- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.501
Hayırlısı olsun canım. Şimdi kırmızılar gelsin yeni çalışmalar başlar) inşallah güzel haberi alacağız yeni çalışma döneminden sonra. biz hep yanındayız.bizden kurtuluş yooookkka.s.
canlarimm cok sagolun sizin gibi teyzeleri oldukca benim bebisim konacak gobisimehihoyyythihoyyyt ama 31. gun hala tik yok bide o ikisefer lekelenme olmustuya kotu bisey olurmu kizlar dr ne zaman girmeliyimm:uhm::uhm::uhm:kızlar bende doplerımı cektırdım rapor yazan radyolog normal falan dedı ve oyle yazdı raporu ama doktorum amelıyatta dıe ona gosteremedım
cok sukur sanırım varıs sorunum yok ama ayaklarım o kadar cok agrıyokı mecbur klamasam ayaga kalmak ıstemıom valla
tabandan bıleklere dogru bı agrı var
bakalım doktora gostereyım en son olmazsa bıde ortopedıye gıdıcem sanırım hayırlısı artık
kız gayee ne bu atakan sevdası yoksa senın de eskıden sevdıgın cocugun adı falan mı
aklinialirimsmile
kızlar bende doplerımı cektırdım rapor yazan radyolog normal falan dedı ve oyle yazdı raporu ama doktorum amelıyatta dıe ona gosteremedım
cok sukur sanırım varıs sorunum yok ama ayaklarım o kadar cok agrıyokı mecbur klamasam ayaga kalmak ıstemıom valla
bakalım doktora gostereyım en son olmazsa bıde ortopedıye gıdıcem sanırım hayırlısı artık
günaayyddıınnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniss bayanlarrr....
sıfır bedenlerrr =))))))
hele been.. en sıfır benim aranısdaa :CüvCüv:
kizlar hamile degilm,isimm simdi reglimi bekliyecegim .cok sagolun yanimda ioldugunuz icin opuyorum sizlerii:1hug:
kızlar bende doplerımı cektırdım rapor yazan radyolog normal falan dedı ve oyle yazdı raporu ama doktorum amelıyatta dıe ona gosteremedım
günaayyddıınnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniss bayanlarrr....
sıfır bedenlerrr =))))))
hele been.. en sıfır benim aranısdaa :CüvCüv:
ya yapmayın kısllarrrrrr....... hepimiz sıfırız =))) mesela bende 2 tane sıfır var... 100.. baksanıza 2 kere sıfır bedenim bennn =))))
kocammmaannn top oldu göbek.... bacaklarla irtibatım kesildi =) göremiyorum aşağıları =)))
yaşasın sıfır beedeeennlleeeerrrrrr :lepi:
ya yapmayın kısllarrrrrr....... hepimiz sıfırız =))) mesela bende 2 tane sıfır var... 100.. baksanıza 2 kere sıfır bedenim bennn =))))
kocammmaannn top oldu göbek.... bacaklarla irtibatım kesildi =) göremiyorum aşağıları =)))
yaşasın sıfır beedeeennlleeeerrrrrr :lepi:
Ben zaten kendimi hiç düşünemiyorum :) Doktor 89'a sınır koydu.En fazla bu kiloda bitir hamileliği dedi. Ben o 9 kilonun 1 kilosunu falan harcadım şimdiden geriye kalan 8 kilo bana yetmez kiiiii :))YAŞASIN YEMEK YEMEK!!!
yok kız kılo evlenınce aldım ama az aldım yanı boyum 168 kılo 61lorkem tekrar gecmis olsun guzelim .acaba kilo varmiydi sende belki o yuzdende oluyodu bacaklarinda agriii veya romatizma:uhm:
evet varıs olmamasına sevındım bakalım bugun veya yarın gıderım doktora ...Ohh çok şükür en azından bir şüphe kalktı ortadan.Muhakkak bir sebebi vardır çektiğin sıkıntının umarız en basit şekilde geçecek sebep çıksın. Bakalım doktorun ne diyecek. Bu arada baban nasıl oldu canım?
canım o kadar az tuz atarım kı atmadım dememek ıcın yanıcanım acaba tuzlu fazla mı yiyorsun
fazla tuz ayaklarda şişmeye neden oluyor?
birde sürekli oturma ara ara yürüyüşler yap
ayrıca bu ayak ağrıları için lapitak ın kremi var çok faydalı
öneriririm
lorkeemmm... geçmiş olsun tatlım.... bir arkadaşımın sürekli kolu uyuşuyordu... emar çektirdi... bir sürü doktora gitti.. hiçbirşey çıkmadı.. stres dedi en son dr lar...
belki sendede böyle birşeydir... inşallah birşey çıkmaz.... öpüyorum seni..dikkat et kendine yerimseniben..
Bana sınır koymadı dr
şu ana kadar 7,5 kilo aldım 0,50 si bebek 7 kilo almış bulunmaktayım
bana göre fazla
malum önümüzde daha aylar var çok dikkat etmem lazımsempatiksalakcinni
lorkeem o zaman dediğim kremi bi al istersen Bimlerde satılıyor
ayak ağrısını çok güzel alıyor
sabah kalktığımda basamıyordum ağrıve sızlamadan
kremi sürdükten sonra rahatladım
Ben zaten kilolu hamile kaldığım için doktor dengeli gitmemiz lazım dedi... Çok fazla kilo hem normal doğum hemde sezeryan için iyi değil,zorluk yaratır dedi. O nedenle 89 sınırı koydu.Normal gidişine bırakalım çok hızlı kilo alırsan diyetisyene yönlendiririm seni dedi.Ben sanırım hızlı gidicem :kedi: baksana hiç bişi yemeden ile yarım kilo aldım.
Ben zaten kilolu hamile kaldığım için doktor dengeli gitmemiz lazım dedi... Çok fazla kilo hem normal doğum hemde sezeryan için iyi değil,zorluk yaratır dedi. O nedenle 89 sınırı koydu.Normal gidişine bırakalım çok hızlı kilo alırsan diyetisyene yönlendiririm seni dedi.Ben sanırım hızlı gidicem :kedi: baksana hiç bişi yemeden ile yarım kilo aldım.
ya kızlar kiloya takılmayın.... çok abartı olmadığı sürece sorun yok.. yeterki minişler sağlıklı olsun...
benim yengem 4.5 kiloluk 2 çocuk doğurdu.. ikisindede 25 kilo almış... ama şimdi dal gibi maşallaahhh...
kilolar veriliirrrr.....göbekler inneerrr...yeterki minişler sağlıklı olsunllarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?