Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kvrcim ben gelecek ayda sirami sana vereyim :)
Cünkü tedavilerim bitsin tatilimi yapayim ondan sonra basliycam calismalara:)
yani 2 ay sonra insallah

BebisKoM88+, edut+, ravzanur+, bide ben varım hamiş olmayan
bu ay ravzanurla edut hamiş kalsın sıramı edut a veriyorum :)
sonra ki ay da bebişkomla biz kalalım hamiş

kuzum ben adet olmak üzereyim....ayrıca sen neden hala derse gitmedinlmaz:

hoşbulduk canımmm nasıl bebişin hareketlerii hihoyyyt cok hareketlimi

bebiş feci... parendeler atıyo =) amuda kalkıyo =))))
çok alıştım bu hareketlere..dün ilk kez tüm gün hareketsiz kaldı aklım çıktı.. akşam gider gitmez çikolata yedim meyve suyu içtim soluma yattım ama yine yok... sonra neyseki kıpırdandı da bir rahat nefes aldım
senin cimcime nasıl... keyfi yerinde dimi gelmeye niyeti yok

[
Ravzanur kiz nerden buluyosun bunlar :):)
canim istiyosan bana soyle nasil olmasini ben sana yollayayim sende kopyala resmine yapistirryerimseniben

BebisKoM88+, edut+, ravzanur+, bide ben varım hamiş olmayan
bu ay ravzanurla edut hamiş kalsın sıramı edut a veriyorum :)
sonra ki ay da bebişkomla biz kalalım hamiş
ayy canimm sirani niye bize veriyonki bakmisin sen hamis olursunn .ayrica umutlu olmayanlar o ay hemen hamis oluyolarr :Saruboceq:

en güzeli bebişkom.... kafanda rahar olur bedeninde iyice toparlanır...
biyopsi neden yapılacak?

Canim ben yaklasik 2-3 yildir idrarimdan kan geliyor. Hemde gözle görülür sekilde.
Bisürü testden felan gectim ama hicbisi cikmadi. Hersey gayet normal görünüyor.
Simdi son olarak bunu söyledi doktorum. Belki yine bi sonuc cikmaz dedi ama en azindan kafamiz rahat olur herseyi yapmis oluruz dedi. Bisi cikarsada tedavisine baslariz dedi.

hımmm...geçmiş olsun bebişkommm.....
tabi yaptır en azından birşey varmı yokmu gör...
bendede enfeksiyon olmuştu o zaman kan gelmişti.. uzun süre geçmedi ilaçlara rağmen.. renkli dopler çektirmiştim... birşey çıkmamıştı.. neyseki devam etmemişti o durum..yoksa benimde biyopsiye doğru gidilecekti =(

can8im okadar anlasiliyo demekkki hareketlerii ayy cok heyecanlandim ben yaa:lepi:

canim gecmis olsunnna.s.

can8im okadar anlasiliyo demekkki hareketlerii ayy cok heyecanlandim ben yaa:lepi:

anlaşılmazmı? kocaman oldu benim oğlum....
dışardan bakınca net bi şekilde görünüyo...
bazen biriyle konuşurken karnım eğriliyo bişiler oluyo falan =))))
sıpam hiç rahat durmuyo...
allah sizlerede nasip etsin inş....:Saruboceq:

oy kıyamam oğluşuna yaaa dinlenmiştir annesi panik yok.. benim cimcimede maşallah durmuyo dışardan anlıyo herkes hareketlerini. cok komik gözüküyo balık gibi dalıp cıkıyo kaydirigubbakcemile3 haftasonu doktordaydık sancıları gördü nstye baglandık sancı var dedi ama pazara kadar artmazsaki inş artmaz ilaç falan yok ama daha artarsa nidilat verdi. ciğer geliştirici iğne olduk bu arada. :icecream:

birazda kan geldi o yüzden endişe ettim.. yoksa hiç endişelenmiyorum normalde hareketsiz olduğunda falan... doktoruda aramadım..çünkü taze kan şeklinde epey bi gelirse görüşelim demişti..yada adet sancısı gibi ağrı olursa.. ikiside olmadı bende bekledim kıpırdansın diye...

ayy sancı bile çıktı demek...artık az zmaan kaldı sanırım... =)) hayırlısı olsun.. doğum çantan falan hazır dimi?

kvrcim ben gelecek ayda sirami sana vereyim :)
Cünkü tedavilerim bitsin tatilimi yapayim ondan sonra basliycam calismalara:)
yani 2 ay sonra insallah
ohhhhh tamam tamam iki dogurmak bana farz oldu

kuzum ben adet olmak üzereyim....ayrıca sen neden hala derse gitmedinlmaz:
saldım çayıra mevlam kayıra zaten eşim hiç istemiyo çalışmamı
ben çalışmayım diye son 2 haftadır beni gezdirmedigi yer kalmadı

[
canim istiyosan bana soyle nasil olmasini ben sana yollayayim sende kopyala resmine yapistirryerimseniben

ayy canimm sirani niye bize veriyonki bakmisin sen hamis olursunn .ayrica umutlu olmayanlar o ay hemen hamis oluyolarr :Saruboceq:
amannnnn ravzanurcvum ya askerlik var benim sınav var şurda nisana ne kaldı askere gitcek eşim daha da benden bişi çıkmaz bu saatten sonra
maaşallah ya
çok severim yaramaz çocukları

canimm masllah masllah ne guzel duygular yasiyonuzz.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…