- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.701
yaw Gaye bızım tıckerlardakı gunler nıye farklı
ben erken mı dogurcam acabaa kaydirigubbakcemile3
Oooo Nil çok hoş bir isim. Nil prenses :)
İnşallah önümüzdeki 1 ayı da geçince hafifler bu şikayetler.Doğum konusunda da normal olsun sezeryan olsun Allah hepimize hayırlı ve rahat soğum nasip etsin.
aynı hayatım ikimizinde 7+6
hımm sen 202 ve 225 i diyorsun sanırım sen oraya ayrıca tahmini doğum tarihini de yazdın ticker yaparken.Orada 2 tarih varya... ondan yoksa haftalar aynı :) 7+6yaw Gaye bızım tıckerlardakı gunler nıye farklı
ben erken mı dogurcam acabaa kaydirigubbakcemile3
hımm sen 202 ve 225 i diyorsun sanırım sen oraya ayrıca tahmini doğum tarihini de yazdın ticker yaparken.Orada 2 tarih varya... ondan yoksa haftalar aynı :) 7+6
Benim tahmini doğum 18 şubat
selam kızlar ben aranızda yeniyim benide aranıza alır mısınız
1 buçuk senelik evliyim 11 aydır bebek istiyoruz
şimdilik bu kadar
şimdilik bu kadar
alem hatunnnn
hosgeldınnnnnn
olumunekankayizsmile
teşekkür ederim kızlarhoşgeldiinnn tabi alırız ne demek sende kısa zamanda gobişli olacaksın zaten opuyorumnanaktan
hadı hayırlısı bakalım beklemedeyızmuayen yapmadı sadece tahllil yazdı adet olunca kan vereceğim
ne demek canım her zaman yanındayız-tatlicadiarzu-kizla´rr ben geldimmm iste cokk yoruldum bugun vee reglimde geldi sonundaaa-tatlicadiarzu-baraysim lapacim edutum bebisim lorkem gayem bittemmm sizden allah razi olsunn hepiniz yanim da oldunuzz Şeniz
kizlar gecmisi okuyamadim cok isim var alis verise gidip yemek yapmam lazim bu arada kandiliniz mubarek olsunn allahim gonlunuzden ne yi dua ediyosaniouz oonu kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eda ınsallah cok kısa zamnda gecer bulantılarınslm kızlar nassınız ben 2 gündür bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ama bunada şükğr diyorum bebeğim geldi ya inşallah şu mübarek günlerde benimle olmaya devam eder allahın izniyle kandilimiz mübarek olsun allahım ne muradınız varsa çok bekletmeden hayırlısıyla versin inşallahhh.......
kız en ara verıonuz kandılde calısılmaz dıye bısey yok ben ozellıkle bakmıstımhehe pekı cnm bu akşam kandıl dolayısıyla ara verdık:)
tatııldeee zemuszemusya bu bafo nerelerdeki acaba????
bızde kardesımle yatıoz anam dedım ya hamılesem onun da gozler portledı nası yanı bısey olur mu cık falan dıo sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 Ayy evet yaaa bebişime az eziyet etmemişim... hem hamama gittim hem buhar hamamına (fin hamamı) girdim... :))
kesınlıkleeeeeoooh şimdi bir guzel uyunurkii ooooff sırnaşık şey delikafadulden
şimdilik bu kadar
teşekkür ederim kızlar
bugün adetimin 15. günü
sol kasıgımda batmalar oluyor acaba test yapsam çıkar mı
tani böyle batmalar şeklinde
bide gögüs uçlarım acıyo dokununca bana yardım edermisiniz
tatlım ya bende kandil gecesi beraber olunmaz diye biliyorum hatta okumuştum bunu uygun degil diyehadı hayırlısı bakalım beklemedeyız
ne demek canım her zaman yanındayız
eda ınsallah cok kısa zamnda gecer bulantıların
kız en ara verıonuz kandılde calısılmaz dıye bısey yok ben ozellıkle bakmıstım
hatta bazı gunler calısma yapmak daha ıyı dıe verılen gunler bıle vardı cuma gecesı mesela
tatııldeee zemuszemus
bızde kardesımle yatıoz anam dedım ya hamılesem onun da gozler portledı nası yanı bısey olur mu cık falan dıo sempatiksalakcinni
valla 20 dk dan fazla durdum sanırım
suan gozlerım kapanmak uzere
sıze laf atmadan duramadım yıne
kesınlıkleeeee
aaa bızde 1.5 senelık evlıyız ne tesaduf kaydirigubbakcemile3
bana baksana sen gelirsem orayaben yardımcı olayım canım dokununca acıyorsa gogus uclarına dokunma o zaman delikafadulden
şimdilik bu kadar
bana baksana sen gelirsem oraya
saçlarına fön çekerim :roflol:
teşekkür ederim kızlar
bugün adetimin 15. günü
sol kasıgımda batmalar oluyor acaba test yapsam çıkar mı
tani böyle batmalar şeklinde
bide gögüs uçlarım acıyo dokununca bana yardım edermisiniz
bana baksana sen gelirsem oraya
saçlarına fön çekerim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?