- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.381
rabbimYavaş yavaş şikayetler başladı canım.ayaklarım çok şişiyor.otururken hep yukarıya kaldırıyorum ama faydası yok.geceleri uyuyamıyorum.önceden sağa sola dönüp yatabiliyordum.artık dönünce sıkışıyor sanırım pat pat vuruyor sırt üstü yatınca kesiyor patırtıyı.sırt üstü yatmak da olmuyor sürekli.İnş. senin hamileliğin daha kolay geçer.doğumunu mayısa denk getireceksein en güzeli.havalar çok ısınmadan.yazın büyüyecek bebiş.kışa da tam ele avuca gelir.
saolasın canım ...lorkeee hoşgeldin canım çok geçmiş olsun sanada kardeşinede
evet canım ya bende oyle anlattım ıstegeçmiş olsun canım.tabi ki üzülmesi çok normal ama miyom kadınlarda çok sık rastlanan bir şey ve Allah dermansız dert vermesin.üzmesin kendini daha fazla.Allah beterinden korusun.
canım nasıl geçiyor hamilelik?benim 7 haftalık olduğum zaman dün gibi ilk üç ay çok yavaş geçmişti sanki ama ondan sonrası uçtu gitti
Tünaydın kızlaaarrr ben işe yeni geldim ve ancak girebildim.Şöyle bi geçmişe baktım.
Dün akşamdan karnımın sol tarafında tarif edemediğim bir ağrı var.Neden olduğunu bir türlü anlayamadım. Gece zaten progestanı içtikten sonra yattığım yerde uyuyakalmışım.
Şimdi iş yerindeyim ama o ağrı dediğim şey yine var.Nasıl tarif etsem sanki orda bir ip var o çekiliyor gibi.Ama acı hissi değil,gaz sıkıştırması da değil.Tarifi çok imkansız bir his. Garip hissediyorum kendimi.
Ayrıca gelirken sol göğüsüm baya ağrı yaptı.Sanırım büyümeye başlayacaklar.
3 cm am 1i5 cm den büyümüş
selam şekerler , naber..
selam şekerler , naber..
anladım canım
yerlesım yerı boyutundan daha onelıymıs sanırım ıste arastırıcaz bakalım
ıyılık pınar sızden naber...
nası oldu esın ne kadar surermıs ıyılesmesı
sende heyecan dorukta mı
anladım canım
yerlesım yerı boyutundan daha onelıymıs sanırım ıste arastırıcaz bakalım
ıyılık pınar sızden naber...
nası oldu esın ne kadar surermıs ıyılesmesı
sende heyecan dorukta mı
evet kuzum...rahimin yada kanalın önündeyse engelleyebiliyomruş ama kuzum kardeşin dert etmese keşke...operayonu bie olsa kolay bişi...allah beterinden korusun...beni anlatsana hemde pko var bende
vaktiyle tedavi edildikten sonra hiçbi problem olmuyo... tabi endişeleniyodur ... geçmiş olsun lorkecim....
sen nasılsın domatis kraliçesi
sana da tunaydın gaye aman boyle gunlerde gec gel dınlen zaten olsun ...
sanınrım rahım kasların kasılıo rahım buyumeye baslıo belkı de onun sancısı olabılır
emınım ınsan en ufak bı seyde dusunuyrodur ne oluo nıe bu agrı dıye
valla hamıle kalıon hala kendını dınlemek bıtmıyo sanırım dımı
ama endıse edılecek bısey oldugunu sanmıom dınlenmene bak
gogusler ıcın zaten arkadasım tarıf bıle edemem ne hale geldıklerını yasayıp gormen lazım demıstı sempatiksalakcinni
playforU cummmm geçmiş olsun kuzum şimdiden iki bebeğin olmuş allah tez zamanada sağlık versin
vaktiyle tedavi edildikten sonra hiçbi problem olmuyo... tabi endişeleniyodur ... geçmiş olsun lorkecim....
sen nasılsın domatis kraliçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?