Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ay anacım burası bir sıcak bir sıcak odam sauna gibi.gidip patrona desem ben eve gdiyorum odam sauna gibi bana sauna yasak diye ne der acaba?

bol sıvı tüket canım sıcaklara karşı pamuklu giysiler giy dikkat et patronuna söyle klima taktırsın odana

Ayyy Allah korusun.küvetin içinde olmak ne fayda sağladı?ben bu aralar rüyamda hep doğum görüyorum.bir normal doğuma gidiyorum bir drum sezeryan olsun diyor.rüyalarıma girmeye başladı yani

:hulya:
amin tatlım amin bır nefeste bır cırpıda kuttulursunuz ınsallah bebışlerını kucagınızda gorunce hıc bışey kalmaz oyle oluyomus

çok bunaltıcı burda hava kapandı yağacak yağsada serinlese az

kızlar beni düşünün ben napim burda 40 derece sıcakta birde yaşadım yerdeki insanlar biraz tuhaf kolsuz elbise felan giyemiyorum anca merkeze gidersem rahat ediyorum

ay ben o olaydan çok tırsıyorum.çünkü bazılarında sancı karın ağrısı şeklinde oluyormuş ve tuvaleti geldi sanıyormuş.Allah korusun

ayy kuzucuğum gelmiiiişşş... kuzum korkma sen öyle şeylerden.inşallah hepimizin doğumları hayırlısıyla bir avazda kolaycacık oluvercek.

bol sıvı tüket canım sıcaklara karşı pamuklu giysiler giy dikkat et patronuna söyle klima taktırsın odana

klimada çok sağlıklı değil aslında aklıma gelmedi değil ama bu sefer odamdan çıkıp diğer odalara gittiğimde bir sıcak bir soğuk o da hasta eder.zaten sabah boğazım acıyordu umarım sonunda hasta olmam fisfisfis

kızlar ben cıkıyorum hadı kednınıze coook ıyı bakın rabbım bu gce butun dualarını kabul eylesın gönlünüze gore versın

oh ıyı tatlım sevındım ıyı olmana.bu arada kac kıloyla hamış kalmıştın tatlım sen?

Canım aslında evde tartılırken 77ydim.ama ilk kontrolde 80,8 çıktım :kedi: ama gazın falan etkisi varmı bunda bilemem.

Ayy ben 2 kere böbrek sancısını yaşadım 1 sefer kum döktüm 1 sefer taş düşürdüm.Doktorda bana iyi sen kolay doğum yaparsın demişti o zaman. Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum.Alt tarafın yırtılması olayı yada kesilmesi olayı bana kabus gibi geliyor.

Ayyy Allah korusun.küvetin içinde olmak ne fayda sağladı?ben bu aralar rüyamda hep doğum görüyorum.bir normal doğuma gidiyorum bir drum sezeryan olsun diyor.rüyalarıma girmeye başladı yani

ben tuvalete düşüp gitçek diye korktum küvete düşerse tutarım en azından o psikolojiyle düşünddüm doğumuda çok fazla düşünüp stres yapma dokuz ay boyunca normal istedim dr larda öyle istedi bizim zilli ters inat dönmedi sezaryen oldu senin içinde hangisi hayırlıysa o olsun ama korkulcak birşey değil hemen geçiyor erkeklerin askerlik anıları bayanların doğum anları unutulmazmış stres yapma çok kısa zamanda oluyor herşey keyfini çıkar

:hulya:

amin tatlım amin bır nefeste bır cırpıda kuttulursunuz ınsallah bebışlerını kucagınızda gorunce hıc bışey kalmaz oyle oluyomus

ben aslında doğum başladığında yalnız olmaktan da korkuyorum.mesela eşim 2 gün yok şehir dışında olacak bu beni endişelendiriyor.bir şey olursa napıcam diye.doğum iznine 16 ağustos gibi ayrılcam.annemler ancak 20si gibi gelebilcekler.bir de sanırım hormonlardan kendi kendime korkunç seneryolar üretiyorum kafamda.mesela eşim yola gidecek ya artık gözüme uyku girmez hele bir de arayıp da ulaşamazsa oooo ne seneryolar yazarım.psikolağa mı gitsem acaba?yoksa normal mi bunlar

hepsi hormonlardan canım ben kızıma doğuma gittim normai istiyordum bir ebe canımı çok yaktı o an sezeryan olsun diye dua ettim dr çağırdılar bebek dönmeyince 5 kat hastaneyi bir elimde serum üstümde önlük alt tarafım çıplak hiç birşey yok koşarak indim kaçmayı düşündüm merdivenlerde eşim karşıma çıktı engelledi beni kıorkulcak hiçbirşey yokmuş son ayımda uyku girmezdi gözlerime şöyle olcak bu olcak derken 2 saatlik olay benim için 2 ay gibi uzun hatıralı güzel birşey oldu

arkadaşlar sabahtan beri net yok
yeni geldim geçmişi okudum
öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller diyorum

Benim masada bilgisayarın USB sine takılan küçük bir fan var ve ben ona kurtarıcım diyorum. bana gayet yeterli geliyor.direkt yüzüme de vurdurmuyorum iyi geliyor.
Klima hiç iyi birşey değil aslında.O ofis klimaları yüzünden amcam zatürre olmuştu.Ve gerçekten çok ağır halde geçirdi.

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam akşama kayınvalidemler bizdeler kendinize iyi bakın inşallah dualarımız kabul olur hamişler sizin dualarınız kabul olur bizim içinde dua edin

canım aslında bir yerde şunu okudum ve belki haklı olabilirler. Doğum sancıları yavaş yavaş gelmeye başladığında ılık bir duş alın bu hem sizi hemde bebeği rahatlatır ve doğuma giderken daha stressiz olmanızı sağlar yazıyordu. Belki doğum sancıları gelince ılık bir duş alıp sonra giyinip hastaneye rahat bir şekilde gitmek iyi olabilir.
Çünkü bizim kadar bebekte stres yaşıyor doğarken.
Birde Kuzucuğum sen nerde doğum yapmaya karar verdin?

arkadaşlar sabahtan beri net yok
yeni geldim geçmişi okudum
öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller diyorum

Hoşgeldin Aysel'im. Bugün zaten herkes kayıplardaydı... Rabbim bu gece edilen tüm duaları kabul eder inşallah. Öncelikle bizlere(kendimiz ve eşlerimiz) sağlık,daha sonra bebeklerimize sağlık nasip eder inşallah. Cümlemizin kalplerimizden geçen dileklerimizi kabul edip gerçek eyler inşallah.
Hastalığı olanlara şifa,derdi olanlara derman,hasretlik çekenlere tez zamanda kavuşmak,bebek özlemi çekenlere hayırlı ve sağlıklı bebekler,para sıkıntısı çekenlere işlerinde bereket nasip eder inşallah.
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…