Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım dr un dediklerini uyguluyorum
yürüyüş her akşam yapmaya çalışıyorum ama tam olarak geçmiyor yani
bu konuda rahatsızlığım var maalesef
dr a bu ay erken gidecem bu konuyla ilgili tekrar görüşecem

günaydın tatlımm

hoşgeldin kıvırcık hanım =)
nasılsın bakalımm...
iyidir canım nolsun işte yarın sınav var ama ben hala bi faaliyete geçmedim
tatile gidicem ya pazartesi annemlerin yanına ona hazırlık yapıyorum
canım çok fazla sevindim ya
darısı digerlerininde başına olsun inşallahhh
bu tüp yapışkanlığı hsg ile mi belli oluyor

günaydın ben hamile değilim bu ay ...dün rahatsızlandım ben doktor tomografi çekecekti, adetim gelmedi diye kan aldı bebek baktı yok....beklenen bişidi ama ben yinede tam alırken sonucu bakmadan acabamı dedim(....
canimm cokk buyuk gecmis olsunn..:1hug: aklina oyle kotu seylerde getirme hemen belki sicaktan bunalmis strese dayali biseydirr ayrica bir doktorla kalma bir kac doktora git canim tamamm miiŞeniz

gunaydinn zemuszemusevet oku oku bitmedi ve de cok guldumm opuyorumnanaktan

hos geldinn canim gunaydin sanada, cok fazla ayaklarini asagiya dogru sarktirma bol su ic guzelimm artik bebis gelene kadar biraz seni yoracak galiba annesi

günaydın kızlar............
edut canım geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah şu streste çağımız hastalığı oldu herşeyin sebebi o artık aman dikkat et kendine.....
....

gunaydin canimmmmzemuszemus

günaydın ben hamile değilim bu ay ...dün rahatsızlandım ben doktor tomografi çekecekti, adetim gelmedi diye kan aldı bebek baktı yok....beklenen bişidi ama ben yinede tam alırken sonucu bakmadan acabamı dedim(....

Edut'um canım neşeli espirikli arkadaşım benim.Geçmiş olsun.Boşver şimdi bebeği mebeği önemli olan sensin öncelikle... Bu durum benim çevremde de 1-2 kişide oluyordu.İleri migren nedeniyle dediler.Hatta bir arkadaşımın annesinde vardı kadının yapmadığı şey kalmadı en son akapunktur'a gidiyordu ama yarar gördü mü bilmiyorum.Sende aksatma bu işi ve üstüne düş.Her zaman öncelikli olan senin ve eşinin sağlığı.Siz sağlıklı olunca Allahın izniyle bebekte sağlıklı gelir.

Canım hayırlı uğurlu olsun... Ne kadar güzel bir duygu dimi.Böyle haberler alınca bende seviniyorum.İnşallah en kısa zamanda herkes çabalarının karşılığını alır.

Cevapları yazdıktan sonra hepinize Günaydın diyorum hanımlar... Ben bugün pek iyi değilim... benim 2 gün önceden başlayan sol tarafımda idrar yaparken yanma ve acı hissim vardı doktora söyledim telefonda bana monurol diye bir ilaç alırdı.Dün onu aldım eve gittim yemekten sonra uyumuşum gece 4 gibi uyandım tuvalete girdikten sonra ilacı 1 bardak su ile karıştırıp içtim.İnşallah iyi gelecek.Sabah yoktu yanma yada acı bakalım göreceğiz ama benim asıl derdim kabızlık mafoldumben Dün de büyük tuvaletimi hiç yapamamıştım ve bu sabah o kadar zorlandım ki.Hayatımda ilk defa kabız oldum.Ben günde en az 2 kere düzenli büyük tuvaletime çıkardım normalde. Ama bu sabah feciydi benim için. Popom hala çok acıyor mafoldumben:kedi:
Habuki günde 2lt falan sıvı tüketiyorum,en az günde 2 elma yiyorum.Ben normalde 1 elma yesem yada 1 kayısı yesem hemen 1 saat sonra ishal olurdum.Ama şimdi kabızım mafoldumben çok zor çıkıyoooo çok canım yanıyooo mafoldumben

:roflol:
kız ne güzel işte
ben 4 günde hatta 5 günde bir giderim

Cevapları yazdıktan sonra hepinize Günaydın diyorum hanımlar... Ben bugün pek iyi değilim... benim 2 gün önceden başlayan sol tarafımda idrar yaparken yanma ve acı hissim vardı doktora söyledim telefonda bana monurol diye bir ilaç alırdı.Dün onu aldım eve gittim yemekten sonra uyumuşum gece 4 gibi uyandım tuvalete girdikten sonra ilacı 1 bardak su ile karıştırıp içtim.İnşallah iyi gelecek.Sabah yoktu yanma yada acı bakalım göreceğiz ama benim asıl derdim kabızlık mafoldumben Dün de büyük tuvaletimi hiç yapamamıştım ve bu sabah o kadar zorlandım ki.Hayatımda ilk defa kabız oldum.Ben günde en az 2 kere düzenli büyük tuvaletime çıkardım normalde. Ama bu sabah feciydi benim için. Popom hala çok acıyor mafoldumben:kedi:
Habuki günde 2lt falan sıvı tüketiyorum,en az günde 2 elma yiyorum.Ben normalde 1 elma yesem yada 1 kayısı yesem hemen 1 saat sonra ishal olurdum.Ama şimdi kabızım mafoldumben çok zor çıkıyoooo çok canım yanıyooo mafoldumben[/QUOTE]
sana da gunaydin canimm .bu kabizliga hamileyken siksik rastlaniyo gorumcemdede vardi ona dedim ki MAGNEZYUM ic dedim bana inanmadi kac gun cekti doktora gitti doktorda ona MAGNEZYUM vermis bir rahat eettiki istersen dr sor gunde icmen gerekiyo ama .gecmis olsun guzelim bak onu ic iyi gelecek sanayerimseniben

aaaahaaaaa benim cizelgemde ne yaziyo kizlar niye oyle olduki benim cizelgemm.ingilizcesi olan bana tercume edebilirmiibilmiyorumkismile

ooyy ooyyy
inş güzel bir hamilelik geçiririr canım yyaaa..... allah tamamına erdirsin..
rabbim dualarını kabul etmiş güzel bir hediye vermiş onlara.... o kadar uğraştan sonra mutlu son... harikkkaaaaa :teytey:

:roflol:
kız ne güzel işte
ben 4 günde hatta 5 günde bir giderim

Ahh sorma kıvırcığım 4 günde bir olsun ama rahat olsun acısız olsun... Resmen taş gibiydi yaa... Çok canım yandı... Çok zor yaptım... İnan hala canım yanıyor.

sana da gunaydin canimm .bu kabizliga hamileyken siksik rastlaniyo gorumcemdede vardi ona dedim ki MAGNEZYUM ic dedim bana inanmadi kac gun cekti doktora gitti doktorda ona MAGNEZYUM vermis bir rahat eettiki istersen dr sor gunde icmen gerekiyo ama .gecmis olsun guzelim bak onu ic iyi gelecek sanayerimseniben[/QUOTE]

Canım doktorum pazartesi günü geliyor.Bakalım konuşacağım tabi.Çünkü böyle giderse popom yara olur hiç yapamam. eyvahedigeldismile

yeni gelenlere günaydınlarrrrrr......
kvrck ım evet canım hsg de görülmüştü aslında kimisi hsg çek,lirkende açılıyo yapışıklığın amam bu açılmamıştı...
kızlar geçen ay bende gün vardı aile günü yedik içtik eşim urfadan hz.eyüp a.s. makamındaki kuyudan su getirmişti aklıma geldi herkese ikram ettim birde kuran okundu herkes dua etti ortamda bulunan ben dahil hamile kalamayan 3 bayan için sunu yapın bunu yapın diyerek ve günden sonra ikimiz adet olmadık bir daha çok şükür rabbim dualarımızı kabul etti...........

gayecim geçmiş olsun sana....
kabızlığaaa çoookk dikkattt eetttt canımcıımmmmm...
be nbu konuda çok muzdaripim...
ravzanurun dediği gibi magnezyum süper geliyor.... anında düzeliyorsun... banada verdi dr... eğer bir gün büyük tuvaletimi yapmazsam akşamına içiyorum..sabaha wc ye koşuyorum =) bağırsaklara su toplamaya yarıyor magzenyum... böylece kıvamı sulanıyo tulavetinin....
sana bu konuda yazacak çok şeyim var =)) senelerdir çeken birisi olarak...

canım bakayım doktoruma sorayım eğer okey derse hemen içmeye başlarım magnezyumu... Ayy inşallah işe yarar.

doktoruna mutlaka söyle kabızlık durumunu..zaten hemen magnezyum vercektir sana...
bende hemeroid oldu... ufak tefekti..sonra büyüdü.. şu an kanıyor =(((( sadece 1 tane idi şimdi 2 oldu =(( giderek kötüleşiyor....
- bol su içmek
- lifli şeyler yemek.. yeşillik, meyve, baklagil... şeftali, muz yememek...
- popoyu asla tuvalet kağıdı ile direkt silmemek... kağıdı ıslatıp yumuşak olmasını sağlamak sonra silmek... aslında hiç tuvalet kağıdı önermiyor dr direkt suyla taharetlen diyor ama ben yapamıyrum o işi.. =((
- çok ilerlediği durumlarda popoya zeytinyağı sürmek (kulak çubuğu ile)
- her gün aynı saatte tuvaletin olmasada oturmak,
- asla ıkınmamak, zorlamamak

gerekiyor.......

aman dikakt et gayecim... ilerlemesin.. sonra kronikleşiyor benimki gibi ve mahfoluyorsun... oturamadığım zamanlar bile oldu =((((( kanadı.. acıdı.. çok sıkıntılı birşey.. doğumdan sonra geçmezse ameliyat olucam =(((((((((((((

bende öyle lapacım kendimi bildim bileli çekerim
hemoroid im var sürekli kepek ekmek yiyorum kayısı falan ama bana mısın demiyo bi süre sonra vücut onada alışıyor

bende öyle lapacım kendimi bildim bileli çekerim
hemoroid im var sürekli kepek ekmek yiyorum kayısı falan ama bana mısın demiyo bi süre sonra vücut onada alışıyor

ah be kıvırcık..aslında çok tehlikeli... yani kabızlık en tehlikesi.... çünkü sadece tuvalete gidememe olayı değil bu.. içerde bir sürü tahribata sebep oluyor... kolon kanseri nedenlerinin en büyük etkeni bu kabızlık =((((((
ben çok dr a gittim.. hep bunu bunu yap dediler.. yapıyorum ama geçmiyo.. daha ne yapıcam bilmiyorum.... ama ciddi bir sorun bu =((((

Kabızlık eksik ve düzensiz bağırsak hareketleri olarak açıklanan bu süre kovma dışkı zorlayarak sonuçları. Kabızlık diğer önemli belirtileri son derece sert dışkı, karın kas krampları ve verimsiz de öneriyor.
Kronik kabızlık en sık belirti kolon bozuklukları gibi çeşitli hastalıklarda oluştuğunu, irritable barsak sendromu, diyabet, kolon kanseri, multipl skleroz ve Parkinson hastalığı. Kabızlık ayrıca lif ve sıvıların eksikliği beslenme nedeniyle oluşabilir.
Kronik kabızlık, kan damarları içindeki karın iç basıncını artırır ve belirtileri olan ağrılı olan fıtık ve varis neden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…