- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.221
ohhhhh tamam tamam iki dogurmak bana farz oldu
canim senin icin koydugum avartari begendinmii :uhm:Ayy kızlar siz şimdi böyl hareketleri falan diyorsunuz ya bende heyecan oluyor resmen... Ne güzel duygulardır kim bilir... İçinde bir can kıpırdıyor :))
Kıvırcığım bu arada Lorkee'yi unuttun... O da var sırada
onu unuturmuyum hiçççç
biz onunla aynı gün evlendik
aynı zamandır bebek için ugraşıyoruz
inşallah aynı andada hamiş kalır beraber dogururuz ogluma onun kızını alırım
o şuan burda yokya ben online olanlardan bu kadar varız hamiş olmayan diye yazdım
canim senin icin koydugum avartari begendinmii :uhm:
Ayy kızlar siz şimdi böyl hareketleri falan diyorsunuz ya bende heyecan oluyor resmen... Ne güzel duygulardır kim bilir... İçinde bir can kıpırdıyor :))
acıktım ve canım patlıcan yemek istiyorummmm
ben hala kahvaltı bile yapmadım
acıktım ve canım patlıcan yemek istiyorummmm
bide yanına karpuzzzz...hamişlere söylediğime bak....napiyim bende adet olucam iştahım açık
Evet dü hesap yaptım bi dahaki kontrolümde nerdeyse 9 hafta olcam... Ayy çok heyecanlı.Rabbim sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin inşallah.ay canım benim cok hızlı ilerliyo bi bakıyosun tekmeliyo baksana 7haftayı gecmişsin
bende kahvaltıyı iyi yaptım acıkayım die sakız çiğniorum
Ben kahvaltıda poğaça yedim 1 tane. Canım hiç bişey istemiyo.onu bile zorla yedim.Birazdan süt içicem.
gaye başladımı bulantılarıneyvahedigeldismile
Canım öğürme şeklinde bulantım yok yada beni yatak döşek yatıracak şekilde bir durum yok.Sadece iştahsızlık var... Sanki boğazım tıkanmış gibi.hiç bişey yemek istemiyorum... Biri bişey diyince bazen canım çekiyor bide çok acıkırsam yiyorum.
Yine sütümü ayranımı yoğurdumu falan yemeye çalışıyorum aksatmadan ama yemek konusunda birden iştahım düştü. Dün akşam mesela hiç bişey yiyesim yoktu. 2 şeftali biraz kavun ve biraz taze fındık yedim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Odun bile yerim ha ! :))) Bakalım Allah nasip ederse göreceğim o 3 ay sonrasını ve son 3 ayı :))3. ayına girdiğinde o iştah birden tavan yapıyor =)) herşeyi çok rahat yiyebilir hale geliyorsun.... son 3 ayda ise vayyy beee ben odun bile yerim artık diyorsunn =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?