- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.661
ya bu bafo nerelerdeki acaba????
canım aslında bir yerde şunu okudum ve belki haklı olabilirler. Doğum sancıları yavaş yavaş gelmeye başladığında ılık bir duş alın bu hem sizi hemde bebeği rahatlatır ve doğuma giderken daha stressiz olmanızı sağlar yazıyordu. Belki doğum sancıları gelince ılık bir duş alıp sonra giyinip hastaneye rahat bir şekilde gitmek iyi olabilir.
Çünkü bizim kadar bebekte stres yaşıyor doğarken.
Birde Kuzucuğum sen nerde doğum yapmaya karar verdin?
baktım tekrar ne yazmıştı diyeya bu bafo nerelerdeki acaba????
Canım sanırım hala tatilde.Çünkü face'e tatille ilgili bir ileti yazmıştı yanlış görmediysem :))
o anki panikle duşa girebileceğimi hiç sanmıyorum.hemen hastaneye gitmek isterim herhalde.Zekai Tahir Burak'ta yapıcam.Özel oda tutucaz.Normal doğum ya da epidural olursa kendi odamda olucak doğumum ve bebeğimin odası.genel anestezi ile sezeryan olursa ameliyathanede olacakmış.ama epidural düşünüyorum sezeryan olursa.belki normal doğumda da düşünebilirim epidurali.
o anki panikle duşa girebileceğimi hiç sanmıyorum.hemen hastaneye gitmek isterim herhalde.Zekai Tahir Burak'ta yapıcam.Özel oda tutucaz.Normal doğum ya da epidural olursa kendi odamda olucak doğumum ve bebeğimin odası.genel anestezi ile sezeryan olursa ameliyathanede olacakmış.ama epidural düşünüyorum sezeryan olursa.belki normal doğumda da düşünebilirim epidurali.
bizim bu h.sonu kontrol var.. doğumla ilgili hiiiççççç birşey söylemedi dr.. henüz çok erken diye.. bakalım bu sefer bişi dicekmi... ben normal istiyorum... bir sorun olmadıkça sezeryan falan istemiyorum... inş istediğim gibi olur...
sebincim.. ılık duşu gerçekten herkes öneriyor..zaten doğum 1-2 saatte hemen olan birşey değil..sakin olup duşa girebilirsen bebekde sende rahatlarsın...
hastanede bile duşa girebilirsin özel oda ise vardır herhalde duş..
keşke suda doğum olsa bizim hastanede ben onuda isterdim
Sebiiiiinnn bak Zekai Tahir Burak 'ta suda doğum ünitesi varmıııışşşş... Suda doğum yapsanaaaa
aslında benim doğum yapacağım hastanede suda doğum var ama dergide suda doğumda enfeksiyon kapma riski yüksek oluyor bazen de Allah korusun bebğin kordonu kısa ise ve bebek aniden su yüzüne çıkarsa kopma oluyor falan yazıyordu.ben düşünmüyorum suda doğumu
devlet hastanesinde ve ozel odada doğum yeni çıkmış demekki hiç duymamıştım ablamda orda yaptı 3 yıl evvel ama ameliyathanede sonra ozel oda tuttuk orda kaldı.
aslında hiç sakıncası yoksa epidural normal doğum iyi gibi gelio bana kafamçokkarıştı
drum doğumuna istediğin biri girebilir dedi.eşime dedim ben korkarım diyor.doğuma girmen senin doğuracağın anlamına gelmiyor hayatım doğuracak olan benim ben korkayım kormak gerekiyorsa dedim.bakarız dedi..ama ablamda çok girmek istiyor.eğer burda olursa büyük ihtimal ablam girer.
drum doğumuna istediğin biri girebilir dedi.eşime dedim ben korkarım diyor.doğuma girmen senin doğuracağın anlamına gelmiyor hayatım doğuracak olan benim ben korkayım kormak gerekiyorsa dedim.bakarız dedi..ama ablamda çok girmek istiyor.eğer burda olursa büyük ihtimal ablam girer.
Bende epidural normal istiyorum eğer normal olacaksa... Yoksa ben bayılır kalırım gibi geliyor :))devlet hastanesinde ve ozel odada doğum yeni çıkmış demekki hiç duymamıştım ablamda orda yaptı 3 yıl evvel ama ameliyathanede sonra ozel oda tuttuk orda kaldı.
aslında hiç sakıncası yoksa epidural normal doğum iyi gibi gelio bana kafamçokkarıştı
Tabi annesi bebeğini yatacağın odada doğuruyosun sonra ondan hiç ayrılmadan yine aynı odada kalıyorsunuz.bana da en son gittiğimde söyledi drum.çok güzel bir şey bence.sanırım bebk içinde odanın içinde bir oda var.çünkü bebk odası da var dedi.
benimde derdim o sebin yaaaa....
hatta az önce konuştuk burda erkek olup doğuma giren arkadaşlarla =))
ben kesinlikle eşim yanımda olsun istiyorum.. destek olabilecek beni sakinleştirecek tek insan o çünkü.. ayrıca bebeğimizin dünyaya gelişini o mucizevi dakikaları onunda görmesini istiyorum... ilk hamile olduğum haberini aldığımızda yaşadığımız o duyguyu sadece ikimiz biliyoruz.. insanlara anlatıyoruz ama kimse anlamıyor... eşim doğumda olmazsa ben onu anlatacağım ama anlamaz... o anı sadece yaşarsa anlar... hem o benim elimi tutsun ben 4üz bile doğuracak güç bulurum kendimde =)))
ilk başta o istemedi.. ben dayanamam dedi.. ama ben zamanla onu alıştırdım bu fikre.. ama ya dayanamazsa cidden diye düşünüyorum =(( çok hassas.. katı yürekli metanetli değil hiç =((
az önce sordum arkadaşlara... fotografçı ikiside.. doğum fotosu çekiyolar..bi sürü doğuma girdiler..ama eşlerine girmediler... o çok farklı asla giremem diyorlar =(((((((( eşini o halde görmek hoş değil yüreğin elvermez dediler =((((
ne yapıcam yyaaa...
netten odaları grebilirmiyim diye baktım ama yok.umarım boş oda olur doğum zamanımda.dolu da olabilir odalarama yok yok kızımın şansına her şey yolunda gidecek inş. Allah'ın izniyle
yaa aslında şöyle bişey de var bazı erkeklerde doğum anını gördükten sonra eşine cinsel isteksizlik başlayabiliyormuş. O nedenle ben çokta israr etmiyorum.Çünkü o doğum anı her nekadar mucizevi bir an olsa da görüntü olarak pek hafızadan silinecek birşey değil.Ve doğuma giren erkeklerden bazıları daha sonra eşleriyle birlikte olmak istediklerinde o manzara akıllarına gelip soğuyabiliyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?