- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.521
tamam canım sagolasın bı deneyeyım bakalım
canım senın ılk bastakı artıs gıbı dusundugun sısılık veya gaz da olabılır belkı
hemen kılo aldım dıye dusunme
ınsallah dengelı ılerler dıyetısyene gerek kalmadan sonuca ulasırsın
bız de sana destek oluruz burdan merak etme
ama bıze caktırmadan yersen bılemem sengözlerimebaksanabi
canım ilk haftalarda bende sebepsiz yere kilo almıştım 2 kilom o haftalardan geliyor zaten
sonrası çok ani artışlar olmadı
şimdi gebelik.org daki siteye bakarak takip ediyorum normal giidyor artışım
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kızlar buradan haftalara göre bebeğin kilo takibini yapabilirsiniz
günaydın hatunlar
kandilinizi kutlarımmmmmmmmmmmm
dualarınızda benide unutmayın olur mu
hepinizi çokkk seviyorum
çok güzel bigün bugün opuyorumnanaktan
Selam hanimlar...Lapaci canim yeni resimlerini gördüm masallah göbisine canim
Cok güzel görünüyor.
günaydın hatunlar
hepinizi çokkk seviyorum
rabbim yardımcıları olsunKızlar sanırım samsak artık pek aramıza uğramayacak.Mesajlarına baktım demin haziran ayında falan girmiş foruma fakat "Biyolojik anne olamayanlar" başlığı altında yazmış ve evlat edinmeyi düşündüklerini falan yazmış...:uhm:
rabbim yardımcıları olsun
evet ıkısının de 10 temmuzdu sanırım2 gün sonra Edut'um ve yvonna 'nın günleri
günaydın hatunlar
hepinizi çokkk seviyorum
Kızlar sanırım samsak artık pek aramıza uğramayacak.Mesajlarına baktım demin haziran ayında falan girmiş foruma fakat "Biyolojik anne olamayanlar" başlığı altında yazmış ve evlat edinmeyi düşündüklerini falan yazmış...:uhm:
Öyle tabiiki canım.Mesele doğurmak değil zaten.Biyolojik annelik hiç bişey aslında.Önemli olan bir çocuğu yetiştirebilmek,tüm sorumluluğunu ele alıp onu hayırlı bir evlat,hayırlı bir vatandaş haline getirebilmek.Aslında evlat edinen insanlar biyolojik anne babalardan çok daha fazla anne-baba oluyorlar bence.Onlar ayrıca bir sevap kazanıyorlar.
evet ıkısının de 10 temmuzdu sanırım
sonrada ben varım galıba 18 veya 17 sı benımde bakalım hayırlısı
ayrı gayrı olunca da denedık ne olcak bakalım
ssenın de kandılın mubarek olsun canım ..
lutfen bırbırımıze duaetmeyı unutmayalım bugun bugece
Allah kolaylık versın nıyetıne gırdılerse dedıgıın gıbı cook onemlı bı konu
cunku bunu yapma mecburıyetlerı olmadıgı halde evlat edınır ve guzelce yetıstırırlerse
sevabı cook buyuk Allah ın ıznıyle
Kızlar sanırım samsak artık pek aramıza uğramayacak.Mesajlarına baktım demin haziran ayında falan girmiş foruma fakat "Biyolojik anne olamayanlar" başlığı altında yazmış ve evlat edinmeyi düşündüklerini falan yazmış...:uhm:
Hoşgeldin Handecim.Nasılsın? Senin de kandilin mübarek olsun... Bu güzel aylarda inşallah hepimiz hakkımızda hayırlı olanları yaşarız. Minişin nasıl? ciğer geliştirici iğnesini oldu mu?
İnşallah canım.sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu dönemleri... Artık kiloyu takmıyorum çok fazla :)) Zaten bi yerde doktor dur diyecek elbet :))hoşbulduk canım, iyilik valla hamdolsun =))) inş canım benim ya.
minişte iyi kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3 iğnemizi olduk bir hafta önce, şimdi bekliyoruz gelmesin diye dua ediyoruz =)))))
sen nasılsın kuşum ögürtülerin devam ediyo mu? kiloyu şimdiden hiç takma çünkü, kiloyu takmaya başladığı anda insan kilo almaya başlıyo. Zaten inş bir sıkıntı olmazsa 3 aydan sonra yürüyüşe egzersize falanda başlarsın:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?