Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

amin canım isteyen herkes inşlhh :Saruboceq:

valla canım bilmiyorum ama bende pko belasıda var yani sorunluyum

fıstıklarım ne oldu size?
testere fön vs bırakın bu çılgınlıkları :))))
suç işleyenin gözlerini oyalım sonra bağırsakalrını çıkaralımmsempatiksalakcinni

valla bende iş olsun elimde evime bişi yapayım istedimn..bende öle elime iş almamışımdır şimdiye kadar
aynneeen kucukken ogrettı annem bılırım ama yapmam yanı ben o cınstenım sempatiksalakcinni

kız valla bebeler duyarsa anam nası annelere denk geldık dıcek
aman haa guzel konusun suan herseyden etkılenıolar saka bıle olsa alsanaalsanasmile
benden testere değil ama destere yada saç kesme makası olur bak...kızım ben sürekli cinayet okurum....eşim korkuyor beni öldürsen kimse bulamz diye...evet dedim keh keh kehkötükedihüso

bende kıtap degıl ama cook korku cınayet fılmı ızledım ..
ıyıkı ızlemısım zamanında sımdıesım hayatta bakamaz
bana sasırırıo sen nası bı kızsın yaa dıe kaydirigubbakcemile3

amin canım isteyen herkes inşlhh :Saruboceq:

valla canım bilmiyorum ama bende pko belasıda var yani sorunluyum

ahhh aaahhh... o pko belası olmayan varmı ki ben 1 sene onun yüzünden tedavi oldum.. ama şimdi hamileyim...darısı başına inşallah..sen daha kısa sürede yenersin ve bebişine kavuşursun inş..

fıstıklarım ne oldu size?
testere fön vs bırakın bu çılgınlıkları :))))
suç işleyenin gözlerini oyalım sonra bağırsakalrını çıkaralımmsempatiksalakcinni

puhhaaa..süpersin ayselim yyaaa :lepi:

bak gızemlı ve yasen hemen kacmıs yazılarınızı gorunce delikafadulden
dusunuyolardır bu kızları bıraktıgımızda boyle degıllerdı dıye

ayselcim benim ablamın hamileliğinde olmuştu. balon gibi olmuştu. yeğenim 8 aylık geldi. tansiyonunu ölçtürürmüsün. ablamın tansiyondan şişerdi. 15 gün hastane de yattı kontrol altına almaya çalıştılar tansiyonunu ama olmadı. bebeğin kalp atışını duymadık dediler zehirlemesin diye sezeryana aldılar apar topar bebiş yaşıyodu. 1,750 gr bebişimiz dünyaya geldi. inşş sende böyle problem olmaz. idrarın da proteinde bulmuşlardı ablamın önemli bir şeymiş bu. 3. bebğinde kontrol altındaydı çok şükür çok sağlıklı bir bebek oldu. 2. bebeği gibi zorluklar yaşamadı.

canım benim tansiyon düşük seyrediyor
10/6 yada 11/6 çıkıyor
canım ablan için önce geçmiş olsun sonra da bebeiş için Allah analı babalı büyütsün

edut um geçmiş olsun yavyummmm

lapaci bende zamanında çooook seccade işledim ben çok severdim yaz tatillerinde boşken annem verirdi yapardım guzelde yaparım şimcik çeyizimde hepsi evimde kullanıorum yakın olsak guzel model çok bende verirdim olumunekankayizsmile

nurzulcum benım yengemde ıkı dogumu aynı sekılde gecırdı
hamılelıge baglı yuksek tansıyon preeklemsı dıye bı rahatsızlık onunda aynen davul gıbı sısıyordu ayakalrı vs
8 aylık dogum yaptı ıkzlerı 1.5 ve 1.3 kg oldu
son bebegımız de aynen 8 ay dogdu oda 2 kg falan dogdu
sureklı kontrol altında tutmak lazım son aylarda dmeıslerdı
lorkecim hoşgeldin geçmiş olsun tatlım. Ayak Fonksiyon Merkezi sitesine bir bakarmısın. işine yarıcak bilgiler varmı bakalım.

sagolasın canım bı bakayım bayagı bılgı var gıbı bu sıtede

senın nası gecıo hamılelık bı sıkıntın yoktur ınsallah

kıslar ben bir hafta yokum bugun izne çıkıorum pazarteside kontrolum var sizleri ozleyeceğim :2:

ohh...git bakalımm..... eğlen.... herkes kaçıyor yahhuu....
nereye gitcen bakalım???

evdeyim doktor aciliyeti yoksa tatile gitme demişti bizde tatili eylüle erteledik şimdi evde dinlencez canım ama eşim biz sıkılırız evde yakın yerlere gideriz dio bi doktora gidelimde ona gore davranıcaz kaydirigubbakcemile2

Ooohhh gezin tozun hatunlar... bizimdepek mümkün gibi gözükmüyor şu sıralar tatil olayımız... Ramazan bayramını bekliyoruz.

hımm..anladım canım....
önemli olan bebişin sağlığı..
şansınıza bu hafta yağışlı havalar

hımm..anladım canım....
önemli olan bebişin sağlığı..
şansınıza bu hafta yağışlı havalar

şuan çok bunaltıcı sıcak var dun akşam ustu yağdı hava biraz serinledi iyi oldu valla yağsın arada ii oluo ama istanbulda sel uyarıları yapılıo oda kotu evleri zarar gorenler var allah yardımcıları olsun yağış olsunda bu derece felaketlere yol açmasın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…