- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.401
Ayy evet yaaa... Önceden ayrı bi dinliyorduk kendimizi şimdi ayrı... Her akıntıyı her ağrıyı ayrı değerlendiriyorum.İnsan engel olamıyor kendisine.
anlattım kız bı cok okudugum seyı anlattımevet kuzum...rahimin yada kanalın önündeyse engelleyebiliyomruş ama kuzum kardeşin dert etmese keşke...operayonu bie olsa kolay bişi...allah beterinden korusun...beni anlatsana hemde pko var bende
evet canım nazar olabuılırheyecan kalmadı desem yeridir. hep işiin gücünden gelip beni dr a götüremicen diyodum eşime gerçek oldu valla.. bi daha böyle abuk sabuk tahminlerde bulunmucam.. kaydirigubbakcemile
3 hafta demiş dr bakalım. inşallah iyileşssinde 3 günü gitti bile. :Saruboceq:
kendimize nazar değdirdik heralde.. cmts cok güzel geçmişti. bilmiyorumkismile
merhabamerhaba kızlar
saolasın pınarcım ...vaktiyle tedavi edildikten sonra hiçbi problem olmuyo... tabi endişeleniyodur ... geçmiş olsun lorkecim....
i
bitmiyor dinleme süreci. ben bugün yarım saat kıpırdamadan oturdum. hareket hissetmedim diye. sonra yedim tekmeyi rahatladım
canim tuzluyu tamamen kes hayatindan ve ayaklarini hep yukkarda dinlendir .kızlar dün akşam iki ayağımda çok şişti yemek yapma harici tim akşam yattım eşim sağolsun mutfağı toparladı
bugün terlik getirdim işyerine ama şiştiklerini anlıyabiliyorum
drun söylediklerini de yapmaya çalışıyorum ama yine de şişiyor
canim hala yok benimkiler bugun 3. gun demin kan verdim turkiye saati 18 bura sati 17 de sonuclari telefondan ogrencemm:Saruboceq:cok tuhafim ilkk kez kan verdim bu sebepten .hep negatif ciktigi icin korkuyorumm .amaki hic olmazsa beynim rahatlarr yoksa catlardim boyle gun gunnfisfisfisayrica beni dusundugun icin tesekkurlerŞenizRAVZANUURR ne ettin kıs gelmedimi daha kaydirigubbakcemile2
canlarr gecmisi yeni bitirdimm
kusurabakmayinn :kedi:birtek lapaci ve gultun beni sormusskaydirigubbakcemile2 size ilk ben gunaydin dedimm ask olsunnbilmiyorumkismile
canim tuzluyu tamamen kes hayatindan ve ayaklarini hep yukkarda dinlendir .
birazda sicaktanda sisiyo vucutt serin bir dus alsan belki iyi gelir be guzelim .biraz daha sik disinii az kaldiiŞeniz
canim hala yok benimkiler bugun 3. gun demin kan verdim turkiye saati 18 bura sati 17 de sonuclari telefondan ogrencemm:Saruboceq:cok tuhafim ilkk kez kan verdim bu sebepten .hep negatif ciktigi icin korkuyorumm .amaki hic olmazsa beynim rahatlarr yoksa catlardim boyle gun gunnfisfisfisayrica beni dusundugun icin tesekkurlerŞeniz
canim hala yok benimkiler bugun 3. gun demin kan verdim turkiye saati 18 bura sati 17 de sonuclari telefondan ogrencemm:Saruboceq:cok tuhafim ilkk kez kan verdim bu sebepten .hep negatif ciktigi icin korkuyorumm .amaki hic olmazsa beynim rahatlarr yoksa catlardim boyle gun gunnfisfisfisayrica beni dusundugun icin tesekkurlerŞeniz
kusurabakmayinn :kedi:birtek lapaci ve gultun beni sormusskaydirigubbakcemile2 size ilk ben gunaydin dedimm ask olsunnbilmiyorumkismile
birazda sicaktanda sisiyo vucutt serin bir dus alsan belki iyi gelir be guzelim .biraz daha sik disinii az kaldiiŞeniz
canim sende kendine iyi bakkk sanada hayirli kandillerrŞenizŞenizsağolun kızlar....
bu vakitteki naz hakkımı saklı tutuyorum dedim peşin peşin...
sadaka vercekti eşim dur hatırlatayım.. birde adağı vardı onu yapmadı salladı salladı. onuda yarın zorla yaptırcam artık...
hepimize 41 kere maşallah.. toptan dua edeyimde...
bu arada yarın giremem muhtemelen şimdiden hayırlı kandiller dileyeyim...
ewet canim umutsuz yasanmaz zaten:smiley-cool:ne demek canım allah hayırlısını versin inşallah gelmiştir değilsende umutlu olmaya devam canım oldumu başka sorun olmasında
kaydirigubbakcemile5
anlattım kız bı cok okudugum seyı anlattım
cok sukur tedavısı var ımkanın var vs bunları dusun sukret dedım
neyse bugun ıyı
cocuga da soylemıs dayanamamıs o da moral verıcı konusmus bunlar muhım degıl bırlıkte halledrız vs gıbı
ınsallah oyle olur akıllı bı cocugua benzıyo zaten
evet canım nazar olabuılır
bende kendı kendıme cok nazar degdırırım
neyse olan bu olsun daha kotu bısey olmaamıs Allah tan sadaka verıver azıcık bence bı kenarı koy
hem bebegın gelmeden de ıyı olur ınsallah
merhaba
saolasın pınarcım ...
sağolun kızlar....
sadaka vercekti eşim dur hatırlatayım.. birde adağı vardı onu yapmadı salladı salladı. onuda yarın zorla yaptırcam artık...
Kuzum ben ancak gelebilmiştim zaten ve inan senin yazını görmedim... Demek 3. gün oldu veee hala yok kırmızılar...
:dance:bebek geliyor bebek ya lele ya lele :)) İnşallah saat 6 da senden güzel bir haber gelecek canım.
insallah canlar insallahh. suan buz gibiyim cok heyecanliyimm canli canli beni gorsenin acirsiniz halilmeeenaniknanikinşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim.. olumunekankayizsmile
sanada hayırlı kandiller canım yarın mirac kandiliymiş yeni oğrendim allah butun dualarımızı kabul eder inşallah kendine dikkat et
e cuma değilmi kandil...bende yarın doktora gidip cumayab oruç tutacaktım yaaaasenağlama
kız hadı bakalım bende aksm gelınce ınsallah burayı halaylarla dolu gormek ıstıom ...canim hala yok benimkiler bugun 3. gun demin kan verdim turkiye saati 18 bura sati 17 de sonuclari telefondan ogrencemm:Saruboceq:cok tuhafim ilkk kez kan verdim bu sebepten .hep negatif ciktigi icin korkuyorumm .amaki hic olmazsa beynim rahatlarr yoksa catlardim boyle gun gunnfisfisfisayrica beni dusundugun icin tesekkurlerŞeniz
evet canım adagınız cda varsa hemen halletsın cunku Allah muhafaza boyle seylerı bekletmek pek ıyı degıldır sen sıkıstır onusağolun kızlar....
aman ya saf annem de kızdı zaten ...ne hemen koştura koştur aanlattı erkek arkadaşına...belki hiç problem olmayacaktı sonradan başka şey olsa bunu söyler
hadı be sen de kaydirigubbakcemile3insallah canlar insallahh. suan buz gibiyim cok heyecanliyimm canli canli beni gorsenin acirsiniz halilmeeenaniknanik
nirrrrrdeeee ben mi gormemisim acabaa:1shok::1shok::1shok:bende sorudum aşkolsun
ravzanurr bende merak ettim ama yazmadım ben direk haber bekliyodum senden hamileyimmmmm diye gelicek inşallah diyodum bekleriz bacım akşam girer bakarım zencefili ölemişti arkadaşlar ama ben pek bi tembelim ya almadım daha bimde var zencefilli şeker alıyım bir ara .........
yaa hakkatten oyle amaadelikafaduldendelikafaduldenkız hadı bakalım bende aksm gelınce ınsallah burayı halaylarla dolu gormek ıstıom ...
ama heyecan stres yok nasıb ısı bılıyorusn
hadı be sen de kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?