- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.821
baya büyümüştür annesi :))
bundan sonra daha sık gideceksin dr dimi
ben öyle biliyorum son aylarda 15 günde bir gitmen gerekiyor
yaa bu arada lapaci aklıma ne geldi
sen işten çıkıp evde bebeğe bakacaksın yaa
senin evinde net yok biz nasıl görüşecez canım?
gecer kuşum ya geçmez diye düşünme hem sen yüzüyosun falan iyi geliyodur vücuduna
büyümüştür tabbiii =)) geçen ay 1kg idi.. şimdi daha büyümüştür...
evet sıklaşıyor son zamanlarda ama ne zaman 15 günde bir gel dicek bilmiyorum... bakalım yarın sorarım...
evde laptop var... sadece net yok.. ama alıcaz bi tane taşınabilir internet paketlerinden bi tane =) ben araştırmadan duramam ki... bebekle ilgili kafama binlerce şey takılır.. araştırmam öğrenmem lazım =))
sizden de ayrı kalamam... aklım burda kalır... o yüzden bağlantıyı koparmayalım dimi yerimseniben
valla hande geçiceğini sanmıyorum.. bende kronik çünkü.. hamilelikle çıkmadı.. yıllardır var.. üstelik evlenmeden önce haftada 2 gün yüzmeye, 3 günde folklore gidiyordum.. acaip sağlıklı besleniyordum... çok dikkat ediyordum ama yinede hemeroidim vardı =((((( şimdi arttı sadece... hem hamilelik hemde hareketsizlik iyice arttırdı şikayetlerimi... doğum sonrasıda geçmicek ve ameliyatla o damarların alınması gerekecek =(((((((
canım güzel haber ayrı kalmayacağız yani buna sevindim
hamilelik süreci bazı hastalıkları yok ediyor mesela bende sedef vardı
hiç yok kalmadı inş. en büyük duam bebeğime bu hastalık geçmez
tedavisi yok çünkü
bende hamilelikte kayboldu
seninde belki de hamilelik sonrası hemoroidin geçer tatlım
bı daha da yasamazsın ınsallah dur bakalım boyle devam etmez belkıde ...Çok teşekkür ederim canım inşallah beslenme düzeni ve kızların dediği gibi magnezyumla aşarım bu olayı.Çünkü çok acı çektim bu sabah. Ben hayatımda ilk defa kabız oldum.Hiç yaşamamıştım böyle bişey.
masallah yaa ne guzel sankı daha gecenlerde vermıstın mujdelı haberı suan neredeyse doguma yaklasıyorsun .. Allah bıze de nasıb eder ınsallah hayırlısıylayarın doktor kontrolümüz var... minik sıpamı görücez =)) 1 aydan beri büyümüştür epey... o büyüdükçe kontrollerdeki heyecanda artıyor yavv.. acaba neye benziyor? iyi mi? ne yapıyor? bize ne showlar yapacak? =))))))
ben de dıcektım arastırmacı bayan lapacı duramaz oyle dıye ...yaa bu arada lapaci aklıma ne geldi
büyümüştür tabbiii =)) geçen ay 1kg idi.. şimdi daha büyümüştür...
evet sıklaşıyor son zamanlarda ama ne zaman 15 günde bir gel dicek bilmiyorum... bakalım yarın sorarım...
evde laptop var... sadece net yok.. ama alıcaz bi tane taşınabilir internet paketlerinden bi tane =) ben araştırmadan duramam ki... bebekle ilgili kafama binlerce şey takılır.. araştırmam öğrenmem lazım =))
sizden de ayrı kalamam... aklım burda kalır... o yüzden bağlantıyı koparmayalım dimi yerimseniben(
baya büyümüştür annesi :))
bundan sonra daha sık gideceksin dr dimi
ben öyle biliyorum son aylarda 15 günde bir gitmen gerekiyor
yaa bu arada lapaci aklıma ne geldi
sorma gaye yaa.. şimdi böyle ama gün olur devran dönerr...
şimdi sıkıntıyı çeken benim ama büyüdüğünde de:
bakkala giden çocuk,
evde yardımcı olan çocuk,
mutfakta unutulan birşeyi masaya getiren çocuk olur zemuszemus
sedef geçici birşey değildir herhalde...
benimde mesela ayak tırnaklarım çok güçsüzdür... sürekli kırıktır kenarları.... bir yere çarpsam kırılır yani o derece.... kalsiyum testi falan yaptırmıştım yüksek çıkmıştı.. sebamedin tırnak koruyucu kremini kullandım falan işe yaramadı.. sonra hamile kalınca geçti.. şimdi çok güzeller =))) bir sürü vitamin alıyoruz sanırım o yüzden geçti... dediğin gibi hamilelide birçok şey değişiyor vücutta
ayy ınsallah benımde mıgrenım gecer hamılelıkte ...
yoksa bebekle cook zor olur sanırım bısey de ıcemezsın gecsın dıye dogru durust ...
ay valla bende bebe olmadan dusunuyom daha sempatiksalakcinni
olsun da bakalım gecmezsede cekıcez mıgren vs ne varsa
bunları yazarken -tatlicadiarzu- bu haldeyım kafamda tulbent sarılı
agrım var ayak agrımda devam edıo ama bı haftam kaldı dıye ılac ıcmek ıstemıom
dayanıcam Allah ın ıznıyel
bıde cok akıntım var altıma kacırmısım gıbı gelıo gunde 4 kez falan
Bak evet yaaa... Valla eve internet almazsanız gelip topluca fön çekeriz saçlarına yada perma yapar bonus kıvırcık yaparız
Bu arada kızlar hani şu sabit hatsız internet muhabbeti varya yakında geliyormuş TTnetten... Aynı turkcell'in vınn'ı gibi bir usb modem ile Avea alıcılarını kullanarak yapacaklarmış.Sanırım çok az bir zaman kaldı 1-2 ay gibi bişey.
E tabi... pazarda çanta taşicak,sofrada unutulanları getircek,babasıyla araba yıkayacak,kız olursa salatayı o yapacak sofrayı o kuracak,kardeşi olursa o ilgilenecek,bakkala,manava o gidecek ufak tefek şeyler için,Ramazanda pideleri o alacak... Ohoooo işi çok
merhaba kızlar hepinize slm olsun cumanız mübarek olsun
barays bafo gaye hatta hatırladığım ve arkadaş listemde olan kullanıcılar bile var
siz belki beni hatırlamazsınız ocak ayında çift çizgi topiğndendim ben
yumurtalık kanseri olan tek yumurtalıklı kız vardı ya ben işte o
belki hatırlayanınız vardır..
gayecim selam tatlım nasıl oldu kasıklarındaki batmalar
slm cnm senide eski topikten hatırlıyorum
benim nickim değişti
benimde migranim var hamilelikte kimi zaman artıyo kan dolaşımı hızından dolayı kimi zaman azalıyor.sen korkma ama normalde felaket bişey bana anca iki tane dizezem ii gelio acillik oluyorum çeken bilir walla
çok geçmiş olsun karanlıkta azıcık dinlenmeye hatta uyumaya çalış
Bak evet yaaa... Valla eve internet almazsanız gelip topluca fön çekeriz saçlarına yada perma yapar bonus kıvırcık yaparız
Bu arada kızlar hani şu sabit hatsız internet muhabbeti varya yakında geliyormuş TTnetten... Aynı turkcell'in vınn'ı gibi bir usb modem ile Avea alıcılarını kullanarak yapacaklarmış.Sanırım çok az bir zaman kaldı 1-2 ay gibi bişey.
ayy ınsallah benımde mıgrenım gecer hamılelıkte ...
yoksa bebekle cook zor olur sanırım bısey de ıcemezsın gecsın dıye dogru durust ...
ay valla bende bebe olmadan dusunuyom daha sempatiksalakcinni
olsun da bakalım gecmezsede cekıcez mıgren vs ne varsa
bunları yazarken -tatlicadiarzu- bu haldeyım kafamda tulbent sarılı
agrım var ayak agrımda devam edıo ama bı haftam kaldı dıye ılac ıcmek ıstemıom
dayanıcam Allah ın ıznıyel
bıde cok akıntım var altıma kacırmısım gıbı gelıo gunde 4 kez falan
merhaba kızlar hepinize slm olsun cumanız mübarek olsun
barays bafo gaye hatta hatırladığım ve arkadaş listemde olan kullanıcılar bile var
siz belki beni hatırlamazsınız ocak ayında çift çizgi topiğndendim ben
yumurtalık kanseri olan tek yumurtalıklı kız vardı ya ben işte o
belki hatırlayanınız vardır..
gayecim selam tatlım nasıl oldu kasıklarındaki batmalar
canlarım ben çıkıyorum doyum olmuyor sizlere, öpüyorum sizi olumunekankayizsmile
hadı canım gorusurz ...
bızde sızı optuk dınleneın bakalım kızınla bıraz...
lapacım sagolasın dualarınızdan emınım zaten bende dun gece dua ettım ınsallah hepımız ıcın Allah kabul etsın ....
suan annem onume bı seccade kuması koydu kardesının dugunune kadar sunu yapıver bari dıye ...
ne zamndır aklımdaydı bahane oldı bari yapayım da kafam dagılır hem
ay ben seni hatırladım canım yaaaa.... çok sıkıntılıydın o dönemde..
nasılsın şidmiii... bebiş gelmiş sanıırrııııııımmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
neler yaptın anlat bakalımmmm.
napiim canım o topikte adımı soyadımı yazmıştım facemi alabilsin kızlar diye sen bana üniden aşık bi çocuk adımı soyadımı gir google a yazdıklarım çıkca ok
zaten otomatik ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler topiği çıktı
sonra faceden beni bulup yok evlenmişsin eşin böle sitelere girmene kızmıyormu falan desiz densiz konuşunca bende kk yönetime msj atıım nikimi değiştirin diye sağolsun ilgilendiler
velhasıl hatalı ameliyat sebebiyle içimde bi kitle kalmıştı doktorlar bu kitlenin ne olduğunu bilmedikleri için bize 6 ay vermişlerdi o süreçtede sizlerle konuşuyordum klomen denedik ilk ay tutmadı o yumurtalar ikinci ay kiste dönüştü sonra 1 ay yine küçülsün diye doğum kontrol hapı derken en son bu kitle artık doktorları endişe içinde soktu ve tüp bebek yaptık tüp bebekte yaptırdığımda aldığım horonlarda gördükki içimde hem o kitle hemde tümörlü sol yumurtalığın parçaları var çünkü sol tarafımda yumurtalık olmamasına rağmen ordan yumurta elde edilmesinin tek sebebi bu olabilirmiş şimdi hamileyim allahıma şükür doğumda içim temizlenip patoloji yapılacak ondan sonrada sonuca göre ya tekrar ameliyat olucam rahim alınacak yada olmayacağım..
bende durumlar böle işte umarım sizlerde iisinizdir
suan annem onume bı seccade kuması koydu kardesının dugunune kadar sunu yapıver bari dıye ...
ne zamndır aklımdaydı bahane oldı bari yapayım da kafam dagılır hem
seccade koması nedir kuzum...bende kendime seccade yapmak istiyorum...nerden bulabilrim model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?