Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

benim isimler çoooktaaan belli hamile kalmadan evvel duşunmuştuk:)) kızımız olursa duru erkek olursa atalay.erkek belki değişebilirde kızım olursa kesin adı duru olacak

Bizimde belli gibi ama yinede kesin değil....
Kız olursa ilk ismi İlknur olacak ama yanına Bera yada Zeren koyucam.(yada başka bir isim)
Erkek olursa Tamer Korhan düşünüyorum. Tamer rahmetli babamın ismi onu kesin koymak istiyorum. Eşim de Orhan koyucam diyor (kendi ismini yani) Bende karşı çıktım Orhan olmaz bari Korhan olsun dedim. Yani son durum Tamer Korhan :)

kızlar normalde aşılamnın fiyatı yüksekmi doktorum bana neden rapor çıkarcak acaba

kızlar normalde aşılamnın fiyatı yüksekmi doktorum bana neden rapor çıkarcak acaba

Canım aşılamanın fiyatı yüksek değil yaptığın merkeze göre değişiyor fiyatlar ama yüksek değil.Fakat doktor sana öncesinde gonal f yada benzeri bir iğne vurduracak yumurta sayını ve kalitesini artırmak için .Bu iğnenin tanesi 500-600 lira falan bildiğim kadarıyla yada bu civarlarda bi fiyat ama raporun olursa devlet %50sini ödüyor ve sen diğer %50 sini veriyorsun sadece.Ayrıca raporsuz Gonal f vermiyorlar diye biliyorum.

benim isimler çoooktaaan belli hamile kalmadan evvel duşunmuştuk:)) kızımız olursa duru erkek olursa atalay.erkek belki değişebilirde kızım olursa kesin adı duru olacak
atalay eşimin ikinci adı bende o yüzden atalay koymak istiyorum oglum olursa
canım sımdı baktım da tekrr
hakkını helal et
vajınal muayene de ultrasona herhangı bır yag veya jel surulurse oruc bozulurmus
o yuzden oruc tutma en ıyısı
kan vermek orucu bozmuyor ama
evet canım ya şimdi bişi falan sürerler nasıl olsa farz degil tutmak hiç tutma

hayırlısı canım benim erkegi anladıkta neden kız olursa ilknur onu anlamadım
devlet karşılıyo hayatım aşılamayı rapor çıkarırsanız hem ilerde tüp bebek içinde bu raporları görmek istiyor devlet

bu arada ben kızım olursa adını masal koyucam ama eşim pelin istiyor
ama sizce ben erkege kız çocugunun ismini koydururmuyum aslaaaa
neden belki eski sevgilisinin adı nerden bileyim dimi ama

hımm olabilirrrr......

kıss kıvırcık nedir bu adamcağızın senden çektiği laelaelaelaelae laelaelaelaelae kınskanç şey seni laelaelaelaelae

vereliniortakmanyaksın kızım sen şok ettin beni:))))delikafaduldendelikafadulden

hayırlısı canım benim erkegi anladıkta neden kız olursa ilknur onu anlamadım

Canım şimdi eşim 6 kardeş 3'ü erkek Eşim erkeklerin en büyüğü.Kayınvalidem demişki Eğer kızlarınız olursa Eşim için İlknur Onun küçüğü için Öznur En küçük için Sonnur koyun diye istemiş. Şimdi eşimin bi küçüğünün kızı oldu ve adını Öznur Ecrin koydular. Şimdi onlar kayınvalidemin isteğini yaptılar ve biz yapmazsak olmaz.Ayıp olur.Daha doğrusu eşim ezilir ve onun öyle bir durum yaşamasını istemem. İlknur da fena isim değil diye düşündüm :) Napalım kız olursa ilk adı İlknur olur.

aa ne guzel demek atalay

ilahi kvrck guldurdun beni gene evet kız olursa kesin sen koymalısın kaydirigubbakcemile3

kizlar ben geldimm ,,

gecmisi okumadimm ne me lazim okurken EDUT GORUR YINE BANA YESILLENMIS GELMIYO DERReyvahedigeldismile o yuzden bir merhaba diyeyim gecmisi okurum dedimkafamçokkarıştı
bu arada kvrck imm senicini ferah tut guzelim yaa n bu boyle hep kuskuyla niye yaklasiyosunki esine .esine guven gecmisi gecmiste kaldi bosver o ism sevgilisine mi ait v.s birlikte guzel karar verirsiiniz guzel hayirli bir isim koyarsiniz
gayem ilknur ismid cok guzel bir isim bence:lepi:

taktı bu kız bana taktı taktı:))))))))))))))) öperim seniiii...6 da bekliyorum haberişnii

Ravzanur sabahdan beri girip girip bakiorum canim bi haber varmi diye ...Isler yogun yazamiyorumda...Ne oldu 6da cikiyo sonuclar ohooo daha 3 saat varmis ya nasil bekliycez:)

Ravzanur sabahdan beri girip girip bakiorum canim bi haber varmi diye ...Isler yogun yazamiyorumda...Ne oldu 6da cikiyo sonuclar ohooo daha 3 saat varmis ya nasil bekliycez:)
BU ALMANYA NIN BEN NEDEYEYIMM SAAAT 12 DE VERDIM SONUCU 17 -18 DE TELEFON AC DEDILERR::bakalim canimm,.cok sagol guzelimm yanimda oldugun icinn:teselli:
canim benim acil cikmam lazim yine gelecem optumm

Tamam tatlim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...Ben 5de cikiyorum isden eve gideyim fln diyene kadar ancak 6 olur . Hemen acip bakarim pcyi :)

ben geldiimmm.....
napıyonuussss
varmı bi haber..
ben yokken naptınıs bakayyıımm
ay isim konusu açılmış.. bana da bi el atın... daha hiiiççç isim düşünmedik =(( çocuğum isimsiz doğcak =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…