- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.201
kvrcim ben gelecek ayda sirami sana vereyim :)
Cünkü tedavilerim bitsin tatilimi yapayim ondan sonra basliycam calismalara:)
yani 2 ay sonra insallah
BebisKoM88+, edut+, ravzanur+, bide ben varım hamiş olmayan
bu ay ravzanurla edut hamiş kalsın sıramı edut a veriyorum :)
sonra ki ay da bebişkomla biz kalalım hamiş
oyy maşaallhhhhh herkesler burda yavvvvvv
hoşgeldinizzz yeni gelenlerrrrrr...bebişkooo...supreme......
ama ben mutlaka nazar boncuğu olsun istiyorum avatarımdaaaaaa
hoşbulduk canımmm nasıl bebişin hareketlerii hihoyyyt cok hareketlimi
canim istiyosan bana soyle nasil olmasini ben sana yollayayim sende kopyala resmine yapistirryerimsenibenRavzanur kiz nerden buluyosun bunlar :):)
ayy canimm sirani niye bize veriyonki bakmisin sen hamis olursunn .ayrica umutlu olmayanlar o ay hemen hamis oluyolarr :Saruboceq:BebisKoM88+, edut+, ravzanur+, bide ben varım hamiş olmayan
bu ay ravzanurla edut hamiş kalsın sıramı edut a veriyorum :)
sonra ki ay da bebişkomla biz kalalım hamiş
en güzeli bebişkom.... kafanda rahar olur bedeninde iyice toparlanır...
biyopsi neden yapılacak?
Canim ben yaklasik 2-3 yildir idrarimdan kan geliyor. Hemde gözle görülür sekilde.
Bisürü testden felan gectim ama hicbisi cikmadi. Hersey gayet normal görünüyor.
Simdi son olarak bunu söyledi doktorum. Belki yine bi sonuc cikmaz dedi ama en azindan kafamiz rahat olur herseyi yapmis oluruz dedi. Bisi cikarsada tedavisine baslariz dedi.
bebiş feci... parendeler atıyo =) amuda kalkıyo =))))
çok alıştım bu hareketlere..dün ilk kez tüm gün hareketsiz kaldı aklım çıktı.. akşam gider gitmez çikolata yedim meyve suyu içtim soluma yattım ama yine yok... sonra neyseki kıpırdandı da bir rahat nefes aldım
senin cimcime nasıl... keyfi yerinde dimi gelmeye niyeti yok
canim gecmis olsunnna.s.Canim ben yaklasik 2-3 yildir idrarimdan kan geliyor. Hemde gözle görülür sekilde.
Bisürü testden felan gectim ama hicbisi cikmadi. Hersey gayet normal görünüyor.
Simdi son olarak bunu söyledi doktorum. Belki yine bi sonuc cikmaz dedi ama en azindan kafamiz rahat olur herseyi yapmis oluruz dedi. Bisi cikarsada tedavisine baslariz dedi.
can8im okadar anlasiliyo demekkki hareketlerii ayy cok heyecanlandim ben yaa:lepi:
bebiş feci... parendeler atıyo =) amuda kalkıyo =))))
çok alıştım bu hareketlere..dün ilk kez tüm gün hareketsiz kaldı aklım çıktı.. akşam gider gitmez çikolata yedim meyve suyu içtim soluma yattım ama yine yok... sonra neyseki kıpırdandı da bir rahat nefes aldım
senin cimcime nasıl... keyfi yerinde dimi gelmeye niyeti yok
oy kıyamam oğluşuna yaaa dinlenmiştir annesi panik yok.. benim cimcimede maşallah durmuyo dışardan anlıyo herkes hareketlerini. cok komik gözüküyo balık gibi dalıp cıkıyo kaydirigubbakcemile3 haftasonu doktordaydık sancıları gördü nstye baglandık sancı var dedi ama pazara kadar artmazsaki inş artmaz ilaç falan yok ama daha artarsa nidilat verdi. ciğer geliştirici iğne olduk bu arada. :icecream:
ohhhhh tamam tamam iki dogurmak bana farz oldukvrcim ben gelecek ayda sirami sana vereyim :)
Cünkü tedavilerim bitsin tatilimi yapayim ondan sonra basliycam calismalara:)
yani 2 ay sonra insallah
saldım çayıra mevlam kayıra zaten eşim hiç istemiyo çalışmamıkuzum ben adet olmak üzereyim....ayrıca sen neden hala derse gitmedinlmaz:
amannnnn ravzanurcvum ya askerlik var benim sınav var şurda nisana ne kaldı askere gitcek eşim daha da benden bişi çıkmaz bu saatten sonra[
canim istiyosan bana soyle nasil olmasini ben sana yollayayim sende kopyala resmine yapistirryerimseniben
ayy canimm sirani niye bize veriyonki bakmisin sen hamis olursunn .ayrica umutlu olmayanlar o ay hemen hamis oluyolarr :Saruboceq:
maaşallah yaanlaşılmazmı? kocaman oldu benim oğlum....
dışardan bakınca net bi şekilde görünüyo...
bazen biriyle konuşurken karnım eğriliyo bişiler oluyo falan =))))
sıpam hiç rahat durmuyo...
allah sizlerede nasip etsin inş....:Saruboceq:
kizlar benimde cikmam lazim opuyorum sizlerii insallah bir hamis haberi daha alirim bidahaki acmama k.k yii:Saruboceq:
canimm masllah masllah ne guzel duygular yasiyonuzz.:Saruboceq:oy kıyamam oğluşuna yaaa dinlenmiştir annesi panik yok.. benim cimcimede maşallah durmuyo dışardan anlıyo herkes hareketlerini. cok komik gözüküyo balık gibi dalıp cıkıyo kaydirigubbakcemile3 haftasonu doktordaydık sancıları gördü nstye baglandık sancı var dedi ama pazara kadar artmazsaki inş artmaz ilaç falan yok ama daha artarsa nidilat verdi. ciğer geliştirici iğne olduk bu arada. :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?