- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.481
bende namaza gidicem azcık dinleneyim....kuzular bana bulgur pilavı tarifi versenize
Canım ben bulgur pilavını meyhane pilavı denilen şekilde yapıyorum.... Yani biberli soğanlı domatesli ve salçalı...
kaç bardak bulgurla yapacaksam yıkıyorum bulgurları...
Yağı tencereye koyup yemeklik doğradığım doğanları öldürüyorum yağda biraz.yanına halka halka doğradığım biberleri atıyorum onları da öldürüyorum azıcık... Özellikle bu dönem domatesler çok güzel... 1 bardak bulgura ben 2 domatesi küp küp doğrayıp biberle soğanın üstüne ekliyorum.Domatesler de iyice ölünce göz kararı salça ekliyorum... Fakat salçan çok renk veriyorsa çok koyma. 1 tatlı kaşığı falan yeter.
Sonra bulguru da ekleyip bi karıştırıyorum ve suyunu ekliyorum. Normal pirinç pilavından yarım bardak falan fazla su koyuyorum sonrası aynen diğer pilav gibi ama arada suyuna bakıyorum eğer diri kalırsa biraz sıcak su ekleyip devam ediyorum.
ben salşa koymuyuyorum bu arada baharat kouyormusun...tavuk suyum vardı buzlukta onnuda eklesemmi
Salça keyfe keder bir durum eşim alışmış salçalı yemeğe bende koyuyorum o yzden. Tuz dışında bir baharat koymuyorum. Ama arada tavuk suyu yada et suyu ekliyorum eğer varsa evde.güzel oluyor.
ben geçen gün haşladığım tavuğun suyunu buzlukta dondurdum ondan da atarım 1-2
Oooohhh süper olur valla... mikkemmel bir seçim... ama tavuk suyu atacaksan yağından biraz azalt yoksam çok yağlı oliii
kizlar hamile degilm,isimm simdi reglimi bekliyecegim .cok sagolun yanimda ioldugunuz icin opuyorum sizlerii:1hug:
ravzanur bak seni bekliyoruz..değerimizi bil dimi gaye
tamam kuzumm birlikte topik acacaz seninleee Şenizben zaten sizin degerinizi biliyorumkiiolumunekankayizsmilehayırlısı olsu bebm...ben biliyorum zaen sen beni bekliyorsun birlikte doğuarcaz bizzzzzkaydirigubbakcemile5
kizlar hamile degilm,isimm simdi reglimi bekliyecegim .cok sagolun yanimda ioldugunuz icin opuyorum sizlerii:1hug:
bende aynısını dusunurum acıkcası sempatiksalakcinniatalay eşimin ikinci adı bende o yüzden atalay koymak istiyorum oglum olursaevet canım ya şimdi bişi falan sürerler nasıl olsa farz degil tutmak hiç tutma hayırlısı canım benim erkegi anladıkta neden kız olursa ilknur onu anlamadımdevlet karşılıyo hayatım aşılamayı rapor çıkarırsanız hem ilerde tüp bebek içinde bu raporları görmek istiyor devlet
bu arada ben kızım olursa adını masal koyucam ama eşim pelin istiyor
ama sizce ben erkege kız çocugunun ismini koydururmuyum aslaaaa
neden belki eski sevgilisinin adı nerden bileyim dimi ama
valla dusunelım bakalım ne tarz ısım seversın yenı jenerasyon mu geleneksel mıben geldiimmm.....
napıyonuussss
varmı bi haber..
ben yokken naptınıs bakayyıımm
ay isim konusu açılmış.. bana da bi el atın... daha hiiiççç isim düşünmedik =(( çocuğum isimsiz doğcak =((
kız gayee ne bu atakan sevdası yoksa senın de eskıden sevdıgın cocugun adı falan mıAysel'im sen eşine iyi bir baskı uygula ve Atakan konusunda diret bence :))
Atakan daha güzeeeeeellll
canım ne demek her zaman bırbırımızın yanındayızkizlar hamile degilm,isimm simdi reglimi bekliyecegim .cok sagolun yanimda ioldugunuz icin opuyorum sizlerii:1hug:
hayrıdır canım neddır sorun sıkıntı etme kendıne yahuukimse yokmu yoksa benim pc de isimleriniz gözükmüyomu kızlar nerdesiniz moralim bozuk size ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?