Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

e cuma değilmi kandil...bende yarın doktora gidip cumayab oruç tutacaktım yaaaasenağlama

canım kandıl persembeyı cumaya baglayan gece ...
persembe oruc tutabılırısn sunnet hem
hem cuma tek basına oruc tutulmuyor benım bıldıgım ye pers cuma yada cuma ctesı tutacaksın
cuma mumınlerın bayramı oldugu ıcın bayram da da oruc tutulmadıgı ıcın falan sanırım oyle tek basına tutulmaz dıye okumustum

laelaelaelaelae
Bende öyle biliyorum... Cuma tek tutulmaz diye...Genelde Perşembe-Cuma bir tutulur diye biliyorum.

ama kuzum yarın muayne olacağım...bitte dediki hazır 3. gün adet olunca hormon testlerini yaptır bende düşündüm haklı...bende yarına randevu aldım büyük ihtimalle cuma yada c.tessi adet olucam

kızlar canım kabak tatlısı ıstedı ama kayınvalıdem ve esımden hala bır tık yok gecen hafta ctesıden berı ıstıyorum. anacım bulmus taa zonguldaktan aglarsa anam aglar gerısı yalan aglar dıye bır laf var ya dogru valla. koskoca ıstanbulda kabak bulamadılar bana. cok uzuldum yaaa.

ama kuzum yarın muayne olacağım...bitte dediki hazır 3. gün adet olunca hormon testlerini yaptır bende düşündüm haklı...bende yarına randevu aldım büyük ihtimalle cuma yada c.tessi adet olucam

edut orucluyken muayene de olabılrısın kı
kan vermek orucu bozmuyo zaten
muayene de de senın orucuna engel olacak bısey yok benım bıldıgım

Ahh canım benim... Geçenlerde de benim canım karnıyarık ve cacık çekti eşim çıktı yan sokakta bulmuş getirmiş :)) Ondan önce de canım sütlaç çekmişti onu da ben buldum aldım... Keşke şu tatlıcılara falan baksalarmış.Tüm tatlıcılarda var kabak tatlısı...
Anne konusuna gelince valla söz yok annelere... daha 7+5 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini bile hissetmiyorum ama annemin birçok sözü aklıma gelip duruyor... Annelerin yeri bambaşka bu dünyada da öbür dünyada da.

benim isimler çoooktaaan belli hamile kalmadan evvel duşunmuştuk:)) kızımız olursa duru erkek olursa atalay.erkek belki değişebilirde kızım olursa kesin adı duru olacak

canım sımdı baktım da tekrr
hakkını helal et
vajınal muayene de ultrasona herhangı bır yag veya jel surulurse oruc bozulurmus
o yuzden oruc tutma en ıyısı
kan vermek orucu bozmuyor ama

canım sımdı baktım da tekrr
hakkını helal et
vajınal muayene de ultrasona herhangı bır yag veya jel surulurse oruc bozulurmus
o yuzden oruc tutma en ıyısı
kan vermek orucu bozmuyor ama

canım hakkım sana hep helal kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…