Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Ravzanur'cum canım vardır bunda da bir hayır... ınşallah güzel haberlerle geleceksin canım... Ben sanırım 7 ye kadar burdayım... Akşam anneme yemeğe gideceğiz ordan da girip bakarım.

bende namaza gidicem azcık dinleneyim....kuzular bana bulgur pilavı tarifi versenize

bende namaza gidicem azcık dinleneyim....kuzular bana bulgur pilavı tarifi versenize

Canım ben bulgur pilavını meyhane pilavı denilen şekilde yapıyorum.... Yani biberli soğanlı domatesli ve salçalı...
kaç bardak bulgurla yapacaksam yıkıyorum bulgurları...
Yağı tencereye koyup yemeklik doğradığım doğanları öldürüyorum yağda biraz.yanına halka halka doğradığım biberleri atıyorum onları da öldürüyorum azıcık... Özellikle bu dönem domatesler çok güzel... 1 bardak bulgura ben 2 domatesi küp küp doğrayıp biberle soğanın üstüne ekliyorum.Domatesler de iyice ölünce göz kararı salça ekliyorum... Fakat salçan çok renk veriyorsa çok koyma. 1 tatlı kaşığı falan yeter.
Sonra bulguru da ekleyip bi karıştırıyorum ve suyunu ekliyorum. Normal pirinç pilavından yarım bardak falan fazla su koyuyorum sonrası aynen diğer pilav gibi ama arada suyuna bakıyorum eğer diri kalırsa biraz sıcak su ekleyip devam ediyorum.

ben salşa koymuyuyorum bu arada baharat kouyormusun...tavuk suyum vardı buzlukta onnuda eklesemmi

ben salşa koymuyuyorum bu arada baharat kouyormusun...tavuk suyum vardı buzlukta onnuda eklesemmi

Salça keyfe keder bir durum eşim alışmış salçalı yemeğe bende koyuyorum o yzden. Tuz dışında bir baharat koymuyorum. Ama arada tavuk suyu yada et suyu ekliyorum eğer varsa evde.güzel oluyor.

Salça keyfe keder bir durum eşim alışmış salçalı yemeğe bende koyuyorum o yzden. Tuz dışında bir baharat koymuyorum. Ama arada tavuk suyu yada et suyu ekliyorum eğer varsa evde.güzel oluyor.

ben geçen gün haşladığım tavuğun suyunu buzlukta dondurdum ondan da atarım 1-2

kizlar hamile degilm,isimm simdi reglimi bekliyecegim .cok sagolun yanimda ioldugunuz icin opuyorum sizlerii:1hug:

Hayırlısı olsun canım. Şimdi kırmızılar gelsin yeni çalışmalar başlar ) inşallah güzel haberi alacağız yeni çalışma döneminden sonra. biz hep yanındayız.bizden kurtuluş yooookkka.s.

kimse yokmu yoksa benim pc de isimleriniz gözükmüyomu kızlar nerdesiniz moralim bozuk size ihtiyacım var

bende aynısını dusunurum acıkcası sempatiksalakcinni
yanı mesela ben serdar ısmını cok severım vee lıse de sevdıgımm cocugun adı aklinialirimsmile

valla dusunelım bakalım ne tarz ısım seversın yenı jenerasyon mu geleneksel mı
cıft ısımmı

Aysel'im sen eşine iyi bir baskı uygula ve Atakan konusunda diret bence :))
Atakan daha güzeeeeeellll
kız gayee ne bu atakan sevdası yoksa senın de eskıden sevdıgın cocugun adı falan mı
aklinialirimsmile

kizlar hamile degilm,isimm simdi reglimi bekliyecegim .cok sagolun yanimda ioldugunuz icin opuyorum sizlerii:1hug:
canım ne demek her zaman bırbırımızın yanındayız
hakkında herseyın hayırlısı olsun yarın kandıl hepımız bırbırımız ıcın duaedelım bolbol ınsallah
kimse yokmu yoksa benim pc de isimleriniz gözükmüyomu kızlar nerdesiniz moralim bozuk size ihtiyacım var
hayrıdır canım neddır sorun sıkıntı etme kendıne yahuu
hallolur ınsallah gunduz gel dertleselım
aksam kımsecıkler olmuyor genelde

kızlar bende doplerımı cektırdım rapor yazan radyolog normal falan dedı ve oyle yazdı raporu ama doktorum amelıyatta dıe ona gosteremedım
cok sukur sanırım varıs sorunum yok ama ayaklarım o kadar cok agrıyokı mecbur klamasam ayaga kalmak ıstemıom valla
tabandan bıleklere dogru bı agrı var
bakalım doktora gostereyım en son olmazsa bıde ortopedıye gıdıcem sanırım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…