Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım drun bulunduğu yerden bakmasınlar.yanımızda olsunlar elimizi tutsunlar bebk doğunca bakarlar o tarafa :roflol: ben de çok ısrra etmiyorum ablam da çok istediği için girmeyi

hıımm olabilir tabi.
doğum yapan kadınlarda bu isteksizlik oluormuş bebkle uğraşmaktanda kocaya vakit zor ayrılıormuş

doğum kısmına geçmişsiniz kızlar
benim burada çok fazla seçme şansım yok
özel hastanede olacak ama buradaki özel hastaneler çokta kaliteli değil açıkçası
sorunsuz bir doğum geçiririm inş.
benim eşim doğuma girer mi hiç konuşmadık açıkçası girmek istemeyeceğini düşünürüm çünkü beni gördükçe kötü olur dayanamaz
o dışarıda heyecanla bekler:hulya:

benimkide dayanamaz die duşunuorum çok hassaz çünkü dışarda kendini bitirir kaydirigubbakcemile3

bizimkide dayanamaz...zaten beni düşündüren de bu =)))
erkek dediğin güçlü olur metanetli olur dimi.. ama bizimki hassas.. kıyamaz...dayanamaz...
ama ben istiyorum onun yanımda olmasını..
kocam elimi tutmazsa ben hiçbirşey yapamam ki... bana güç veren tek insan kocam...

Aysel senin ticker'daki bebiş zenciii :) :) Oğluşun zenci mi doğcak kaydirigubbakcemile3

ooo masallah bu ne kalabalık kızlar....
bızde bıraz dut topladık kardesımle sonrada saunaya gırdık cook guzeldı ve suan mayısmıs haldeyım
dedım bısey varsa zarrı olurmmu
ama gaye geldı aklıma hamama gıtmıstı sanırım bende aman sallaaaa dedım ve 70 derecyı gormeden cıkmadım sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 Ayy evet yaaa bebişime az eziyet etmemişim... hem hamama gittim hem buhar hamamına (fin hamamı) girdim... :))

oooh şimdi bir guzel uyunurkii ooooff sırnaşık şey
Kızlar bu karikatüre bayıldım.Face'de yayınlamıştım ama face'i olmayanlar var buraya da ekliyorum

delikafadulden

iyiyiz sen nasılsın bulantılar geçtimi

aaa hoşgeldiinn canımmm.. biz iyiyizz..sen nasılsınn???

Mugicim hoşgeldin canım.Bizler iyiyiz bildiğin gibiyiz sen nasılsın?

kızlar bende napayım
yatıp yatıp buyuyorum resmen
mıde bulantıları devam
sabah aksam devam edıyor sımdı
arada da hafıf bulantı seklınde
ınsallah bıtecek
dogumlar konusulmaya baslanmıs
bende epıdural sezeryan ıstıyorum

değişiklik olsun diye o bebeği seçtimkaydirigubbakcemile3

nil şekerim ben sana cevabı vereyim

Oooo Nil çok hoş bir isim. Nil prenses :)

İnşallah önümüzdeki 1 ayı da geçince hafifler bu şikayetler.Doğum konusunda da normal olsun sezeryan olsun Allah hepimize hayırlı ve rahat soğum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…