- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.761
dr ne diyo aysel yaa...biraz erken başladı senin şişlik.. ödem mi acaba?
bir arkadaşımda öyle olmuştu... çok erken başlamıştı ödem toplamaya... çorap giyemiyordu.. kışın doğum yaptı bide... doğumdan sonra birşey kalmadı ama doğurana kadar çok sıkıntı çekti...
parmağını ayak bileğine bastırıyordu içeri göçük oluyordu resmen yaa... o kadar şişti kızcağız... yürüyüş yapabiliyormusun? az da olsa her gün yürümek iyi gelir
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
edutum geçmiş olsun ihmal etme aman bunu eşimdede aynı sıkıntı var
normalde bişeyi yok birden görmesi bozuluyor ve şiddetli bir agrı giriyor başına adam çıldırcakmış gibi oluyor sonra kendiliğinden geçiyor
ona migrenden demişler
umarım kötü bişey yoktur sıkma canını bi çektir bakalım tomografini
iyidir canım nolsun işte yarın sınav var ama ben hala bi faaliyete geçmedimhoşgeldin kıvırcık hanım =)
nasılsın bakalımm...
canım çok fazla sevindim yabiz büyüdük artık biyologül geldi ablası kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaa kızlar dün bir haber aldım sanki tekrar hamile kaldımmı öğrenmiş kadar sevindim kuzenimde hamileymiş hemde aramızda1 hafta falan var oda tedavi gördü 1 tüpünde yapışıklık vardı 4,5 yıllık evli hiç korunmamışlardı ya oturdum ağladım sevincimden rabbime şükürler olsun 2 infertilitemiz daha kaldı ailede inşallah onlarda burdaki herkeste bayrama kalmaz hamile kalırlar inşallah ..........
canimm cokk buyuk gecmis olsunn..:1hug: aklina oyle kotu seylerde getirme hemen belki sicaktan bunalmis strese dayali biseydirr ayrica bir doktorla kalma bir kac doktora git canim tamamm miiŞenizgünaydın ben hamile değilim bu ay ...dün rahatsızlandım ben doktor tomografi çekecekti, adetim gelmedi diye kan aldı bebek baktı yok....beklenen bişidi ama ben yinede tam alırken sonucu bakmadan acabamı dedim(....
günnaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar...
ohh son iş günü bugün sositososito
dün akşam ne çok kaynatmışsınız yaahhuuuu.... kaydirigubbakcemile3
hos geldinn canim gunaydin sanada, cok fazla ayaklarini asagiya dogru sarktirma bol su ic guzelimm artik bebis gelene kadar biraz seni yoracak galiba annesigünaydın fıstıklar
telefonumun şarjı bitmiş alarmda çalmayınca biraz geç kaldım
sağolsun patronum iyidir bu konularda birşey demedi
ayak şişmelerim nedeniyle akşam ne zaman gece oluyor saat geçiyor anlamıyorum
ayaklarım dünden kalma halen şiş
tuzlu yemiyorum yağlı yemiyorum ama halen şişiyor maalesef
günaydın kızlar............
edut canım geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah şu streste çağımız hastalığı oldu herşeyin sebebi o artık aman dikkat et kendine.....
....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kivircikk gunaydin fistikk dunn ne guzel dokturmusunuz oylee
ama benim yazimi kimse gormemiss beni onemsemiyonuz sizz .gormemenizz olanaksiz cunku en son aksam ben yazdim sakin bana gormedim demeyinn-tatlicadiarzu-
edutum geçmiş olsun ihmal etme aman bunu eşimdede aynı sıkıntı var
normalde bişeyi yok birden görmesi bozuluyor ve şiddetli bir agrı giriyor başına adam çıldırcakmış gibi oluyor sonra kendiliğinden geçiyor
ona migrenden demişler
umarım kötü bişey yoktur sıkma canını bi çektir bakalım tomografini
günaydın ben hamile değilim bu ay ...dün rahatsızlandım ben doktor tomografi çekecekti, adetim gelmedi diye kan aldı bebek baktı yok....beklenen bişidi ama ben yinede tam alırken sonucu bakmadan acabamı dedim(....
canım benim nedeni bulunamayan bir derdim var..3 dür oluyor...görmem bir tuhaflaşıyor, böyle odaklanamıyorum ne biliyim net değil gördüklerim, sonra çok şiddetli baş ağrım oluyor...dün aniden çıktım ya netten kötüydüm,,göz tansiyonuma baktılar normal tansiyona hepsi iyi.... tomografi çekeceklerdi...gebelik testini çekerken vazgeçtim....uzman doktora gidicem...boyun fıtığımdan dolayı belkide ama çok korktum...bakıcam şimdi
biz büyüdük artık biyologül geldi ablası kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaa kızlar dün bir haber aldım sanki tekrar hamile kaldımmı öğrenmiş kadar sevindim kuzenimde hamileymiş hemde aramızda1 hafta falan var oda tedavi gördü 1 tüpünde yapışıklık vardı 4,5 yıllık evli hiç korunmamışlardı ya oturdum ağladım sevincimden rabbime şükürler olsun 2 infertilitemiz daha kaldı ailede inşallah onlarda burdaki herkeste bayrama kalmaz hamile kalırlar inşallah ..........
Edut'um canım neşeli espirikli arkadaşım benim.Geçmiş olsun.Boşver şimdi bebeği mebeği önemli olan sensin öncelikle... Bu durum benim çevremde de 1-2 kişide oluyordu.İleri migren nedeniyle dediler.Hatta bir arkadaşımın annesinde vardı kadının yapmadığı şey kalmadı en son akapunktur'a gidiyordu ama yarar gördü mü bilmiyorum.Sende aksatma bu işi ve üstüne düş.Her zaman öncelikli olan senin ve eşinin sağlığı.Siz sağlıklı olunca Allahın izniyle bebekte sağlıklı gelir.
Canım hayırlı uğurlu olsun... Ne kadar güzel bir duygu dimi.Böyle haberler alınca bende seviniyorum.İnşallah en kısa zamanda herkes çabalarının karşılığını alır.
Cevapları yazdıktan sonra hepinize Günaydın diyorum hanımlar... Ben bugün pek iyi değilim... benim 2 gün önceden başlayan sol tarafımda idrar yaparken yanma ve acı hissim vardı doktora söyledim telefonda bana monurol diye bir ilaç alırdı.Dün onu aldım eve gittim yemekten sonra uyumuşum gece 4 gibi uyandım tuvalete girdikten sonra ilacı 1 bardak su ile karıştırıp içtim.İnşallah iyi gelecek.Sabah yoktu yanma yada acı bakalım göreceğiz ama benim asıl derdim kabızlık mafoldumben Dün de büyük tuvaletimi hiç yapamamıştım ve bu sabah o kadar zorlandım ki.Hayatımda ilk defa kabız oldum.Ben günde en az 2 kere düzenli büyük tuvaletime çıkardım normalde. Ama bu sabah feciydi benim için. Popom hala çok acıyor mafoldumben:kedi:
Habuki günde 2lt falan sıvı tüketiyorum,en az günde 2 elma yiyorum.Ben normalde 1 elma yesem yada 1 kayısı yesem hemen 1 saat sonra ishal olurdum.Ama şimdi kabızım mafoldumben çok zor çıkıyoooo çok canım yanıyooo mafoldumben
biz büyüdük artık biyologül geldi ablası kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:roflol:
kız ne güzel işte
ben 4 günde hatta 5 günde bir giderim
Cevapları yazdıktan sonra hepinize Günaydın diyorum hanımlar... Ben bugün pek iyi değilim... benim 2 gün önceden başlayan sol tarafımda idrar yaparken yanma ve acı hissim vardı doktora söyledim telefonda bana monurol diye bir ilaç alırdı.Dün onu aldım eve gittim yemekten sonra uyumuşum gece 4 gibi uyandım tuvalete girdikten sonra ilacı 1 bardak su ile karıştırıp içtim.İnşallah iyi gelecek.Sabah yoktu yanma yada acı bakalım göreceğiz ama benim asıl derdim kabızlık mafoldumben Dün de büyük tuvaletimi hiç yapamamıştım ve bu sabah o kadar zorlandım ki.Hayatımda ilk defa kabız oldum.Ben günde en az 2 kere düzenli büyük tuvaletime çıkardım normalde. Ama bu sabah feciydi benim için. Popom hala çok acıyor mafoldumben:kedi:
Habuki günde 2lt falan sıvı tüketiyorum,en az günde 2 elma yiyorum.Ben normalde 1 elma yesem yada 1 kayısı yesem hemen 1 saat sonra ishal olurdum.Ama şimdi kabızım mafoldumben çok zor çıkıyoooo çok canım yanıyooo mafoldumben
gayecim geçmiş olsun sana....
kabızlığaaa çoookk dikkattt eetttt canımcıımmmmm...
be nbu konuda çok muzdaripim...
ravzanurun dediği gibi magnezyum süper geliyor.... anında düzeliyorsun... banada verdi dr... eğer bir gün büyük tuvaletimi yapmazsam akşamına içiyorum..sabaha wc ye koşuyorum =) bağırsaklara su toplamaya yarıyor magzenyum... böylece kıvamı sulanıyo tulavetinin....
sana bu konuda yazacak çok şeyim var =)) senelerdir çeken birisi olarak...
doktoruna mutlaka söyle kabızlık durumunu..zaten hemen magnezyum vercektir sana...
bende hemeroid oldu... ufak tefekti..sonra büyüdü.. şu an kanıyor =(((( sadece 1 tane idi şimdi 2 oldu =(( giderek kötüleşiyor....
- bol su içmek
- lifli şeyler yemek.. yeşillik, meyve, baklagil... şeftali, muz yememek...
- popoyu asla tuvalet kağıdı ile direkt silmemek... kağıdı ıslatıp yumuşak olmasını sağlamak sonra silmek... aslında hiç tuvalet kağıdı önermiyor dr direkt suyla taharetlen diyor ama ben yapamıyrum o işi.. =((
- çok ilerlediği durumlarda popoya zeytinyağı sürmek (kulak çubuğu ile)
- her gün aynı saatte tuvaletin olmasada oturmak,
- asla ıkınmamak, zorlamamak
gerekiyor.......
aman dikakt et gayecim... ilerlemesin.. sonra kronikleşiyor benimki gibi ve mahfoluyorsun... oturamadığım zamanlar bile oldu =((((( kanadı.. acıdı.. çok sıkıntılı birşey.. doğumdan sonra geçmezse ameliyat olucam =(((((((((((((
kizlar size iyi sohbetler
bende öyle lapacım kendimi bildim bileli çekerim
hemoroid im var sürekli kepek ekmek yiyorum kayısı falan ama bana mısın demiyo bi süre sonra vücut onada alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?