- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.021
lapacı bak kadında direk güneşi kesmiş domates vermeye başlamış
PEMBELER
tamam aklıma bişey geldi
ben nasıl olsa pazartesi gidiyorum ve 1 hafta yokum
bundan hiç bahsetmeyim
dönünce yine barım geçmişe
eger tekrar görürsem böçyle bişey o zaman söylerim bu sayede yaptıysa bile inkar edemez çünkü ben burda degildim
ama o zamana kadar tutamam ki içimde bunu
ayy süper yaaa.. neler yaptığını neden yazmamış =( yada ben mi göremedim ki
ya ne yapıcaz bizim domatesi yaaa... balkonda direkt güneş altında duruyo.. eşim 2 gün ara ile suluyo... koltuklama mıydı neydi onu yaptık... birde naylon geçirdik ki sera etkisi yapsın.. nerde yanlış yapıyouz ki acaba?
gaye
şu sebepsiz infertilite için gönderdigin link e baktım da
tavşançıl otu
tehlikeli bişeye benziyor
adetliyken içme kanama yapar
hamişken içme bebegi düşürtür
hem türkiyede bulunmuyormuş
aslında internetten alınabiliyormuş 4 tl falan uygunda
ilk defa duydum birazcık daha araştıralım bakalım
Bak kuzum tamam güzel ve kabullenilecek bişey olduğunu savunmuyorum ama bazen insan merak edebilir geçmiştekileri.Acaba ne yapıyor? evlendi mi? çocuğu var mı? v.s. Bir sürü paylaşım sitesi var artık bu bilgilere ulaşabileceğin.Açar bakar inceler ama o sayfayı kapattığı anda hayatında sen varsındır.Açıp bir internet sitesine bakması seninle evli olduğu gerçeğini değiştirmez... Hayatını seninle geçirmeyi seçtiğini,onun çocuğunu senin doğuracağını,birlikte yaşlanacağınız gerçeğini değiştirmez bu. Ha ama şunu ispatlarsan "eşin eski bir sevgilisine bakmıştır netten ve onunla görüşmektedir" o zaman bu durum değişebilir.
Bence şimdi sinirlerini biraz yatıştır ve bekle.Git tatilini yap.sonra geldiğinde bak bakalım konuşma var mı hiç o kızla yada bakmışmı yine.O zaman herşeyin farkında olduğunu eşinle konuşursun.
aşkolsun ben o kadar yazdım 10 syf önce felan okumadınmı
okumazmıyım okudum şekerim... eşimede gönderdim.. sonra daldım sana cvp yazmadım :kedi:
ya bu acaba myomdanmı...... bak şimdi ambül yandı
sanada iyi aksamlar guzelim Şenizama sana soru sordum cevap vermedin guizelim .belkide gormedinn .ta bugunki sayfanin basinda t:kedi:opuyorumnanaktaniyi akşamlar lapacim
canim iyi aksamlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2ben artık kaçarrr....
iyi akşamlar güzellerrrr
ben sana demistimmmyerimsenibenkızlar konuştum inkar etmedi evet merak ettim baktım
o kadar dedi
çok agırıma gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?