- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.861
hayırlısı olsun.. inş güzel sonuçlar alırsın.... aslında geçen ay çok da güzel büyümüş 20mm olmuş... inş bu ayda olur... geç olması erken olması ne kadar etkiler hamile kalmayı bilemiyorum tabi...
aynneeen kucukken ogrettı annem bılırım ama yapmam yanı ben o cınstenım sempatiksalakcinnivalla bende iş olsun elimde evime bişi yapayım istedimn..bende öle elime iş almamışımdır şimdiye kadar
ohaoldumsmileeyvahedigeldismile Anaaaammm ben artık korkmaya başladım bu topicten :)) Biri kelle uçurur,öbürü saçları çeker,fönler,bi başkası sopa gösterir....
Ben kaçıyoruuuummm... Aramızdan kesin bi Testere çıkar bu gidişle
benden testere değil ama destere yada saç kesme makası olur bak...kızım ben sürekli cinayet okurum....eşim korkuyor beni öldürsen kimse bulamz diye...evet dedim keh keh kehkötükedihüso
amin canım isteyen herkes inşlhh :Saruboceq:
valla canım bilmiyorum ama bende pko belasıda var yani sorunluyum
fıstıklarım ne oldu size?
testere fön vs bırakın bu çılgınlıkları :))))
suç işleyenin gözlerini oyalım sonra bağırsakalrını çıkaralımmsempatiksalakcinni
ayselcim benim ablamın hamileliğinde olmuştu. balon gibi olmuştu. yeğenim 8 aylık geldi. tansiyonunu ölçtürürmüsün. ablamın tansiyondan şişerdi. 15 gün hastane de yattı kontrol altına almaya çalıştılar tansiyonunu ama olmadı. bebeğin kalp atışını duymadık dediler zehirlemesin diye sezeryana aldılar apar topar bebiş yaşıyodu. 1,750 gr bebişimiz dünyaya geldi. inşş sende böyle problem olmaz. idrarın da proteinde bulmuşlardı ablamın önemli bir şeymiş bu. 3. bebğinde kontrol altındaydı çok şükür çok sağlıklı bir bebek oldu. 2. bebeği gibi zorluklar yaşamadı.
gaye gibi rapor çıkarasın, benim gibi tüp bebek merkezine gidip hamile olduğunu öğrenesin inşaaaallllaaaaaahhhhhhh
ayselcim benim ablamın hamileliğinde olmuştu. balon gibi olmuştu. yeğenim 8 aylık geldi. tansiyonunu ölçtürürmüsün. ablamın tansiyondan şişerdi. 15 gün hastane de yattı kontrol altına almaya çalıştılar tansiyonunu ama olmadı. bebeğin kalp atışını duymadık dediler zehirlemesin diye sezeryana aldılar apar topar bebiş yaşıyodu. 1,750 gr bebişimiz dünyaya geldi. inşş sende böyle problem olmaz. idrarın da proteinde bulmuşlardı ablamın önemli bir şeymiş bu. 3. bebğinde kontrol altındaydı çok şükür çok sağlıklı bir bebek oldu. 2. bebeği gibi zorluklar yaşamadı.
lorkecim hoşgeldin geçmiş olsun tatlım. Ayak Fonksiyon Merkezi sitesine bir bakarmısın. işine yarıcak bilgiler varmı bakalım.
kıslar ben bir hafta yokum bugun izne çıkıorum pazarteside kontrolum var sizleri ozleyeceğim :2:
ohh...git bakalımm..... eğlen.... herkes kaçıyor yahhuu....
nereye gitcen bakalım???
evdeyim doktor aciliyeti yoksa tatile gitme demişti bizde tatili eylüle erteledik şimdi evde dinlencez canım ama eşim biz sıkılırız evde yakın yerlere gideriz dio bi doktora gidelimde ona gore davranıcaz kaydirigubbakcemile2
evdeyim doktor aciliyeti yoksa tatile gitme demişti bizde tatili eylüle erteledik şimdi evde dinlencez canım ama eşim biz sıkılırız evde yakın yerlere gideriz dio bi doktora gidelimde ona gore davranıcaz kaydirigubbakcemile2
hımm..anladım canım....
önemli olan bebişin sağlığı..
şansınıza bu hafta yağışlı havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?