- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.741
ooo o pozisyonların alasını yaptım ben yine tık yok
Ohooo hayatım daha çoook pozisyon var... bacakları havaya kaldırma, diz-dirsek pozisyonunda ilişkiye girme, popo altına yastık koyma v.s.
Bide ben şunu fark ettim kızlar. Yaa şimdi ayıptır söylemesi ilişki sırasında kadının orgazm olması çok önemliymiş. Bizim çatlatma iğnesinden sonraki ilişkimizde bunu yaşadım daha öncesinde eşim boşalmadan olup bitiyordu yada hiç olmuyordu falan.Ama bu sefer tam vaktinde oldu :))
Orgazm olunca gerçekleşen rahim kaslarının kasılıp gevşeme olayı spermlerin ileri hareketlerine kolaylık sağlıyormuş.
günaydın ben hamile değilim bu ay ...dün rahatsızlandım ben doktor tomografi çekecekti, adetim gelmedi diye kan aldı bebek baktı yok....beklenen bişidi ama ben yinede tam alırken sonucu bakmadan acabamı dedim(....
günaydın edutum.. hayırlısı olsun...
hayırdır ne için tomografi çektirdin? ciddi birşey yok inş...
canım benim nedeni bulunamayan bir derdim var..3 dür oluyor...görmem bir tuhaflaşıyor, böyle odaklanamıyorum ne biliyim net değil gördüklerim, sonra çok şiddetli baş ağrım oluyor...dün aniden çıktım ya netten kötüydüm,,göz tansiyonuma baktılar normal tansiyona hepsi iyi.... tomografi çekeceklerdi...gebelik testini çekerken vazgeçtim....uzman doktora gidicem...boyun fıtığımdan dolayı belkide ama çok korktum...bakıcam şimdi
çok geçmiş olsun kuzum.... dikkat et kendinneeeeee.....
bi araştır bakalım.. nedir nedendir..ne yapmak gerek...
valla kuzu nerden başlıycağaımı bilmiyorum...canım sıkkın ama hala başım ağrıyor
canım benim nedeni bulunamayan bir derdim var..3 dür oluyor...görmem bir tuhaflaşıyor, böyle odaklanamıyorum ne biliyim net değil gördüklerim, sonra çok şiddetli baş ağrım oluyor...dün aniden çıktım ya netten kötüydüm,,göz tansiyonuma baktılar normal tansiyona hepsi iyi.... tomografi çekeceklerdi...gebelik testini çekerken vazgeçtim....uzman doktora gidicem...boyun fıtığımdan dolayı belkide ama çok korktum...bakıcam şimdi
günaydın fıstıklar
telefonumun şarjı bitmiş alarmda çalmayınca biraz geç kaldım
sağolsun patronum iyidir bu konularda birşey demedi
ayak şişmelerim nedeniyle akşam ne zaman gece oluyor saat geçiyor anlamıyorum
ayaklarım dünden kalma halen şiş
tuzlu yemiyorum yağlı yemiyorum ama halen şişiyor maalesef
günaydın kızlar............
edut canım geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah şu streste çağımız hastalığı oldu herşeyin sebebi o artık aman dikkat et kendine.........
günaydın.. hoşgeldin...en taze annecik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?