Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

merhaba akşam oldu ben ancak gelebildim

Sebin'im kuzucuğum nerelerdesin? hiç karşılaşamadık... Vay bee 30 hafta olmuşşş... Az kaldı... Ne çabuk geçti zaman.

kızlar konuştum inkar etmedi evet merak ettim baktım
o kadar dedi
çok agırıma gitti ya

Kıvırcığım canım benim.bak sana bir cevap daha yazmıştım.Okudun mu bilmiyorum?... Lütfen kendini bunlarla üzme ve yıpratma.Evliliğini de aynı şekilde.
Merak olabilir.Sonuçta geçmişte bir yaşanmışlık var ve çokta eski bir mazi değil bu.Merak etmiştir nerde acaba? ne yapıyor? evlendi mi? çocuğu oldu mu? evlendiyse nasıl biriyle evlendi? v.s. Açar sayfayı bakar ama o sayfayı kapattığı anda yine seninle evlidir... Onun eşi sensin.Hayat arkadaşı sensin.Çocuğunun annesi sen olacaksın inşallah...
Eminim o kızda eşinin profiline bakıyordur zaman zaman ama orda seninle evli olduğu yazıyor bunu unutma!!!

gayecim seninde gogus uclarin aciyomuubide su gibi akintin oldumu birden .normalde cok az akinti ama birden su gibi geldii ve hertarafim agriyoo bugun olmadimm ben

gayecim seninde gogus uclarin aciyomuubide su gibi akintin oldumu birden .normalde cok az akinti ama birden su gibi geldii ve hertarafim agriyoo bugun olmadimm ben

hayatım benim pek belirtim olmadı hatta ben bu nedenle ümitli de değildim... Benim öğrendikten sonra başladı akıntım... Bazen kilotum altıma yapmış gibi ıslanıyordu.Sonradan kıvamlı hale geldi. Göğüslerimde pek değişim yok hala. Yani ara ara ağrılar oluyor.Sanki orada tıkalı bir damar varmışta o açılıyormuş gibi keskin bir ağrı olup geçiyor... Uç kısmı koyulaşmadı ama sık sık meme ucum durduk yerde uyarılıyor ve buzuşüp taş gibi oluyo o zaman koyu oluyor rengi ve baya acıyor dokununca. Ama adet öncesinde ve adet günümde bende hiç belirti yoktu.

bacılar bensız kaynıyo valla kac gundur muhabbet
ctesı esım geldı bızde hemen kacırmadık o geceyı aklinialirimsmile
dun gıttı ankaraya cumaya kadr kalacak ...
ben de gelecektım onunla ama nasıb degılmıs baska zamana artık
bakalım sanırım daha yumurtam catlamadı zaten normalde 16. gun oluyodu ama bakalım duzenıkm degıstımı ne oldu hayırlısı vallaaa
aynen benım esım de o tayfadan hedıye olayını sevmez pek bıde anlamıyoda yazık ne alabılır vs bende beklmeıom o yuzden zaten ...
ayyy ınsallah kvrckm hayırlısı yaaa
benım esımın de 11 temmuz ama gecen senekı gıbı yıne bız eks te kayınvalıdemlerde olucaz ozel bısey yapamıcam akannehir
donunce telafı ederım artık

canim bu sabah yaptim negatifti .ama bu ay ben 4 5 gun gec yumurtladim oyuzden 2 gun daha bekleyeyim diyomm:Saruboceq:bugun 12. gunum yumurtladigim gunden itibaren

canım yumurtama gec olduysa bellı olmaması normal hayırlısı bakalım yaaa
cok umıtlenmek de kotu oluo tamamen umıtsızlge dusmek de ...
her zaman orta yolda dusunmek lazım ....

canim bu sabah yaptim negatifti .ama bu ay ben 4 5 gun gec yumurtladim oyuzden 2 gun daha bekleyeyim diyomm:Saruboceq:bugun 12. gunum yumurtladigim gunden itibaren

benım de bu hafta cok akıntım oldu ama daha yumurtlamadım bıle yanı uzayan hale gelmedı daha bakalım daha 15. gun benım hep 16 da yumurtluodum .salı yumurtlasam cuma gelecek esım yetısırseeee yetısır olmadı ramazana artık sempatiksalakcinni

aysellllsen de hoısgeldın ne guzel gezmıssın valla masallah ıyı olmus kafa dagıtmısısın
lapacımm senın de son fotoların coook tatlı cıkmıs masallah n guzel yakısmıs yaaa
bana da cok yakısır emınım sırnaşık şey

ilk günaydın benndeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
herkese kocaman bir günaydın bayanllaarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
güzel bir gün olsun inş

naber lapacı....benim bütün delaletler adete yönelik dün hem gebelik hem ovul test yaptım negatif....iştahımda açıldı.....cumaya adetim büyük ihtimelle....haftayada filmi çektiririm allah kısmet ederse

bakın hele ravzanur yeşil ama bizim topikte değil.....cıkcıkcık:)))

naber kvrckımmmmm

asıl size ne anlatıcam bir arkadaşım vardı bebeği 13 aylık bebeği var...eşi ile adetinin son günü 1 kere ilişkiye girmiş ve kız hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…