Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Selam arkadaşlar, herkesin kandilini kutluyorum =) Yüce Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inş.
saolasın senın de kandılın mubarek olsun ..hakkımızda herseyın hayırlsını versın Rabbım

lorkecim hoşgeldin nasılsın:hulya:

canım ben cıktım sen gelmıssın
kahvaltı hazırlamaya gectım ...
foruma gelıom ama eve gelemedım hala eskısehırdeyım 18 ıne kadar ınsallah

2 gün sonra Edut'um ve yvonna 'nın günleri

Selam Kızlarrrr.
Sürekli takip ediyorum sizleri ama akşamları girdiğim için kimse olmuyor, cevap yazamıyorum. Benim bu ay hiç bir belirtim yok. Ara sıra midem bulanıyor ama yaz mevsimlerinde sürekli midem bulandığı için hamileliğe bağlamak istemiyorum. Umutsuzluğa kapılmak değil sadece umutlanmak istemiyorum :)

hayırlısı olsun canım.Zaten belirti arama.Hiç bir belirti olmuyor çünkü. İnşallah 2 gün sonra güzel haber alırız.

Kızlaaarrrr öğlen menüleriniz nelerdi?? hadi bişeyler söyleyin de canım çeksin :))
bız daha yemedık kahvaltı erken yapınca
az sonra yerız dolma bıber ve tarhanamız var

hosgeldıııın nabtın gıttın mı doktora bacım

midem çok kötü lorkeem onun dışında çok şükür iyiyim :bbo:

neyse Allah daha sıkıntı vermesın bulantılar uzun surmez ınsallah

neden olsun???
bebek rahimde olcak...
havuz deniz suyu rahime girmeyecekki

kizlar hamis olunca yani ilk ay denize, havuza girmek sakincalimi?

Yasak değil canım ama pekte önerilmiyor.Çünkü hamilelikte enfeksiyona ve mantara karşı çok daha açık oluyor vücut havuz ve denizlerde bu konuda çok steril olmadığı için doktorlar pek sıcak bakmıyor diye biliyorum.Çünkü nede olsa hamileliğin ilk zamanlarında antibiyotik falan verilebilir olmasına rağmen yinede çok tercih edilen bişey değil.Mümkün olduğunca doğal korunmak lazım...
Eğer giriliyorsa deniz ve havuza tampon kullanılabilir.

Tampon mu CADIARZU neyse zaten bi denemede tutacak hali yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…