Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

o anki panikle duşa girebileceğimi hiç sanmıyorum.hemen hastaneye gitmek isterim herhalde.Zekai Tahir Burak'ta yapıcam.Özel oda tutucaz.Normal doğum ya da epidural olursa kendi odamda olucak doğumum ve bebeğimin odası.genel anestezi ile sezeryan olursa ameliyathanede olacakmış.ama epidural düşünüyorum sezeryan olursa.belki normal doğumda da düşünebilirim epidurali.

Anladım canım... Bak geçen gün bir müşterimiz geldi eşi çok kısa süre sonra 2. ye hamile kalmış ekim gibi doğum yapacakmış.İlkini normal doğurmuş hiç ağrı kesicisiz falan.İllede normal olacak demiş. Şimdi ikincide kesinlikle epidural normal yapıcam diyormuş :))
O da dediki özel hastanelerle pazarlık yapın dedi. Onlar bayındırda yapmışlar doğumu anlaşmışlar 1200 falan verdik dedi.Öncesinde herşeyi konuşup pazarlık yapınca fiyatı düşüyorlar diyo.Yoksa 2500 den ağızlarını açıyorlar diyor.

bizim bu h.sonu kontrol var.. doğumla ilgili hiiiççççç birşey söylemedi dr.. henüz çok erken diye.. bakalım bu sefer bişi dicekmi... ben normal istiyorum... bir sorun olmadıkça sezeryan falan istemiyorum... inş istediğim gibi olur...
sebincim.. ılık duşu gerçekten herkes öneriyor..zaten doğum 1-2 saatte hemen olan birşey değil..sakin olup duşa girebilirsen bebekde sende rahatlarsın...
hastanede bile duşa girebilirsin özel oda ise vardır herhalde duş..
keşke suda doğum olsa bizim hastanede ben onuda isterdim

ya özel hastanelerde acaip pazarlık olayı var ciddenn.. ben hsg çektirmiştim işte.. 250 dedi ama ben 120 ye çektirdim.... ağzın kuvvetliyse yarı yarıya indiriyolar fiyatı..kar marjları çok yüksek olduğu için..

aslında benim doğum yapacağım hastanede suda doğum var ama dergide suda doğumda enfeksiyon kapma riski yüksek oluyor bazen de Allah korusun bebğin kordonu kısa ise ve bebek aniden su yüzüne çıkarsa kopma oluyor falan yazıyordu.ben düşünmüyorum suda doğumu

devlet hastanesinde ve ozel odada doğum yeni çıkmış demekki hiç duymamıştım ablamda orda yaptı 3 yıl evvel ama ameliyathanede sonra ozel oda tuttuk orda kaldı.
aslında hiç sakıncası yoksa epidural normal doğum iyi gibi gelio bana kafamçokkarıştı

drum doğumuna istediğin biri girebilir dedi.eşime dedim ben korkarım diyor.doğuma girmen senin doğuracağın anlamına gelmiyor hayatım doğuracak olan benim ben korkayım kormak gerekiyorsa dedim.bakarız dedi..ama ablamda çok girmek istiyor.eğer burda olursa büyük ihtimal ablam girer.

hımm..riskleri olduğunu bilmiyordum....
iyi araştırmak gerek risk ne kadar? risklerin yanında anne ve bebek için daha rahatlatıcı daha ağrısız olduğu ve daha doğal bir doğum yöntemi olduğuda düşünülmeli ve kıyaslanmalı... gerçi benim gittiğim hastanede yok... o yüzden araştırmama gerek yok..ama iyice araştırıp öğrendikten sonra eğer riski düşükse isterdim suda doğumu =)

bana da en son gittiğimde söyledi drum.çok güzel bir şey bence.sanırım bebk içinde odanın içinde bir oda var.çünkü bebk odası da var dedi.

benimde derdim o sebin yaaaa....
hatta az önce konuştuk burda erkek olup doğuma giren arkadaşlarla =))
ben kesinlikle eşim yanımda olsun istiyorum.. destek olabilecek beni sakinleştirecek tek insan o çünkü.. ayrıca bebeğimizin dünyaya gelişini o mucizevi dakikaları onunda görmesini istiyorum... ilk hamile olduğum haberini aldığımızda yaşadığımız o duyguyu sadece ikimiz biliyoruz.. insanlara anlatıyoruz ama kimse anlamıyor... eşim doğumda olmazsa ben onu anlatacağım ama anlamaz... o anı sadece yaşarsa anlar... hem o benim elimi tutsun ben 4üz bile doğuracak güç bulurum kendimde =)))
ilk başta o istemedi.. ben dayanamam dedi.. ama ben zamanla onu alıştırdım bu fikre.. ama ya dayanamazsa cidden diye düşünüyorum =(( çok hassas.. katı yürekli metanetli değil hiç =((
az önce sordum arkadaşlara... fotografçı ikiside.. doğum fotosu çekiyolar..bi sürü doğuma girdiler..ama eşlerine girmediler... o çok farklı asla giremem diyorlar =(((((((( eşini o halde görmek hoş değil yüreğin elvermez dediler =((((
ne yapıcam yyaaa...

Bende eşime gir diyorum doğuma ama bana "bebek doğar ama beni kaybedersin" diyor Bende aslında çok israr etmiyorum... Benim yanımda kimse olmayacak herhalde.

Bende epidural normal istiyorum eğer normal olacaksa... Yoksa ben bayılır kalırım gibi geliyor :))
Bu arada Zekai Tahir'de özel odalarda doğum yaptırılıyor (eğer normal olursa) .Yani direkt yatacağın odada doğum yapıyorsun.Odaların fiyatı da çok yüksek değil diye biliyorum.

bana da en son gittiğimde söyledi drum.çok güzel bir şey bence.sanırım bebk içinde odanın içinde bir oda var.çünkü bebk odası da var dedi.
Tabi annesi bebeğini yatacağın odada doğuruyosun sonra ondan hiç ayrılmadan yine aynı odada kalıyorsunuz.

yaa aslında şöyle bişey de var bazı erkeklerde doğum anını gördükten sonra eşine cinsel isteksizlik başlayabiliyormuş. O nedenle ben çokta israr etmiyorum.Çünkü o doğum anı her nekadar mucizevi bir an olsa da görüntü olarak pek hafızadan silinecek birşey değil.Ve doğuma giren erkeklerden bazıları daha sonra eşleriyle birlikte olmak istediklerinde o manzara akıllarına gelip soğuyabiliyorlarmış.

netten odaları grebilirmiyim diye baktım ama yok.umarım boş oda olur doğum zamanımda.dolu da olabilir odalar ama yok yok kızımın şansına her şey yolunda gidecek inş. Allah'ın izniyle

ama eş gireceği zaman örtü örtüyorlar ve hiçbirşey görmüyorki eşin... sadece baş ucunda olup elini tutuyor..
yeni doğum yapan bir arkadaşımla konuştum.. eşi sakinleştirici hap alıp girdi doğuma... hiç bir sıkıntı olmamış... cinsel hayatlarıda gayet iyi.. tabi herkes aynı değil onda olmaz bizde olur ona birşey diyemem ama örtü olduğu için birşey görmeyecek diye düşünüyorum...
ısrarda etmek istemiyorum..ama girmesini de çok istiyorum...
o da şimdi gireceğim diyor ama acaba istediği için mi yoksa ben istediğim için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…