Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Bak işte burda söz veremem :)) çünkü bişey aklıma düştü mü yemek istiyorum ben.
Mesela gecenin 12'si olsun fark etmez aklıma döner yemek düşerse eğer ya eve getirtirim yada ertesi gün kesinlikle menümde döner olur.

canım ilk haftalarda bende sebepsiz yere kilo almıştım 2 kilom o haftalardan geliyor zaten
sonrası çok ani artışlar olmadı
şimdi gebelik.org daki siteye bakarak takip ediyorum normal giidyor artışım

Bakalım ben şimdilik normal hayatıma devam ediyorum ekstra olarak su içmeyi artırmaya uğraşıyorum,peynir,ayran ve yoğurt tüketimini artırdım.Bunun dışında meyve yemeye gayret ediyorum. Başka da özel bir çaba harcamıyorum. Zaten doktorum da böyle söyledi. İlk 3 ay bebek daha çok vücut depolarından kullanıyormuş bizim yediklerimiz sadece depodan eksilenlerin yerine konuluyor.

günaydın hatunlar
kandilinizi kutlarımmmmmmmmmmmm
dualarınızda benide unutmayın olur mu
hepinizi çokkk seviyorum
çok güzel bigün bugün opuyorumnanaktan

günaydın hatunlar
hepinizi çokkk seviyorum

Canım benim senin de kandilin mübarek olsun. İnşallah bu güzel aylar topicimize çooook uğur getirecek. Zaten 3 aylara girer girmez çok şükür bereketimiz arttı ve inşallah böyle devam eder.

Kızlar sanırım samsak artık pek aramıza uğramayacak.Mesajlarına baktım demin haziran ayında falan girmiş foruma fakat "Biyolojik anne olamayanlar" başlığı altında yazmış ve evlat edinmeyi düşündüklerini falan yazmış...:uhm:

Selam hanimlar...Lapaci canim yeni resimlerini gördüm masallah göbisine canim
Cok güzel görünüyor.

saolasın bebişkommm.....
senide böyle görürüz inş...

günaydın hatunlar
hepinizi çokkk seviyorum

seninde kandilin mübarek olsun kıvırcıkımm..
hayırlara vesile olur inş.... bol bol bebiş verir isteyen herkese rabbimmm....

rabbim yardımcıları olsun

bende herkesin kandilini kutluyorum bayanlar...rabbim bu güzel gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin...
gönlümüze göre versin....
sağlık, huzur, bebişler yakamızı bırakmasın...

rabbim yardımcıları olsun

Öyle tabiiki canım.Mesele doğurmak değil zaten.Biyolojik annelik hiç bişey aslında.Önemli olan bir çocuğu yetiştirebilmek,tüm sorumluluğunu ele alıp onu hayırlı bir evlat,hayırlı bir vatandaş haline getirebilmek.Aslında evlat edinen insanlar biyolojik anne babalardan çok daha fazla anne-baba oluyorlar bence.Onlar ayrıca bir sevap kazanıyorlar.

2 gün sonra Edut'um ve yvonna 'nın günleri
evet ıkısının de 10 temmuzdu sanırım
sonrada ben varım galıba 18 veya 17 sı benımde bakalım hayırlısı
ayrı gayrı olunca da denedık ne olcak bakalım

günaydın hatunlar
hepinizi çokkk seviyorum

ssenın de kandılın mubarek olsun canım ..
lutfen bırbırımıze duaetmeyı unutmayalım bugun bugece

Allah kolaylık versın nıyetıne gırdılerse dedıgıın gıbı cook onemlı bı konu
cunku bunu yapma mecburıyetlerı olmadıgı halde evlat edınır ve guzelce yetıstırırlerse
sevabı cook buyuk Allah ın ıznıyle

lorkecim hoşgeldin nasılsın:hulya:

CADIARZUhımmm inş hayırlısı olur hepimiz için de samsak içinde :Saruboceq:

Hoşgeldin Handecim.Nasılsın? Senin de kandilin mübarek olsun... Bu güzel aylarda inşallah hepimiz hakkımızda hayırlı olanları yaşarız. Minişin nasıl? ciğer geliştirici iğnesini oldu mu?

Hoşgeldin Handecim.Nasılsın? Senin de kandilin mübarek olsun... Bu güzel aylarda inşallah hepimiz hakkımızda hayırlı olanları yaşarız. Minişin nasıl? ciğer geliştirici iğnesini oldu mu?

hoşbulduk canım, iyilik valla hamdolsun =))) inş canım benim ya.
minişte iyi kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3 iğnemizi olduk bir hafta önce, şimdi bekliyoruz gelmesin diye dua ediyoruz =)))))
sen nasılsın kuşum ögürtülerin devam ediyo mu? kiloyu şimdiden hiç takma çünkü, kiloyu takmaya başladığı anda insan kilo almaya başlıyo. Zaten inş bir sıkıntı olmazsa 3 aydan sonra yürüyüşe egzersize falanda başlarsın:sm_cool:

İnşallah canım.sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu dönemleri... Artık kiloyu takmıyorum çok fazla :)) Zaten bi yerde doktor dur diyecek elbet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…