Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

rabbim
yardımcınız olsun yükünüz agır ve kıymetli
sıkıntınız çok

Tünaydın kızlaaarrr ben işe yeni geldim ve ancak girebildim.Şöyle bi geçmişe baktım.
Dün akşamdan karnımın sol tarafında tarif edemediğim bir ağrı var.Neden olduğunu bir türlü anlayamadım. Gece zaten progestanı içtikten sonra yattığım yerde uyuyakalmışım.
Şimdi iş yerindeyim ama o ağrı dediğim şey yine var.Nasıl tarif etsem sanki orda bir ip var o çekiliyor gibi.Ama acı hissi değil,gaz sıkıştırması da değil.Tarifi çok imkansız bir his. Garip hissediyorum kendimi.
Ayrıca gelirken sol göğüsüm baya ağrı yaptı.Sanırım büyümeye başlayacaklar.

lorkeee hoşgeldin canım çok geçmiş olsun sanada kardeşinede
saolasın canım ...
sen de telas etme ya herkes belırtı olmak zorunda degıl rahat gecırıyorsundur belkı de ve hep boyle devam eder ınsallah hamılelıgın
geçmiş olsun canım.tabi ki üzülmesi çok normal ama miyom kadınlarda çok sık rastlanan bir şey ve Allah dermansız dert vermesin.üzmesin kendini daha fazla.Allah beterinden korusun.
evet canım ya bende oyle anlattım ıste
bız burda okuyıp falan cok sey gordugumuz ıcın bılıyoruz da o bıde bekar olunca cok korktu valla

canım nasıl geçiyor hamilelik?benim 7 haftalık olduğum zaman dün gibi ilk üç ay çok yavaş geçmişti sanki ama ondan sonrası uçtu gitti

ya bana da hep 9 ay coook uzun sure gıbı gelıo ve bekledıgın bısey oldugu ıcın bı turlu gecmez gıbı gelıyo
hayırlısı valla allah sag salım kucagınıza almayı nasıb etsın ınsallah

sana da tunaydın gaye aman boyle gunlerde gec gel dınlen zaten olsun ...
sanınrım rahım kasların kasılıo rahım buyumeye baslıo belkı de onun sancısı olabılır
emınım ınsan en ufak bı seyde dusunuyrodur ne oluo nıe bu agrı dıye
valla hamıle kalıon hala kendını dınlemek bıtmıyo sanırım dımı
ama endıse edılecek bısey oldugunu sanmıom dınlenmene bak
gogusler ıcın zaten arkadasım tarıf bıle edemem ne hale geldıklerını yasayıp gormen lazım demıstı sempatiksalakcinni

evet kuzum...rahimin yada kanalın önündeyse engelleyebiliyomruş ama kuzum kardeşin dert etmese keşke...operayonu bie olsa kolay bişi...allah beterinden korusun...beni anlatsana hemde pko var bende

heyecan kalmadı desem yeridir. hep işiin gücünden gelip beni dr a götüremicen diyodum eşime gerçek oldu valla.. bi daha böyle abuk sabuk tahminlerde bulunmucam.. kaydirigubbakcemile

3 hafta demiş dr bakalım. inşallah iyileşssinde 3 günü gitti bile. :Saruboceq:

kendimize nazar değdirdik heralde.. cmts cok güzel geçmişti. bilmiyorumkismile

playforU cummmm geçmiş olsun kuzum şimdiden iki bebeğin olmuş allah tez zamanada sağlık versin

evet kuzum...rahimin yada kanalın önündeyse engelleyebiliyomruş ama kuzum kardeşin dert etmese keşke...operayonu bie olsa kolay bişi...allah beterinden korusun...beni anlatsana hemde pko var bende

vaktiyle tedavi edildikten sonra hiçbi problem olmuyo... tabi endişeleniyodur ... geçmiş olsun lorkecim....

sen nasılsın domatis kraliçesi

vaktiyle tedavi edildikten sonra hiçbi problem olmuyo... tabi endişeleniyodur ... geçmiş olsun lorkecim....

iiyim canım benim
sende üzülme madem nazara varmış böyle çıkmış olsun...allah başka dert vermesin

Ayy evet yaaa... Önceden ayrı bi dinliyorduk kendimizi şimdi ayrı... Her akıntıyı her ağrıyı ayrı değerlendiriyorum.İnsan engel olamıyor kendisine.

playforU cummmm geçmiş olsun kuzum şimdiden iki bebeğin olmuş allah tez zamanada sağlık versin

sorma canım yaa. giydirme soyundurma, banyo yaptırma, yemek yedirme su içirme hepsi için antreman oldu diyorum... bari bebişim de babası gibi yese , hiç sıkıntı olmuor.. ne versem ağzı kocaman açık kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun pınarcım allah daha beterinden korusun bacım bu senin adam bebek gelmeden biraz naz yapim bidaha böyle bulamam demiş olmasın CADIARZU şaka biyana kendine dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…