- 19 Ekim 2009
- 2.404
- 1.127
- 333
- 40
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.641
ay anacım burası bir sıcak bir sıcak odam sauna gibi.gidip patrona desem ben eve gdiyorum odam sauna gibi bana sauna yasak diye ne der acaba?
bende çok korkuyordum kızıma doğuma gideceğim gece sancılarım vardı hep küvetin içine girdim ortaokul arkadaşımı annesi tuvalette doğurmuş birde yaşlılardan duyuyorum telaştan sifona basanlar oluyormuş ay çok kötü kimse yaşamasın
böbrek sancısı doğum sancısından daha beter diye duymuştum Allah korusun.walla ekimde arkadaşım doğum yapmıştı.sancılandım hastaneye gittim 2 saat sonra kucağımdaydı çok kolay oldu dedi.darısı hepimizin başına :Saruboceq:
çok bunaltıcı burda hava kapandı yağacak yağsada serinlese az
ay ben o olaydan çok tırsıyorum.çünkü bazılarında sancı karın ağrısı şeklinde oluyormuş ve tuvaleti geldi sanıyormuş.Allah korusun
bol sıvı tüket canım sıcaklara karşı pamuklu giysiler giy dikkat et patronuna söyle klima taktırsın odana
oh ıyı tatlım sevındım ıyı olmana.bu arada kac kıloyla hamış kalmıştın tatlım sen?
böbrek sancısı doğum sancısından daha beter diye duymuştum Allah korusun.walla ekimde arkadaşım doğum yapmıştı.sancılandım hastaneye gittim 2 saat sonra kucağımdaydı çok kolay oldu dedi.darısı hepimizin başına :Saruboceq:
Ayyy Allah korusun.küvetin içinde olmak ne fayda sağladı?ben bu aralar rüyamda hep doğum görüyorum.bir normal doğuma gidiyorum bir drum sezeryan olsun diyor.rüyalarıma girmeye başladı yani
:hulya:
amin tatlım amin bır nefeste bır cırpıda kuttulursunuz ınsallah bebışlerını kucagınızda gorunce hıc bışey kalmaz oyle oluyomus
kızlar ben cıkıyorum hadı kednınıze coook ıyı bakın rabbım bu gce butun dualarını kabul eylesın gönlünüze gore versın
hehe pekı cnm bu akşam kandıl dolayısıyla ara verdık:)
ben aslında doğum başladığında yalnız olmaktan da korkuyorum.mesela eşim 2 gün yok şehir dışında olacak bu beni endişelendiriyor.bir şey olursa napıcam diye.doğum iznine 16 ağustos gibi ayrılcam.annemler ancak 20si gibi gelebilcekler.bir de sanırım hormonlardan kendi kendime korkunç seneryolar üretiyorum kafamda.mesela eşim yola gidecek ya artık gözüme uyku girmez hele bir de arayıp da ulaşamazsa oooo ne seneryolar yazarım.psikolağa mı gitsem acaba?yoksa normal mi bunlar
Benim masada bilgisayarın USB sine takılan küçük bir fan var ve ben ona kurtarıcım diyorum. bana gayet yeterli geliyor.direkt yüzüme de vurdurmuyorum iyi geliyor.klimada çok sağlıklı değil aslında aklıma gelmedi değil ama bu sefer odamdan çıkıp diğer odalara gittiğimde bir sıcak bir soğuk o da hasta eder.zaten sabah boğazım acıyordu umarım sonunda hasta olmam fisfisfis
arkadaşlar sabahtan beri net yok
yeni geldim geçmişi okudum
öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller diyorum
Ayyy Allah korusun.küvetin içinde olmak ne fayda sağladı?ben bu aralar rüyamda hep doğum görüyorum.bir normal doğuma gidiyorum bir drum sezeryan olsun diyor.rüyalarıma girmeye başladı yani
arkadaşlar sabahtan beri net yok
yeni geldim geçmişi okudum
öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?