Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Ayy evet yaaa... Önceden ayrı bi dinliyorduk kendimizi şimdi ayrı... Her akıntıyı her ağrıyı ayrı değerlendiriyorum.İnsan engel olamıyor kendisine.

bitmiyor dinleme süreci. ben bugün yarım saat kıpırdamadan oturdum. hareket hissetmedim diye. sonra yedim tekmeyi rahatladım

evet kuzum...rahimin yada kanalın önündeyse engelleyebiliyomruş ama kuzum kardeşin dert etmese keşke...operayonu bie olsa kolay bişi...allah beterinden korusun...beni anlatsana hemde pko var bende
anlattım kız bı cok okudugum seyı anlattım
cok sukur tedavısı var ımkanın var vs bunları dusun sukret dedım
neyse bugun ıyı
cocuga da soylemıs dayanamamıs o da moral verıcı konusmus bunlar muhım degıl bırlıkte halledrız vs gıbı
ınsallah oyle olur akıllı bı cocugua benzıyo zaten
evet canım nazar olabuılır
bende kendı kendıme cok nazar degdırırım
neyse olan bu olsun daha kotu bısey olmaamıs Allah tan sadaka verıver azıcık bence bı kenarı koy
hem bebegın gelmeden de ıyı olur ınsallah

merhaba

vaktiyle tedavi edildikten sonra hiçbi problem olmuyo... tabi endişeleniyodur ... geçmiş olsun lorkecim....
i
saolasın pınarcım ...

canlarr gecmisi yeni bitirdimm
kusurabakmayinn :kedi:birtek lapaci ve gultun beni sormusskaydirigubbakcemile2 size ilk ben gunaydin dedimm ask olsunnbilmiyorumkismile
canim tuzluyu tamamen kes hayatindan ve ayaklarini hep yukkarda dinlendir .
birazda sicaktanda sisiyo vucutt serin bir dus alsan belki iyi gelir be guzelim .biraz daha sik disinii az kaldiiŞeniz

RAVZANUURR ne ettin kıs gelmedimi daha kaydirigubbakcemile2
canim hala yok benimkiler bugun 3. gun demin kan verdim turkiye saati 18 bura sati 17 de sonuclari telefondan ogrencemm:Saruboceq:cok tuhafim ilkk kez kan verdim bu sebepten .hep negatif ciktigi icin korkuyorumm .amaki hic olmazsa beynim rahatlarr yoksa catlardim boyle gun gunnfisfisfisayrica beni dusundugun icin tesekkurlerŞeniz

sağolun kızlar....
bu vakitteki naz hakkımı saklı tutuyorum dedim peşin peşin...

sadaka vercekti eşim dur hatırlatayım.. birde adağı vardı onu yapmadı salladı salladı. onuda yarın zorla yaptırcam artık...

hepimize 41 kere maşallah.. toptan dua edeyimde...

bu arada yarın giremem muhtemelen şimdiden hayırlı kandiller dileyeyim...

ne demek canım allah hayırlısını versin inşallah gelmiştir değilsende umutlu olmaya devam canım oldumu başka sorun olmasında
kaydirigubbakcemile5

Kuzum ben ancak gelebilmiştim zaten ve inan senin yazını görmedim... Demek 3. gün oldu veee hala yok kırmızılar...
:dance:bebek geliyor bebek ya lele ya lele :)) İnşallah saat 6 da senden güzel bir haber gelecek canım.

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim.. olumunekankayizsmile

canim sende kendine iyi bakkk sanada hayirli kandillerrŞenizŞeniz

ne demek canım allah hayırlısını versin inşallah gelmiştir değilsende umutlu olmaya devam canım oldumu başka sorun olmasında
kaydirigubbakcemile5
ewet canim umutsuz yasanmaz zaten:smiley-cool:

ne hemen koştura koştur aanlattı erkek arkadaşına...belki hiç problem olmayacaktı sonradan başka şey olsa bunu söyler

sanada hayırlı kandiller canım yarın mirac kandiliymiş yeni oğrendim allah butun dualarımızı kabul eder inşallah kendine dikkat et

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim.. olumunekankayizsmile
insallah canlar insallahh. suan buz gibiyim cok heyecanliyimm canli canli beni gorsenin acirsiniz halilmeeenaniknanik

bende sorudum aşkolsun

sanada hayırlı kandiller canım yarın mirac kandiliymiş yeni oğrendim allah butun dualarımızı kabul eder inşallah kendine dikkat et

e cuma değilmi kandil...bende yarın doktora gidip cumayab oruç tutacaktım yaaaasenağlama

ravzanurr bende merak ettim ama yazmadım ben direk haber bekliyodum senden hamileyimmmmm diye gelicek inşallah diyodum bekleriz bacım akşam girer bakarım zencefili ölemişti arkadaşlar ama ben pek bi tembelim ya almadım daha bimde var zencefilli şeker alıyım bir ara .........

kız hadı bakalım bende aksm gelınce ınsallah burayı halaylarla dolu gormek ıstıom ...
ama heyecan stres yok nasıb ısı bılıyorusn
evet canım adagınız cda varsa hemen halletsın cunku Allah muhafaza boyle seylerı bekletmek pek ıyı degıldır sen sıkıstır onu
sana da hayırlı kandıller Allah hepımızın hayırlı dualarını kabul etsın ınsallah
ne hemen koştura koştur aanlattı erkek arkadaşına...belki hiç problem olmayacaktı sonradan başka şey olsa bunu söyler
aman ya saf annem de kızdı zaten ...
hemen soyler o duramaz
annem yengenlere bıle soleme dedı ben de dedım
mılletın agzı torba degılkı bı laf edern canını sıkar vs
insallah canlar insallahh. suan buz gibiyim cok heyecanliyimm canli canli beni gorsenin acirsiniz halilmeeenaniknanik
hadı be sen de kaydirigubbakcemile3

bende sorudum aşkolsun
nirrrrrdeeee ben mi gormemisim acabaa:1shok::1shok::1shok:
saka canim belki ben kacirmisim dir yinede sagolasin affedildin sana bir opucuk ozamanŞeniz

bakalim canim bekliyellim ama feci belilm ariyo aradaguclubacismile

kız hadı bakalım bende aksm gelınce ınsallah burayı halaylarla dolu gormek ıstıom ...
ama heyecan stres yok nasıb ısı bılıyorusn

hadı be sen de kaydirigubbakcemile3
yaa hakkatten oyle amaadelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…