- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.841
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
seccade KUMAŞI koymuş annesi önüne =))) KOMA nedir ki edutum yavvvvv
komaya girmiş bir seccade mi =))))))))))))))))))))))))))
anlamamışım yaaaa...sositososito
kız sımdı yapmıcam tabıkı tatıl tatıl..kolay gelsin saannaaaaa :hulya:
seccade koması nedir kuzum...bende kendime seccade yapmak istiyorum...nerden bulabilrim model
komadaki seccademize acil A Rh (+) ip aranıyor....
ip vermek isteyenlerin ..... nolu telefonu aramaları rica olunur....
kaydirigubbakcemile3
bak hamiş çekerim saçını...ben yaşlı ve hasta bir kızımalsanaalsanasmile
kız sımdı yapmıcam tabıkı tatıl tatıl..
gercı benım kı nası tatıl anlamadım hep ıs guc vs asagı yukarı
az once babam bahcedekı domtis arasındakı otları yolmus onları 3 posta tası at falan
valla ben kendı evımde daha cok tatıl havasındayım sempatiksalakcinni
canım tuhafıyelerde seccade orneklerı olan dergıler olabılıyor ama gormeden de yapılmaz gıbı gelıo bana en ıyısı elınde bı seccade ornegı bulunması
annenden ıste bulur sana bı tane ornek
bende guzel cok karmasık olmayan sade ve sık bı ornek var
annem onun aynısını yap dedı kardesıne
bu arada ben kendı ceyızıme bısey yapmadım ama neyseee zemuszemus
bak hamiş çekerim saçını...ben yaşlı ve hasta bir kızımalsanaalsanasmile
ohaoldumsmileeyvahedigeldismile Anaaaammm ben artık korkmaya başladım bu topicten :)) Biri kelle uçurur,öbürü saçları çeker,fönler,bi başkası sopa gösterir....
Ben kaçıyoruuuummm... Aramızdan kesin bi Testere çıkar bu gidişle
gel kaçmmaaaa..... kaydirigubbakcemile
daha göz kapaklarını kaşlarına yapıştırcazzz, ayak tabanlarını popoya mıhlıcazzz kötükedihüso
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile Yaaaa kızlar noluyo sizlereee... Bu hormonlar yaramadı valla size. :1no2:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile Yaaaa kızlar noluyo sizlereee... Bu hormonlar yaramadı valla size. :1no2:
saol cnm şimdilik hamilelikte olan bir cilt kuruluğu yüzünden kaşıntım var onun dışında sıkıntım yok bu bile tek başına yetiyo zaten bide içimdeki o kitle ağrı yapıo şükür dediğin gibi ilk denememde tuttu merkezim ve doktorum çok ii 9 yumurta alındı ama bi tane kaldı oda tuttu dondurulmuşum falan yok olursa bu olucak olmazsa allah kerim allah herkesin kini tamamına erdirsinne dengesiz insanlar var ya... evlenmişsin artık enden hala rahatsız ediyor ki seni.. neyseki halletmişsin....
canım yyaaaaa... senin adına çok sevindim... allah sağlıkla sıhhatle minişi kucağına almayıda nasip etsin inş....
ilk tüp bebek denemen hemen tuttu mu???
nasıl geçiyor hamileliğin? sıkıntın var mı?? ayy hemde kıızzzz.... 16. haftaya gelmişsin..
gizemli83 hayırlı olsun canım ...
ılk denemenın tutması da buyuk sans Rabbım daha fazla sıkıntı vermemıs bekletmemıs senı ne guzel
saol cnm şimdilik hamilelikte olan bir cilt kuruluğu yüzünden kaşıntım var onun dışında sıkıntım yok bu bile tek başına yetiyo zaten bide içimdeki o kitle ağrı yapıo şükür dediğin gibi ilk denememde tuttu merkezim ve doktorum çok ii 9 yumurta alındı ama bi tane kaldı oda tuttu dondurulmuşum falan yok olursa bu olucak olmazsa allah kerim allah herkesin kini tamamına erdirsin
canım aslında öle değil biliyormusun ilk denemesinde tutan o kadar insan var ki ohooo benim merkezimdeki çoğu kişi hep hamile ben medicalparkta yaptırdım göztepede doktorum çok ii bir insan serdar koç düşünen varsa tavsiye ederim...
selam canlar
bende klomene başladım ikinci ayımız bakalım bu sfeer günde 3 tane alıyorum
pzrtsi gidicem doktora bakalım yumoş oluşuyomu
saol cnm şimdilik hamilelikte olan bir cilt kuruluğu yüzünden kaşıntım var onun dışında sıkıntım yok bu bile tek başına yetiyo zaten bide içimdeki o kitle ağrı yapıo şükür dediğin gibi ilk denememde tuttu merkezim ve doktorum çok ii 9 yumurta alındı ama bi tane kaldı oda tuttu dondurulmuşum falan yok olursa bu olucak olmazsa allah kerim allah herkesin kini tamamına erdirsin
canım aslında öle değil biliyormusun ilk denemesinde tutan o kadar insan var ki ohooo benim merkezimdeki çoğu kişi hep hamile ben medicalparkta yaptırdım göztepede doktorum çok ii bir insan serdar koç düşünen varsa tavsiye ederim...
sağol canım
geçen sefer günde 2 almıştım bir yumurta oluşmuştu sağda 20,7 de çatlatma iğnesini olmuştum ama 17 günde
doktor egç büyütüyosun dedi bu sefer çoğalttı ilacı bakalım ne olacak boshayallersmile
ben düşünüyorum ama raporla açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?