Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lapacı bak kadında direk güneşi kesmiş domates vermeye başlamış
PEMBELER

ayy süper yaaa.. neler yaptığını neden yazmamış =( yada ben mi göremedim ki
ya ne yapıcaz bizim domatesi yaaa... balkonda direkt güneş altında duruyo.. eşim 2 gün ara ile suluyo... koltuklama mıydı neydi onu yaptık... birde naylon geçirdik ki sera etkisi yapsın.. nerde yanlış yapıyouz ki acaba?

Bak kuzum tamam güzel ve kabullenilecek bişey olduğunu savunmuyorum ama bazen insan merak edebilir geçmiştekileri.Acaba ne yapıyor? evlendi mi? çocuğu var mı? v.s. Bir sürü paylaşım sitesi var artık bu bilgilere ulaşabileceğin.Açar bakar inceler ama o sayfayı kapattığı anda hayatında sen varsındır.Açıp bir internet sitesine bakması seninle evli olduğu gerçeğini değiştirmez... Hayatını seninle geçirmeyi seçtiğini,onun çocuğunu senin doğuracağını,birlikte yaşlanacağınız gerçeğini değiştirmez bu. Ha ama şunu ispatlarsan "eşin eski bir sevgilisine bakmıştır netten ve onunla görüşmektedir" o zaman bu durum değişebilir.
Bence şimdi sinirlerini biraz yatıştır ve bekle.Git tatilini yap.sonra geldiğinde bak bakalım konuşma var mı hiç o kızla yada bakmışmı yine.O zaman herşeyin farkında olduğunu eşinle konuşursun.

naylonu çıkar iyice sıcak olur...
artı 2 günde bir sulama

valla bende tesadüfen gördüm ve dedim paylaşayım kızlarla.... Çünkü başlığı açan kişi denemiş ve sonuç almış.Olabilir yani.Doğada herşeye bir çözüm var.

sana aynen katılıyorum gayecimm.

Kızlar şimdi birkaç yerde pregnyl ile ilgili konu açmıştım elimdeki iğneleri vermek için.Başka bir forumda moderatör bir mesaj atmış bana ve bunun üzerine araştırdım Meğer bu pregnyl'e erkeklerin daha çok ihtiyacı varmış. hipogonadotropik hipogonadizm diye bir rahatsızlık varmış erkeklerde ve haftada 3 kere falan pregnyl vuruluyorlarmış. Bu şekilde sperm gelmesini sağlıyorlarmış falan.Şimdi o topiclere de yazıyorum.Olmazsa ihtiyacı olan erkeklere ücretsiz vereceğim elimdeki pregnyl'leri.

kızlar konuştum inkar etmedi evet merak ettim baktım
o kadar dedi
çok agırıma gitti ya

opuyorumnanaktaniyi akşamlar lapacim
sanada iyi aksamlar guzelim Şenizama sana soru sordum cevap vermedin guizelim .belkide gormedinn .ta bugunki sayfanin basinda t:kedi:

ben artık kaçarrr....
iyi akşamlar güzellerrrr
canim iyi aksamlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

kızlar konuştum inkar etmedi evet merak ettim baktım
o kadar dedi
çok agırıma gitti ya
ben sana demistimmmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…