- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.421
e cuma değilmi kandil...bende yarın doktora gidip cumayab oruç tutacaktım yaaaasenağlama
canım kandıl persembeyı cumaya baglayan gece ...
persembe oruc tutabılırısn sunnet hem
hem cuma tek basına oruc tutulmuyor benım bıldıgım ye pers cuma yada cuma ctesı tutacaksın
cuma mumınlerın bayramı oldugu ıcın bayram da da oruc tutulmadıgı ıcın falan sanırım oyle tek basına tutulmaz dıye okumustum
canlar benim cikmam lazim eve yeni geldimm yemek v.s beni bekliyo pc acik arada size bakarimm .size iyiy sohbetlerr:1hug:
canlar benim cikmam lazim eve yeni geldimm yemek v.s beni bekliyo pc acik arada size bakarimm .size iyiy sohbetlerr:1hug:
canım kandıl persembeyı cumaya baglayan gece ...
persembe oruc tutabılırısn sunnet hem
hem cuma tek basına oruc tutulmuyor benım bıldıgım ye pers cuma yada cuma ctesı tutacaksın
cuma mumınlerın bayramı oldugu ıcın bayram da da oruc tutulmadıgı ıcın falan sanırım oyle tek basına tutulmaz dıye okumustum
ahada gordummm:1shok:ama ismimi yanlis yazmisin ya o yuzden farketmemmisim canummmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizravzanure noldu noldu
ama kuzum yarın muayne olacağım...bitte dediki hazır 3. gün adet olunca hormon testlerini yaptır bende düşündüm haklı...bende yarına randevu aldım büyük ihtimalle cuma yada c.tessi adet olucam
kızlar canım kabak tatlısı ıstedı ama kayınvalıdem ve esımden hala bır tık yok gecen hafta ctesıden berı ıstıyorum. anacım bulmus taa zonguldaktan aglarsa anam aglar gerısı yalan aglar dıye bır laf var ya dogru valla. koskoca ıstanbulda kabak bulamadılar bana. cok uzuldum yaaa.
edut orucluyken muayene de olabılrısın kı
kan vermek orucu bozmuyo zaten
muayene de de senın orucuna engel olacak bısey yok benım bıldıgım
ama kuzum yarın muayne olacağım...bitte dediki hazır 3. gün adet olunca hormon testlerini yaptır bende düşündüm haklı...bende yarına randevu aldım büyük ihtimalle cuma yada c.tessi adet olucam
canım sımdı baktım da tekrr
hakkını helal et
vajınal muayene de ultrasona herhangı bır yag veya jel surulurse oruc bozulurmus
o yuzden oruc tutma en ıyısı
kan vermek orucu bozmuyor ama
canım sımdı baktım da tekrr
hakkını helal et
vajınal muayene de ultrasona herhangı bır yag veya jel surulurse oruc bozulurmus
o yuzden oruc tutma en ıyısı
kan vermek orucu bozmuyor ama
canım cuma esım ankaradan donuyor bı hafta da ıznı var yanı ayın 18 ınde evımde olacagım ınsallahyavyum sen ne zaman döncen evcazına
canım hakkım sana hep helal kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?