Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

[

lorke
canım ne demek her zaman bırbırımızın yanındayız
hakkında herseyın hayırlısı olsun yarın kandıl hepımız bırbırımız ıcın duaedelım bolbol ınsallah

canlarimm cok sagolun sizin gibi teyzeleri oldukca benim bebisim konacak gobisimehihoyyythihoyyyt ama 31. gun hala tik yok bide o ikisefer lekelenme olmustuya kotu bisey olurmu kizlar dr ne zaman girmeliyimm:uhm::uhm::uhm:
lorkem tekrar gecmis olsun guzelim .acaba kilo varmiydi sende belki o yuzdende oluyodu bacaklarinda agriii veya romatizma:uhm:

a.s. günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarr
RAVZANUR hayırlısı olsun tatlım olcak inşallahh dua etcez bugün hepimiz için :Saruboceq:

günaayyddıınnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniss bayanlarrr....
sıfır bedenlerrr =))))))
hele been.. en sıfır benim aranısdaa :CüvCüv:

kız gayee ne bu atakan sevdası yoksa senın de eskıden sevdıgın cocugun adı falan mı
aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 yok şekerim yaaa... Ataberk'in yanında Atakan daha güzel duruyor.Bide zaten severim Atakan ismini.

Ohh çok şükür en azından bir şüphe kalktı ortadan.Muhakkak bir sebebi vardır çektiğin sıkıntının umarız en basit şekilde geçecek sebep çıksın. Bakalım doktorun ne diyecek. Bu arada baban nasıl oldu canım?

sıfır bedenlerrr =))))))

Günaydın şekerim.... sıfır beden miiii :uhm: :roflol: ayy ben daha sıfır bedenim o zaman... Dozer görünümlü sıfır beden :)

kizlar hamile degilm,isimm simdi reglimi bekliyecegim .cok sagolun yanimda ioldugunuz icin opuyorum sizlerii:1hug:

canım akşam giremedim sabah okudum
herşeyin hayırlısı tatlım sakın kendine sıkıntı yapma olur mu canım?
En ummadığın anda bebişin göbüşüne konacak inş. canım

canım acaba tuzlu fazla mı yiyorsun
fazla tuz ayaklarda şişmeye neden oluyor?
birde sürekli oturma ara ara yürüyüşler yap
ayrıca bu ayak ağrıları için lapitak ın kremi var çok faydalı
öneriririm

sıfır bedenlerrr =))))))

günaydın canım
en 0 beden benim herhaldekaydirigubbakcemile3

lorkeemmm... geçmiş olsun tatlım.... bir arkadaşımın sürekli kolu uyuşuyordu... emar çektirdi... bir sürü doktora gitti.. hiçbirşey çıkmadı.. stres dedi en son dr lar...
belki sendede böyle birşeydir... inşallah birşey çıkmaz.... öpüyorum seni..dikkat et kendine yerimseniben

ravzanur
hayırlısı olsun canımcım... normalde gecikme olunca dr 1 hafta 10 gün bekle öyle gel diyor.... inş o zamana kadar kendiliğinden gelir adetin....

ya yapmayın kısllarrrrrr....... hepimiz sıfırız =))) mesela bende 2 tane sıfır var... 100.. baksanıza 2 kere sıfır bedenim bennn =))))
kocammmaannn top oldu göbek.... bacaklarla irtibatım kesildi =) göremiyorum aşağıları =)))
yaşasın sıfır beedeeennlleeeerrrrrr :lepi:

Ben zaten kendimi hiç düşünemiyorum :) Doktor 89'a sınır koydu.En fazla bu kiloda bitir hamileliği dedi. Ben o 9 kilonun 1 kilosunu falan harcadım şimdiden geriye kalan 8 kilo bana yetmez kiiiii :)) YAŞASIN YEMEK YEMEK!!!

D.Sonrası vermeye çalışırız artık
sende o kadar çok kilo artışı yok resimlerinden gördüğüm kadarıyla
benim biraz fazla sanırımohaoldumsmile

Bana sınır koymadı dr
şu ana kadar 7,5 kilo aldım 0,50 si bebek 7 kilo almış bulunmaktayım
bana göre fazla
malum önümüzde daha aylar var çok dikkat etmem lazımsempatiksalakcinni

gunaydın kızlar
herkese hayırlı kandıller
bugun hep guzel seyler konusalım kı dua nıyetıne gecsın
lorkem tekrar gecmis olsun guzelim .acaba kilo varmiydi sende belki o yuzdende oluyodu bacaklarinda agriii veya romatizma:uhm:
yok kız kılo evlenınce aldım ama az aldım yanı boyum 168 kılo 61

evet varıs olmamasına sevındım bakalım bugun veya yarın gıderım doktora ...
yorgunluk belkıde toptan cıkıo acısı
babam ıyı cok sukur canım yemesıne vs dıkkat etmesı lazım aksam hafıf sancılandı yıne
mıde olmayınca sıkıntısı heran olabılıyo maalesef

canım o kadar az tuz atarım kı atmadım dememek ıcın yanı
su aralar oturmak yok benım ıcın annemlerın evınde genelde temızlık ve ayakta gecıo ev bıraz buyukk ve yoruyo merdıven ınıp cıkıom sureklı
kayınvalıdemlere gıdıom ordada ayaktayız genelde bahcede vs
yanı ben sanırım evıme gıdene kadar pek rahat edemıcem

canım su ara sadece yogunum stresım yok cok sukur
bakalım dınlendınten sonra devam ederse bıde ortopedıye gıderım

ya kızlar kiloya takılmayın.... çok abartı olmadığı sürece sorun yok.. yeterki minişler sağlıklı olsun...
benim yengem 4.5 kiloluk 2 çocuk doğurdu.. ikisindede 25 kilo almış... ama şimdi dal gibi maşallaahhh...
kilolar veriliirrrr.....göbekler inneerrr...yeterki minişler sağlıklı olsunllarrr

lorkeem o zaman dediğim kremi bi al istersen Bimlerde satılıyor
ayak ağrısını çok güzel alıyor
sabah kalktığımda basamıyordum ağrıve sızlamadan
kremi sürdükten sonra rahatladım

Bana sınır koymadı dr
şu ana kadar 7,5 kilo aldım 0,50 si bebek 7 kilo almış bulunmaktayım
bana göre fazla
malum önümüzde daha aylar var çok dikkat etmem lazımsempatiksalakcinni

Ben zaten kilolu hamile kaldığım için doktor dengeli gitmemiz lazım dedi... Çok fazla kilo hem normal doğum hemde sezeryan için iyi değil,zorluk yaratır dedi. O nedenle 89 sınırı koydu.Normal gidişine bırakalım çok hızlı kilo alırsan diyetisyene yönlendiririm seni dedi.Ben sanırım hızlı gidicem :kedi: baksana hiç bişi yemeden ile yarım kilo aldım.

lorkeem o zaman dediğim kremi bi al istersen Bimlerde satılıyor
ayak ağrısını çok güzel alıyor
sabah kalktığımda basamıyordum ağrıve sızlamadan
kremi sürdükten sonra rahatladım

tamam canım sagolasın bı deneyeyım bakalım

canım senın ılk bastakı artıs gıbı dusundugun sısılık veya gaz da olabılır belkı
hemen kılo aldım dıye dusunme
ınsallah dengelı ılerler dıyetısyene gerek kalmadan sonuca ulasırsın
bız de sana destek oluruz burdan merak etme
ama bıze caktırmadan yersen bılemem sengözlerimebaksanabi

canım ilk haftalarda bende sebepsiz yere kilo almıştım 2 kilom o haftalardan geliyor zaten
sonrası çok ani artışlar olmadı
şimdi gebelik.org daki siteye bakarak takip ediyorum normal giidyor artışım

Kesinlikle öyle tabiiki.Bebişler sağlıkla sıhhatle doğsunlar.Bol bol emzirir emzirirken de kilo veririz bir miktar.Sonra geri kalanı da düzenli spor ve beslenme sistemi ile hallederiz. Zaten bebişler 4-5 aylık olunca merak etmeyin haftada 2şer 2 şer gider kilolar. Valla arkadaşım 1 hafta sabahtan akşam 7 ye kadar bana bırakmıştı bebeğini o hafta 2 kilo verdim :))
Çünkü bebek sana yemek yedirtmiyor.Uyanık olduğu süre boyunca yanında olmanı ve onu oyalamanı istiyor.Yanından ayrıldığın an kıyamet kopuyor.E haliyle onunla uğraşmaktan ve yemek yiyememekten kilolar eriyiveriyor.
Arkadaşım 2 çocuğunu da üst üste doğurdu. şimdi dal gibi.Çok az sezeryandan dolayı göbiş var o da çok abartı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…