- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.041
merhaba akşam oldu ben ancak gelebildim
kızlar konuştum inkar etmedi evet merak ettim baktım
o kadar dedi
çok agırıma gitti ya
gayecim seninde gogus uclarin aciyomuubide su gibi akintin oldumu birden .normalde cok az akinti ama birden su gibi geldii ve hertarafim agriyoo bugun olmadimm ben
gayecim seninde gogus uclarin aciyomuubide su gibi akintin oldumu birden .normalde cok az akinti ama birden su gibi geldii ve hertarafim agriyoo bugun olmadimm ben
canim bu sabah yaptim negatifti .ama bu ay ben 4 5 gun gec yumurtladim oyuzden 2 gun daha bekleyeyim diyomm:Saruboceq:bugun 12. gunum yumurtladigim gunden itibarenyaa ayrıca sen nasıl dayandın? yarın sabah bari test yap hala olmazsan.
aynen benım esım de o tayfadan hedıye olayını sevmez pek bıde anlamıyoda yazık ne alabılır vs bende beklmeıom o yuzden zaten ...Evet kesin battın :))
Aslında ben ileride eşime baba koltuğu alcam... masaj yapanlarından :))
Edut'cum yanlış hatırlamıyorsam senin eşin ve benim eşim aynı kafadalardı... yılbaşı kutlamazlar,doğumgünü,sevgililer günü,yılbaşı,yıldönümü v.s. hediyelerini sevmezler...
ayyy ınsallah kvrckm hayırlısı yaaaben yokken baya dedikodu yapılmış
baba koltukları alınmış
yıldönümü hediyeleri konuşulmuş eşiminde 16 temmuz dogum günü ama ben burda yokum artık gelince kutlarız hediye olarakta gebelik testi vermek istiyorum hemide çift çizgilisinden
inşallahhhhhhhhhhhh
canim bu sabah yaptim negatifti .ama bu ay ben 4 5 gun gec yumurtladim oyuzden 2 gun daha bekleyeyim diyomm:Saruboceq:bugun 12. gunum yumurtladigim gunden itibaren
canim bu sabah yaptim negatifti .ama bu ay ben 4 5 gun gec yumurtladim oyuzden 2 gun daha bekleyeyim diyomm:Saruboceq:bugun 12. gunum yumurtladigim gunden itibaren
bittemmm canım...dün kociş geldi.... süpriz yaptı bana
vallaaa ne güzel olmuş ya özletiyon kendini sırnaşık şey sırnaşık şey
yada annesi yazlıkta tek kalmak istememiş olabilir ya neyse...fesat düşünmüyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?