Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hergün yaptık olmadı
2 boş bi dolu yaptık olmadı
1 boş bi dolu yaptık yine olmadı
herkes nasıl beceriyo ben anlamış degilim

RAVZANURCUM
hadi yap sende kurtul bizde kurtulalım

kız şok zaten.....22 ay olacak iki bebeişin arası....kız öğrendiği gün kızı hastaymış ona damar yolu açıyorlar... diyor nasıl ağlıyorum...milltete kız ağlıyorum sandı...58 kiloya yenşi düştüm diyor 12 kilo almış ilk hamilelğinide...dedim salakcan ben zaten 70 im:))))alsanaalsanasmile...birde imkanzı zaman diyor....7. günde tek sefer:))) altın vuruş:))):lepi:

hakkattenn altin vurus buna derlerr:dance:

ayselim ne güzel geçmiş...
nice birlikte mutlu seneler geçirmeniz dileğiyleeeee....
üç kişi kutlarsınız inş bir sonrakini =)

ravzanur.. pek güzelsin maşaallaaaahhhhhhhhh

valla ben hemen yemek yaptım o yoldayken....yemek yedik o uyudu kaldı...sonra tatlı yaptım kocişime onu yedi bu sefer ben uyudum kaldım...öle yani:))):içelim:

ohh ne guzell canimm senin adina cokk sevindimmopuyorumnanaktan

ok canimm. birazdan yapacammeyvahedigeldismile

tamam ben yapmaya gidiyorum ama o ikinci cizgiyi gormiyecegimden o kadar eminimkiieyvahedigeldismile
hadi çabuk haber ver olur mu bak ders çalışmaya gidicem halay çekip öyle gideyim
kıvırcıkım.. naptın akşam kocanla tatlım?????
birde siizn gelin vardı radyolojiye sevkedilern..ne oldu o iş???
evet canım inkar etmedi kabul etti
internette dolaşıyoduk bi kaç arkadaşa baktım merak ettim ona da baktım
hatta sadece ona degil daha başka bir sürü kişiye baktım
o kadar diyo utanmadan bide ya

vallahi ya
şimdi bu kadar ugraşıyoruz olmuyor
bebek olduktan sonra hemen olucak herhalde biz istemedeneyvahedigeldismile

kız sen resimde çok sakin sessiz çıkmışsın güzel hatunsun maşallahh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canimm o benim karákterimm iste disarda masum sessizz icime giren girdaba yakalinir gibii
tesekkurler guzelimm ..eeee herkes resmini koysa bizde tanisak sizleri zaten icimiz kaynadi birbirimize hadii herkesten foto istiyom benvereliniortak

ben diyorum bu işler belli olmaazzzzzz
beni düşün.. 30. gün altın vuruş ve hamileyim... tek sefer ilişki ileeee... eminim tek sefer olduğuna çünkü kan testi yaptırdım negatif çıksı moraller sıfırın altına indi ne koca gördü gözüm günlerce ne bişi =)) sonra evlilik yıldönümümüz hatrına sadece o gün oldu bişiler... meğer o gün yumurtam olmuuşmuuşşş =))))

canimm o benim karákterimm iste disarda masum sessizz icime giren girdaba yakalinir gibii
tesekkurler guzelimm ..eeee herkes resmini koysa bizde tanisak sizleri zaten icimiz kaynadi birbirimize hadii herkesten foto istiyom benvereliniortak

facelerimiz var birbirimizde ordan tanıyoruz varsa sende söle ekleyelim özelden

ama sizde pko vardı ne zaman yumoş olcagı belli olmuyo ki
benim düzenli ve yumoş zamanımda belli hiç şaşmaz

ilk günaydın benndeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
herkese kocaman bir günaydın bayanllaarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
güzel bir gün olsun inş

Günaydın şekeriiimm...

günaydın kuzuuuuuu....

Günaydın Edut'um

günaydın hatunlar
nabersiniz

Kıvırcığım günaydın benim asi hatunum

Günaydın Ayselcim.Nasılsın?

ama sizde pko vardı ne zaman yumoş olcagı belli olmuyo ki
benim düzenli ve yumoş zamanımda belli hiç şaşmaz

bir arkadaşımdada pko yok..gayet düzenli adetleri..gün şaşmaz.... korunuyo bebek istemiyo... sadece adet sonrası ilk kez ilişkiye girmiş... 7. günü... bir sefer.. hamile kaldı...
şok oldu...
ilk bebek..
korunuyodu..
olunca oluyo canımcımm

ravzanur.. pek güzelsin maşaallaaaahhhhhhhhh[/QUOTE]
tesekkur ederim canimm hadi sizin resimlerr:uhm:

valla ben hemen yemek yaptım o yoldayken....yemek yedik o uyudu kaldı...sonra tatlı yaptım kocişime onu yedi bu sefer ben uyudum kaldım...öle yani:))):içelim:
kiz tatlida yemisiniz enerjiksinizde niye yapmiyonuz biseyler yawwww:smiley-cool:

kız ne kadam güzelmişin sen kuzummmm
datlummm tesekkkurlerr beni iyice simarttiniz bugun :lepi:
ama size test sonucunu soyleyeyimmm NEGATIFFFFF ben biliyodum zatenn op ikinci cizgi mucize olcak bendebenneyaptımki

hadi moral olarak resimleri rica edeyim sizdenn:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…