- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.681
yaa aslında şöyle bişey de var bazı erkeklerde doğum anını gördükten sonra eşine cinsel isteksizlik başlayabiliyormuş. O nedenle ben çokta israr etmiyorum.Çünkü o doğum anı her nekadar mucizevi bir an olsa da görüntü olarak pek hafızadan silinecek birşey değil.Ve doğuma giren erkeklerden bazıları daha sonra eşleriyle birlikte olmak istediklerinde o manzara akıllarına gelip soğuyabiliyorlarmış.
hıımm olabilir tabi.yaa aslında şöyle bişey de var bazı erkeklerde doğum anını gördükten sonra eşine cinsel isteksizlik başlayabiliyormuş. O nedenle ben çokta israr etmiyorum.Çünkü o doğum anı her nekadar mucizevi bir an olsa da görüntü olarak pek hafızadan silinecek birşey değil.Ve doğuma giren erkeklerden bazıları daha sonra eşleriyle birlikte olmak istediklerinde o manzara akıllarına gelip soğuyabiliyorlarmış.
selam kızlar
herkes nasıl??
selam kızlar
herkes nasıl??
doğum kısmına geçmişsiniz kızlar
benim burada çok fazla seçme şansım yok
özel hastanede olacak ama buradaki özel hastaneler çokta kaliteli değil açıkçası
sorunsuz bir doğum geçiririm inş.
benim eşim doğuma girer mi hiç konuşmadık açıkçası girmek istemeyeceğini düşünürüm çünkü beni gördükçe kötü olur dayanamaz
o dışarıda heyecanla bekler:hulya:
selam kızlar
herkes nasıl??
Aysel senin ticker'daki bebiş zenciii :) :) Oğluşun zenci mi doğcak kaydirigubbakcemile3doğum kısmına geçmişsiniz kızlar
benim burada çok fazla seçme şansım yok
özel hastanede olacak ama buradaki özel hastaneler çokta kaliteli değil açıkçası
sorunsuz bir doğum geçiririm inş.
benim eşim doğuma girer mi hiç konuşmadık açıkçası girmek istemeyeceğini düşünürüm çünkü beni gördükçe kötü olur dayanamaz
o dışarıda heyecanla bekler:hulya:
ooo masallah bu ne kalabalık kızlar....
bızde bıraz dut topladık kardesımle sonrada saunaya gırdık cook guzeldı ve suan mayısmıs haldeyım
dedım bısey varsa zarrı olurmmu
ama gaye geldı aklıma hamama gıtmıstı sanırım bende aman sallaaaa dedım ve 70 derecyı gormeden cıkmadım sempatiksalakcinni
Aysel senin ticker'daki bebiş zenciii :) :) Oğluşun zenci mi doğcak kaydirigubbakcemile3
Sebiiiinnn araya kaynatma sakın sorumu. Kızına isim buldunuz mu? ne olacak prensesin adı?
oooh şimdi bir guzel uyunurkii ooooff sırnaşık şeyooo masallah bu ne kalabalık kızlar....
bızde bıraz dut topladık kardesımle sonrada saunaya gırdık cook guzeldı ve suan mayısmıs haldeyım
dedım bısey varsa zarrı olurmmu
ama gaye geldı aklıma hamama gıtmıstı sanırım bende aman sallaaaa dedım ve 70 derecyı gormeden cıkmadım sempatiksalakcinni
Kızlar bu karikatüre bayıldım.Face'de yayınlamıştım ama face'i olmayanlar var buraya da ekliyorum
iyiyiz sen nasılsın bulantılar geçtimi
aaa hoşgeldiinn canımmm.. biz iyiyizz..sen nasılsınn???
Mugicim hoşgeldin canım.Bizler iyiyiz bildiğin gibiyiz sen nasılsın?
değişiklik olsun diye o bebeği seçtimkaydirigubbakcemile3
nil şekerim ben sana cevabı vereyim
kızlar bende napayım
yatıp yatıp buyuyorum resmen
mıde bulantıları devam
sabah aksam devam edıyor sımdı
arada da hafıf bulantı seklınde
ınsallah bıtecek
dogumlar konusulmaya baslanmıs
bende epıdural sezeryan ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?