Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gayeee..bak birde şu var....
kabızlık olanlarda damarlar elverişli olduğundan varisde çok sık oluyor.. o yüzden dr bana varis çorabı verdi.. hamileler için kilotlu varis çorabı var.. onu mutlaka kullan.. varis olmuyor o zaman.. sanırım 3. ayda kullanmıştım ben... vajinada bile varis oluyormuş =(((((
şansına havada sıcak.. bu sıcakta varis çorabı giymek zor olur.. benim kışa denk geldi her gün giydim..çok şükür hiç varisim yok

kabızlık sorunum hamilelik öncesi vardı
ama hamilelik sürecinde bu sorun bende kalmadı
3.aydan sonra drun verdiği demir ilaçları sayesinde her gün düzenli wcye çıkabiliyorum
onun haricinde sürekli kiraz karpuz erik falan yedim
marulu çok tükettim ve tüketiyorum
malum marulun idrar söktürme özelliği çok yüksek

ben yandım desene şimdiden birsürü varisim var o zaman kim bilir nolucak

işte hamilelikle tuvaleti normal olanlar kabız olabiliyo yada kabız olanlarınki geçebiliyo... belli olmuyo o durum.. ama bende daha beter oldu =(((
bende 3. aydan beri demir kullanıyorum her akşam...
meyve delisiyim zaten..hergün yiyiorum..
her gün 3 hurma, 3 mürdüm eriği, 3 kayısı yiyiorum
tam bugday ekmeği yiyiorum.. zaten evde kendim yapıyorum..
marul her gün mutlaka tüketiyorum.. sabah kahvaltıda, akşam yemekte..hemde bol bol...
ama gel gör ki işte... pek bir etkisi olmuyor.... kronikleşti diyorum artık

ben yandım desene şimdiden birsürü varisim var o zaman kim bilir nolucak

şimdiden önlem almaya çalışabilirsin... bir düzene sokabilirsen o zaman rahat edersin.. ama benim gibi aklın başına geç gelirse çok sıkıntı çekersin =((((
evdesin mesela benim gibi hareketsiz kalmıyorsundur sen.... düzenli aynı saatte egzersiz yap ve tuvalete otur... o düzene alıştır bağırsaklarını...

canım ya kabızlık fena insanı bunaltıyo bide =( zaten sıkışmış olan diyafram kabız olunca daha da sıkışıyo. Bol bol su içmek lazım ya, aslında yeşil çayda iyi geliyo ben günde iki tane içerim

bir de şu var.. en büyük neden aslında.... tuvaleti asla tutmamak lazım..
ama ben genel tuvaletlere girmeyi tercih etmediğimden hep tutarım =(( sabah gelsin tuvaletim mesela ama genel tuvaletten başka alternatifim olmasın ve temiz değilse akşama kadar tutarım onu =((( işte bu en büyük hata... evim harici başka yerde tuvalete girme alışkanlığım hiç yok =(((( hal böyle oluncada kabızlık kaçınılmaz oluyor... ama artık aştım bunu biraz biraz.. baktım durum çok kötü =))) mecbur kullanıyorum genel tuvaleti de... neyseki bağırsaklarımı alıştırdım yalnızca akşam geliyo tuvaletim =) çünkü hep akşam oturdum tuvalete.. sırf alışayım diye tuvaletim olmadığı halde oturdum ve öğrettim sonunda bu işi =)))

bunaltıyo, acıtıyo, daraltıyo.. neler yapmıyo ki =((( çoookk sıkıntılı birşey...

canım ya aynı beni tarif ediyosun valla. bende dışarda yada başkasının evinde hiç kullanmıyorum tuvaleti. tutuyorum hep, evet dediğin gibi belli saate alıştırınca insan hep o saatte çıkıyo tuvaletekaydirigubbakcemile5

sende hemeroid falan oldumu hande? kabızlık şikayetin yok anladığım kadarıyla.. ne şanslısın boshayallersmile
ya alıştırcaksın bağırsakları akşam yada sabah yapmayaki başka yerde tuvalet arama ihtiyacın kalmasın.. yada nerde bulursan gireceksin artık.. yeneceksin o huyu bir şekilde.. yoksa sonucu fena oluyo işte =((((( çok şükür ben alıştırdım da akşam geliyo bende evimde rahat rahat yapıyorum

canım tuvalet sıkıntısı büyük etken evet kabıza
aslında geldiğinde hemen wcye gitmek en mantıklısı
ben öyle yapıyorum
wcnin üzerine tuv. kağıtlarını seriyorum o şekilde idare ediyorum

ben dün akşam farkettim ki sistit oluyorum çok şiddetli yanma oldu
bu sabahta olunca drun verdiği ilaçları aldım yanıma
bugün tekrar kullanmaya başladım
baktım düzelmiyor dr a sanırım erken gidecem:çok üzgünüm:

canım bende kabızlık sorunu hep vardı ama hamilelikte diğer insanlar gibi olmadım çok şükür, yani çok zorlanmadım hemeroid evlendikten sonra çıktı bikaç kez nükse etti bu ne yaa dedim ay kanıyo tıkıyo resmen insanı. Hamileliğimin ilk başından bu yana demir kullanıyorum acaba ondanmı normal tuvalete çıkıyorum anlamadım CADIARZU ama çok su içiyorum muz yemiyorum, egzersiz yapmaya çalıştım şimdi yapmıyorum. bide lapacim sabahları alıştırsan keşke kendini daha sağlıklı insanın cildi değişiyo resmen boshayallersmile

ayselim sistit neden oluyodu?:1no2:

benimde hep hemeroidim vardı ama hamilelikte arttı işte =(( şansıma =(((
sabahları erken kalkıyorum işe zor yetişiyorum evde oturamam o kadar.. çünkü en az yarım saat oturuyorum =))))))) iştede o kadar oturamam... mecbur bende akşam alıştırdım kendimi..

akşmalrı çıkıyorum artık genelde o saatte evde oluyorum.. ama başka yerdeysem dediğin gibi yapıyorum bende... illaki yapmak lazım yoksa hemen kabız oluyorum...
çok geçmiş olsun ayselim yaaa.. sistitte feci... inş çok ilerlemeden geçer...

canım sen kan yada demir ilacı kullanıyomusun

yani bütün idrar yolu enfeksiyonlarımı, yoksa ilerlemişimiydi? tuvaletin hep geliyomuydu yoksa yapamıyomuydun sistitteCADIARZU

canım wcye çıkma sorunum yoktu ama enfeksiyon oldu yine de
10.haftamda da olmuştu dr ilaç vermişti geçmişti
şimdi tekrar başladı aynı ilaçlara devam edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…