Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kolay gelsin saannaaaaa :hulya:
kız sımdı yapmıcam tabıkı tatıl tatıl..
gercı benım kı nası tatıl anlamadım hep ıs guc vs asagı yukarı
az once babam bahcedekı domtis arasındakı otları yolmus onları 3 posta tası at falan
valla ben kendı evımde daha cok tatıl havasındayım sempatiksalakcinni
seccade koması nedir kuzum...bende kendime seccade yapmak istiyorum...nerden bulabilrim model

canım tuhafıyelerde seccade orneklerı olan dergıler olabılıyor ama gormeden de yapılmaz gıbı gelıo bana en ıyısı elınde bı seccade ornegı bulunması
annenden ıste bulur sana bı tane ornek
bende guzel cok karmasık olmayan sade ve sık bı ornek var
annem onun aynısını yap dedı kardesıne
bu arada ben kendı ceyızıme bısey yapmadım ama neyseee zemuszemus

gizemli83 hayırlı olsun canım ...
ılk denemenın tutması da buyuk sans Rabbım daha fazla sıkıntı vermemıs bekletmemıs senı ne guzel

valla bende iş olsun elimde evime bişi yapayım istedimn..bende öle elime iş almamışımdır şimdiye kadar

bak hamiş çekerim saçını...ben yaşlı ve hasta bir kızımalsanaalsanasmile

saçlara dayanamıyorsun edutum sen =)) ya fönlicen yada çekicen =))
ama benim saçım kısacııkk...eline bile dolanmaz ki kaydirigubbakcemile3

şu andan itibaren hasta, yaşlı, üzgün, sıkılan, mutsuz....gibi kelimeleri yasaklıyorum bu topicde... bu kelimeleri kullananların kelleri tez vakitte uçurullaaaa kötükedihüso

ohaoldumsmileeyvahedigeldismile Anaaaammm ben artık korkmaya başladım bu topicten :)) Biri kelle uçurur,öbürü saçları çeker,fönler,bi başkası sopa gösterir....
Ben kaçıyoruuuummm... Aramızdan kesin bi Testere çıkar bu gidişle

gel kaçmmaaaa..... kaydirigubbakcemile
daha göz kapaklarını kaşlarına yapıştırcazzz, ayak tabanlarını popoya mıhlıcazzz kötükedihüso

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile Yaaaa kızlar noluyo sizlereee... Bu hormonlar yaramadı valla size. :1no2:

benden testere değil ama destere yada saç kesme makası olur bak...kızım ben sürekli cinayet okurum....eşim korkuyor beni öldürsen kimse bulamz diye...evet dedim keh keh kehkötükedihüso

saol cnm şimdilik hamilelikte olan bir cilt kuruluğu yüzünden kaşıntım var onun dışında sıkıntım yok bu bile tek başına yetiyo zaten bide içimdeki o kitle ağrı yapıo şükür dediğin gibi ilk denememde tuttu merkezim ve doktorum çok ii 9 yumurta alındı ama bi tane kaldı oda tuttu dondurulmuşum falan yok olursa bu olucak olmazsa allah kerim allah herkesin kini tamamına erdirsin
gizemli83 hayırlı olsun canım ...
ılk denemenın tutması da buyuk sans Rabbım daha fazla sıkıntı vermemıs bekletmemıs senı ne guzel

canım aslında öle değil biliyormusun ilk denemesinde tutan o kadar insan var ki ohooo benim merkezimdeki çoğu kişi hep hamile ben medicalparkta yaptırdım göztepede doktorum çok ii bir insan serdar koç düşünen varsa tavsiye ederim...

selam canlar
bende klomene başladım ikinci ayımız bakalım bu sfeer günde 3 tane alıyorum
pzrtsi gidicem doktora bakalım yumoş oluşuyomu

çok sevindim senin adınaa... allah tamamına erdirsin inş...
bende 1 sene tedaviden (medical park göztepede) sonra tüp bebek merkezi araştırdım... o sıra serdar koçu çok duydum.... ama sonra hamile kaldım gerek kalmadı çok şükür....
şimdi doktorun kim? kim takip ediyor seni? ben hala medical parktayım gökmen bey dr um =)

selam canlar
bende klomene başladım ikinci ayımız bakalım bu sfeer günde 3 tane alıyorum
pzrtsi gidicem doktora bakalım yumoş oluşuyomu

hayırlısı olsun bakalımm.... günde 1 tane ile yumurtan gelişmedi mi??? neden dozajı attırdı doktorun?

hayırlısı olsun bakalımm.... günde 1 tane ile yumurtan gelişmedi mi??? neden dozajı attırdı doktorun?

sağol canım
geçen sefer günde 2 almıştım bir yumurta oluşmuştu sağda 20,7 de çatlatma iğnesini olmuştum ama 17 günde
doktor egç büyütüyosun dedi bu sefer çoğalttı ilacı bakalım ne olacak boshayallersmile

ben düşünüyorum ama raporla açıkcası

hayırlısı olsun.. inş güzel sonuçlar alırsın.... aslında geçen ay çok da güzel büyümüş 20mm olmuş... inş bu ayda olur... geç olması erken olması ne kadar etkiler hamile kalmayı bilemiyorum tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…