Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ooo o pozisyonların alasını yaptım ben yine tık yok

delikafadulden :roflol::roflol: puhahahaha koptum yaaa... demek alasını yaptın. Kız bize niye hiç tiyo vermedin o pozisyonlardan. Fön çekcem saçlarına klava: yada gelcem perma yapcam daha da kıvırcık olsun :))

ohooo onu beklersek ısımız yas o zaman
valla aynı anda coook nadır yanı bızde durum
neyse beklıoz yapacak bısey yok tabıkı

hadı kactım ben yemek hazırlıyoruz ıyı aksamlar sızlereee

kizlarr canim arkadaslarimm herkezin kandili mubarek olsunn dualriniz kat kat kabul olsun insallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cok fenasiniz siz varyaaakaydirigubbakcemilegecmisi bir okudum gulmekten yikildim burda neler sohbet etmisiniz oyle sizz:lepi:
vallahi trende veya baska bir yerde birinin elinde bilgisayar gorsem icimden soyle geciyo " az bi saniye internetinizi kullanabilirmiyim "" sirf sizden ayri sohbetten ayri kalmamamak icin yakinda yanimda laptop tasicam:roflol:

günaydın ben hamile değilim bu ay ...dün rahatsızlandım ben doktor tomografi çekecekti, adetim gelmedi diye kan aldı bebek baktı yok....beklenen bişidi ama ben yinede tam alırken sonucu bakmadan acabamı dedim(....

günnaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar...
ohh son iş günü bugün sositososito
dün akşam ne çok kaynatmışsınız yaahhuuuu.... kaydirigubbakcemile3

günaydın ben hamile değilim bu ay ...dün rahatsızlandım ben doktor tomografi çekecekti, adetim gelmedi diye kan aldı bebek baktı yok....beklenen bişidi ama ben yinede tam alırken sonucu bakmadan acabamı dedim(....

günaydın edutum.. hayırlısı olsun...
hayırdır ne için tomografi çektirdin? ciddi birşey yok inş...

günaydın edutum.. hayırlısı olsun...
hayırdır ne için tomografi çektirdin? ciddi birşey yok inş...

canım benim nedeni bulunamayan bir derdim var..3 dür oluyor...görmem bir tuhaflaşıyor, böyle odaklanamıyorum ne biliyim net değil gördüklerim, sonra çok şiddetli baş ağrım oluyor...dün aniden çıktım ya netten kötüydüm,,göz tansiyonuma baktılar normal tansiyona hepsi iyi.... tomografi çekeceklerdi...gebelik testini çekerken vazgeçtim....uzman doktora gidicem...boyun fıtığımdan dolayı belkide ama çok korktum...bakıcam şimdi

çok geçmiş olsun kuzum.... dikkat et kendinneeeeee.....
bi araştır bakalım.. nedir nedendir..ne yapmak gerek...

valla kuzu nerden başlıycağaımı bilmiyorum...canım sıkkın ama hala başım ağrıyor

sıkma canını edutum yaa..
strese bağlıda bir çok şey olabiliyor... bak eşimde kronik bir ishal durumu var.. kaç dr a gitti.. kolon grafisi çekildi..bir dünya test yapıldı hiç bir şey çıkmadı.. stresten dediler... ee ne alaka diceksin stres ve ishal.. ama oluyo demekki... kaldıki eşim çok sakindir stres yapmaz... dert edecek bir şeyi yok... ama işte oluyo....
sıkma canını.. yinede içinin rahat etmesi için iyi bir dr a görünmende fayda var... belki nörolojiye görünebilirsin... görme ve dikkat bozulması dedin ya o bölüm bakar bu işlere...
inş birşey çıkmaz kuzum yaa.... üzme kendni.. eminim birşeyin yoktur...
vücut bu karışık bir sistem..bazen böyle sekteye uğradığı oluyo işte..
ne kadar sıklıkla oluyo senin bu durum?

canım çok geçmiş olsun tatlım
umarım önemli birşey yoktur
canım benim yaaa stres neden olabilir bende de olmuştu dr hiçbirşey bulamadı stres neden oluyor dedi

günaydın fıstıklar
telefonumun şarjı bitmiş alarmda çalmayınca biraz geç kaldım
sağolsun patronum iyidir bu konularda birşey demedi
ayak şişmelerim nedeniyle akşam ne zaman gece oluyor saat geçiyor anlamıyorum
ayaklarım dünden kalma halen şiş
tuzlu yemiyorum yağlı yemiyorum ama halen şişiyor maalesef

günaydın kızlar............
edut canım geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah şu streste çağımız hastalığı oldu herşeyin sebebi o artık aman dikkat et kendine.........

dr ne diyo aysel yaa...biraz erken başladı senin şişlik.. ödem mi acaba?
bir arkadaşımda öyle olmuştu... çok erken başlamıştı ödem toplamaya... çorap giyemiyordu.. kışın doğum yaptı bide... doğumdan sonra birşey kalmadı ama doğurana kadar çok sıkıntı çekti...
parmağını ayak bileğine bastırıyordu içeri göçük oluyordu resmen yaa... o kadar şişti kızcağız... yürüyüş yapabiliyormusun? az da olsa her gün yürümek iyi gelir

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

edutum geçmiş olsun ihmal etme aman bunu eşimdede aynı sıkıntı var
normalde bişeyi yok birden görmesi bozuluyor ve şiddetli bir agrı giriyor başına adam çıldırcakmış gibi oluyor sonra kendiliğinden geçiyor
ona migrenden demişler
umarım kötü bişey yoktur sıkma canını bi çektir bakalım tomografini

günaydın.. hoşgeldin...en taze annecik kaydirigubbakcemile3

biz büyüdük artık biyologül geldi ablası kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaa kızlar dün bir haber aldım sanki tekrar hamile kaldımmı öğrenmiş kadar sevindim kuzenimde hamileymiş hemde aramızda1 hafta falan var oda tedavi gördü 1 tüpünde yapışıklık vardı 4,5 yıllık evli hiç korunmamışlardı ya oturdum ağladım sevincimden rabbime şükürler olsun 2 infertilitemiz daha kaldı ailede inşallah onlarda burdaki herkeste bayrama kalmaz hamile kalırlar inşallah ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…