- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.081
Eki Görüntüle 48770 iste bennn
hergün yaptık olmadı
2 boş bi dolu yaptık olmadı
1 boş bi dolu yaptık yine olmadı
herkes nasıl beceriyo ben anlamış degilim
RAVZANURCUM
hadi yap sende kurtul bizde kurtulalım
hos geldinnnnnnnn lapacimmmmmmmmkaydirigubbakcemile2ben gelddiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
canim tesekkur ederim siz guzel gormek istediginiz den size oyle geliyoo kuzummm:lepi:güzel kızsın vesselam delikafadulden
Eki Görüntüle 48770 iste bennn
hakkattenn altin vurus buna derlerr:dance:kız şok zaten.....22 ay olacak iki bebeişin arası....kız öğrendiği gün kızı hastaymış ona damar yolu açıyorlar... diyor nasıl ağlıyorum...milltete kız ağlıyorum sandı...58 kiloya yenşi düştüm diyor 12 kilo almış ilk hamilelğinide...dedim salakcan ben zaten 70 im:))))alsanaalsanasmile...birde imkanzı zaman diyor....7. günde tek sefer:))) altın vuruş:))):lepi:
kısım boşver şimdi sen benide kociş gel,nce naptın onu söyle :kedi:
çok sevindim canım bütün güzellikleri bi arada yaşıyosun ne güzel
hamişlik yıldönümü falan
rabbim agzınızın tadını bozmasın hiç
hadi çabuk haber ver olur mu bak ders çalışmaya gidicem halay çekip öyle gideyimohh ne guzell canimm senin adina cokk sevindimmopuyorumnanaktan
ok canimm. birazdan yapacammeyvahedigeldismile
tamam ben yapmaya gidiyorum ama o ikinci cizgiyi gormiyecegimden o kadar eminimkiieyvahedigeldismile
evet canım inkar etmedi kabul ettikıvırcıkım.. naptın akşam kocanla tatlım?????
birde siizn gelin vardı radyolojiye sevkedilern..ne oldu o iş???
vallahi yakız şok zaten.....22 ay olacak iki bebeişin arası....kız öğrendiği gün kızı hastaymış ona damar yolu açıyorlar... diyor nasıl ağlıyorum...milltete kız ağlıyorum sandı...58 kiloya yenşi düştüm diyor 12 kilo almış ilk hamilelğinide...dedim salakcan ben zaten 70 im:))))alsanaalsanasmile...birde imkanzı zaman diyor....7. günde tek sefer:))) altın vuruş:))):lepi:
canimm o benim karákterimm iste disarda masum sessizz icime giren girdaba yakalinir gibiikız sen resimde çok sakin sessiz çıkmışsın güzel hatunsun maşallahh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hakkattenn altin vurus buna derlerr:dance:
valla ben hemen yemek yaptım o yoldayken....yemek yedik o uyudu kaldı...sonra tatlı yaptım kocişime onu yedi bu sefer ben uyudum kaldım...öle yani:))):içelim:
kız şok zaten.....22 ay olacak iki bebeişin arası....kız öğrendiği gün kızı hastaymış ona damar yolu açıyorlar... diyor nasıl ağlıyorum...milltete kız ağlıyorum sandı...58 kiloya yenşi düştüm diyor 12 kilo almış ilk hamilelğinide...dedim salakcan ben zaten 70 im:))))alsanaalsanasmile...birde imkanzı zaman diyor....7. günde tek sefer:))) altın vuruş:))):lepi:
canimm o benim karákterimm iste disarda masum sessizz icime giren girdaba yakalinir gibii
tesekkurler guzelimm ..eeee herkes resmini koysa bizde tanisak sizleri zaten icimiz kaynadi birbirimize hadii herkesten foto istiyom benvereliniortak
ama sizde pko vardı ne zaman yumoş olcagı belli olmuyo kiben diyorum bu işler belli olmaazzzzzz
beni düşün.. 30. gün altın vuruş ve hamileyim... tek sefer ilişki ileeee... eminim tek sefer olduğuna çünkü kan testi yaptırdım negatif çıksı moraller sıfırın altına indi ne koca gördü gözüm günlerce ne bişi =)) sonra evlilik yıldönümümüz hatrına sadece o gün oldu bişiler... meğer o gün yumurtam olmuuşmuuşşş =))))
ilk günaydın benndeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
herkese kocaman bir günaydın bayanllaarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
güzel bir gün olsun inş
günaydın kuzuuuuuu....
günaydın hatunlar
nabersiniz
Günaydın güzel hatunlar;
nasılsınız bakalımmm?
ben çok iyiyim
eşimle akşam balık yemek yemeye gittik gece döndük eve çok güzel oldu
Lee den hoş bir tişört almıştım çok beğendi
kocacığımda bana bilezik almış çok güzeldi
güzel bir akşam geçirdik çok mutluyum
ama sizde pko vardı ne zaman yumoş olcagı belli olmuyo ki
benim düzenli ve yumoş zamanımda belli hiç şaşmaz
kiz tatlida yemisiniz enerjiksinizde niye yapmiyonuz biseyler yawwww:smiley-cool:valla ben hemen yemek yaptım o yoldayken....yemek yedik o uyudu kaldı...sonra tatlı yaptım kocişime onu yedi bu sefer ben uyudum kaldım...öle yani:))):içelim:
datlummm tesekkkurlerr beni iyice simarttiniz bugun :lepi:kız ne kadam güzelmişin sen kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?