- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.241
hoşgeldin sebiiinnnnnn......
bende merak ediyorum nerde ki acaba yavv???
hoşbulduk canımmmm.doğum yapmış ya da bugünlerde yapacak olabilir.merak ettim
hoşbulduk canımmmm.doğum yapmış ya da bugünlerde yapacak olabilir.merak ettim
Sebiiiin kuzucuğum nasılsın?? bi türlü yakalayamadım seni kuzum
Sanırım Pınar telefon numarasını Lapacı yada Lorkee'ye vermişti özel mesaj ile. Bi arayıp sormak lazım.Fakat en son girdiğinde 11-12'si gibi bekliyordu
TARÇINIM geçen hafta izinliydim.senelik iznimin 1 haftasını aldım annemin yanına gittim.dün tekrar işe başladım((((( ayaklarım çok şişiyor çok çabuk yoruluyorum.aslında önümüzdeki hafta doğum iznimi hak ediyorum ama son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum iznimi doğum sonrası kullanayım diye.çalışabilir raporu alıcam haftaya ama hiiiiç de çalışmak istemiyorum artık walla.sürekli gelgitler yaşıyorum bu konuda bir diyorum patron ne derse desin ücretsiz izin de alayım bir diyorum yok almayayım bir diyorum işten mi ayrılsam tamamen kafam çok karışık.sen nasılsın nasıl gidiyor?
normal doğum mu olacak?
TARÇINIM geçen hafta izinliydim.senelik iznimin 1 haftasını aldım annemin yanına gittim.dün tekrar işe başladım((((( ayaklarım çok şişiyor çok çabuk yoruluyorum.aslında önümüzdeki hafta doğum iznimi hak ediyorum ama son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum iznimi doğum sonrası kullanayım diye.çalışabilir raporu alıcam haftaya ama hiiiiç de çalışmak istemiyorum artık walla.sürekli gelgitler yaşıyorum bu konuda bir diyorum patron ne derse desin ücretsiz izin de alayım bir diyorum yok almayayım bir diyorum işten mi ayrılsam tamamen kafam çok karışık.sen nasılsın nasıl gidiyor?
bende pınarın cebi var... doğum olursa haberleşelim diye istedim... aradım ama açmadı ki =(((
ben kararımı verdim işten ayrılıcam doğum iznim bittiğinde =) konuştum müdürümlede =) bebişime kendim bakıcaaammmmm inş.. zor ve radikal bir karar ama böylesi daha iyi olacak diye düşündüm..
özelden bana da mesaj atarmısın numarayı.bana geçen hafta çarşamba günü özelden mesaj atmıış merak ettim karşılaşamadık demiş.ama doğumla ilgili bir şey yazmamış
ehehheee..konuştum ben pınarlaa.. bebek gelmemişşşş =)))
eşi kolunu çatlatmış.. hastanedelermiş bi iki gündür o yüzden giremedim dediii
biz seni merak ettik bebiş geldi sandık dedim selamlarınızı ilettim
sebinim gelicekmiş akşama doğru topice.. o zaman sende burda olursan kendisinden alsan olur mu tatlım? yada ben ona sorarım sebin istiyo vereyimmi diye...ona göre veririm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?