Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Sebiiiin kuzucuğum nasılsın?? bi türlü yakalayamadım seni kuzum

TARÇINIM geçen hafta izinliydim.senelik iznimin 1 haftasını aldım annemin yanına gittim.dün tekrar işe başladım ((((( ayaklarım çok şişiyor çok çabuk yoruluyorum.aslında önümüzdeki hafta doğum iznimi hak ediyorum ama son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum iznimi doğum sonrası kullanayım diye.çalışabilir raporu alıcam haftaya ama hiiiiç de çalışmak istemiyorum artık walla.sürekli gelgitler yaşıyorum bu konuda bir diyorum patron ne derse desin ücretsiz izin de alayım bir diyorum yok almayayım bir diyorum işten mi ayrılsam tamamen kafam çok karışık.sen nasılsın nasıl gidiyor?

Bende pek bi değişim yok... gittim kalbini duydum gördüm minişimi 16'sında tekrar gidicem.Kan verdim bi sürü test istedi doktor sonuçlar çıktı ama doktorum izinde.
Bende sadece iştahsızlık var.Onun dışında kusmam falan olmadı hiç.

normal doğum mu olacak?

En son normal gibi gözüküyordu.

ben kararımı verdim işten ayrılıcam doğum iznim bittiğinde =) konuştum müdürümlede =) bebişime kendim bakıcaaammmmm inş.. zor ve radikal bir karar ama böylesi daha iyi olacak diye düşündüm..

bende pınarın cebi var... doğum olursa haberleşelim diye istedim... aradım ama açmadı ki =(((

özelden bana da mesaj atarmısın numarayı.bana geçen hafta çarşamba günü özelden mesaj atmıış merak ettim karşılaşamadık demiş.ama doğumla ilgili bir şey yazmamış

ehehheee..konuştum ben pınarlaa.. bebek gelmemişşşş =)))
eşi kolunu çatlatmış.. hastanedelermiş bi iki gündür o yüzden giremedim dediii
biz seni merak ettik bebiş geldi sandık dedim selamlarınızı ilettim

ben kararımı verdim işten ayrılıcam doğum iznim bittiğinde =) konuştum müdürümlede =) bebişime kendim bakıcaaammmmm inş.. zor ve radikal bir karar ama böylesi daha iyi olacak diye düşündüm..

ben de iki arada bir derede kaldım.elbetteki en güzeli annenin kendi büyütmesi ama maddi olarak onu rahat ettirebilmek için çalışmam da gerekiyor.bir ev alabilmiş olsaydık hiç düşünmeden ayrılırdım işten fakat biz de bir sorun da eşimin yabancı olması.iş bulması pek de kolay olmuyor.ikimiz de özel sektördeyiz güle güle deseler ona en azından ben çalışıyor olurum.

özelden bana da mesaj atarmısın numarayı.bana geçen hafta çarşamba günü özelden mesaj atmıış merak ettim karşılaşamadık demiş.ama doğumla ilgili bir şey yazmamış

sebinim gelicekmiş akşama doğru topice.. o zaman sende burda olursan kendisinden alsan olur mu tatlım? yada ben ona sorarım sebin istiyo vereyimmi diye...ona göre veririm sana

hay allah doğum öncesi başlarına gelene bak.inş. hemen iyileşir.geçmiş olsun.selamlarımızı ilettiğin için de sağolasın

sebinim gelicekmiş akşama doğru topice.. o zaman sende burda olursan kendisinden alsan olur mu tatlım? yada ben ona sorarım sebin istiyo vereyimmi diye...ona göre veririm sana

tabi ki olur canım.karşılşırsak ben isterim sen karşılaşırsan sorar öyle verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…