- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.901
ya nerden geldi aklına hayret bişeysin yaaaaaaaa olumunekankayizsmile
bulamadık ki onu
zaten o günden sonrada bi daha gelmedi
ah ah ilk ve son boshayallersmile
toprakla uğraşmak iyidir.. negatif enerjisini alır... uğraşsın.. istanbul nerde bulcak domates patates mısır?
hee emın ol kardeesımde hep oyleee dusuncelıdır...
masallah ben gelınce ıyıce saldı zaten
hıcc ıs yapmıo bıde evlencem dıo neyıne guvenıyosa delikafadulden
alacak adam dusunsun valla ben bılmem
bu arada suan evde bıle degıl arkadaslarıyla bulusmaya gıttı
dusun h ıcı gorucu gelecek kıza bbız evde ıs yapıoz o gezıyo hanımefendıııı
:mymeka:
delikafaduldenKıvırcık'ım benim kocişim de girecek yarın kpss sınavına :)) Onun hali daha komik.kalemim yok kitabım yok sınıfta kaldım haberim yok misali.
Bugün bana soruyo "benim kalemim var mı yaaa? " kaydirigubbakcemile3 Bende dedim ki benim AÖF kalemlerimi ödünç verebilirim kaydirigubbakcemile3
vah kuzuumm :roflol:hee emın ol kardeesımde hep oyleee dusuncelıdır...
masallah ben gelınce ıyıce saldı zaten
hıcc ıs yapmıo bıde evlencem dıo neyıne guvenıyosa delikafadulden
alacak adam dusunsun valla ben bılmem
bu arada suan evde bıle degıl arkadaslarıyla bulusmaya gıttı
dusun h ıcı gorucu gelecek kıza bbız evde ıs yapıoz o gezıyo hanımefendıııı
hep seni düşünüyorum yafrrumm.. aklımdan çıkmıyon kiiii aklinialirimsmile
gülü ben yolladıydımm a.s.
delikafadulden aksama esıne okutursa bunları gorursun gununu kaydirigubbakcemilehep seni düşünüyorum yafrrumm.. aklımdan çıkmıyon kiiii aklinialirimsmile
kız boşver şimdi doya doya gezsin belki kocası gezdirmez evlenince.Şimdi hep hevesini alsın
ay hayatım bi çocukta senle mi denesek hı ne dersinhep seni düşünüyorum yafrrumm.. aklımdan çıkmıyon kiiii aklinialirimsmile
zaten türkün aklı sonradan gelirmiş ya yumurta kapıya dayanıncaKıvırcık'ım benim kocişim de girecek yarın kpss sınavına :)) Onun hali daha komik.kalemim yok kitabım yok sınıfta kaldım haberim yok misali.
Bugün bana soruyo "benim kalemim var mı yaaa? " kaydirigubbakcemile3 Bende dedim ki benim AÖF kalemlerimi ödünç verebilirim kaydirigubbakcemile3
ay ben sana kıyarmıyım hiç anne adayısın sen kız a.s.kıss anaammm dovecek valla alsanaalsanasmile gelirsem kırarım bacaklarını heee
yok kız alır arada sırada kocişim benim hakkını yemeyim şimdi opuyorumnanaktankocana deseydın senden gelmıo bak baskalarından gelıo ahh ahhh dıye ne olacak bakalım aksama :tomato:
canım bahce ve toprak kısmı guzel zaten bende sevıommb babamla yapıoz
annem ve kardesım pek ılgılenmez
ben ev ısı temızlık mutfak ceyızlık esyalrın ayırılması kısımlarından sıkıldım suan ...
bahcemız buyuk ve cok gzuel sabah kus sesı vs bunları zor bulurum ıstanbulda
kocana deseydın senden gelmıo bak baskalarından gelıo ahh ahhh dıye ne olacak bakalım aksama :tomato:
canım bahce ve toprak kısmı guzel zaten bende sevıommb babamla yapıoz
annem ve kardesım pek ılgılenmez
ben ev ısı temızlık mutfak ceyızlık esyalrın ayırılması kısımlarından sıkıldım suan ...
bahcemız buyuk ve cok gzuel sabah kus sesı vs bunları zor bulurum ıstanbulda
sınava gircekelre boş şansllaarrrrr vereliniortak
benim kocişim onun kocişini döfer :mymeka:delikafadulden aksama esıne okutursa bunları gorursun gununu kaydirigubbakcemile
amaaa amaaaa
o hevesını alacak dıe olan bana ve anneme oluyo valla basmayın yarama kızıyorum bu konuda ona zaten
ay hayatım bi çocukta senle mi denesek hı ne dersin
aklinialirimsmile
benim kocişim onun kocişini döfer :mymeka:
ablalık zor hayatım naparsın anne yarısı oluyosun bi yerde
boshayallersmile
ahh ahh.. ne güsel lorkem yaaa..
ben çok severim bağı bahçeyi doğayı hayvanı çiçeği böceği....
bi kaç sene sonra istanbulu terkedip küçük bir yerde yaşamak istiyoruz.. inşallah hayalimiz gerçek olur.. oğluşumuzu bu istanbul batağından çeker kurtarırız kaydirigubbakcemile3
Kızlar gül diyince siz aklıma geldi bugün kocişim Cuma namazından dönerken bana bi buket gül almış geldi opuyorumnanaktan
Bizde inşallah emeklilik için öyle planlar yapıyoruz. Küçük bir sahil kasabası falan. Mesela Gemlik gibi küçük ve deniz kenarında bir yer olabilir.eşimde emekli olunca bi yazlık alalım senle başımızı dinleyelim gidelim buralardan dior aslında guzel fikir boshayallersmile
ne romanttiikkk :asigim:
a.s.
ben çok mutlu oluyorum kocacım bana çiçek getirdiğinde...
hamilelik haberini aldığımız akşamı bana çiçek getirmişti... dakikalarca ağlamıştımm kaydirigubbakcemile3
kızlar kociş diyince dün biz gebelik testini aldık ya...nasıl bakıyor böle...dedi hangisi değer...negatifmiymiş felan....kıyamam ben onaa....dün hastayım dedim nasıl gelmiş 1 saatte gelmiş 2 saatlik yolu....sürekli gece üstümü örttü.....değer verildiğini görmek ne kadar özewl bişi şükür ettim allahıma dün
Bizde inşallah emeklilik için öyle planlar yapıyoruz. Küçük bir sahil kasabası falan. Mesela Gemlik gibi küçük ve deniz kenarında bir yer olabilir.
opuyorumnanaktan arada böyle jestler yapıyo bende bayılıyoruuuumm...
bende eskısehıre donerız dıyorum ama emeklılıgı beklıcez gıbı benım esımın kucuk yerde ıs bulması zor maalesefboshayallersmile
ahh ahh.. ne güsel lorkem yaaa..
ben çok severim bağı bahçeyi doğayı hayvanı çiçeği böceği....
bi kaç sene sonra istanbulu terkedip küçük bir yerde yaşamak istiyoruz.. inşallah hayalimiz gerçek olur.. oğluşumuzu bu istanbul batağından çeker kurtarırız kaydirigubbakcemile3
:1shok:
yok ben kısa bir ilişki düşündüydüümm... çocuk mocuk bana ters güzeliimmm.. sengözlerimebaksanab
Kızlar gül diyince siz aklıma geldi bugün kocişim Cuma namazından dönerken bana bi buket gül almış geldi opuyorumnanaktan
kızlar kociş diyince dün biz gebelik testini aldık ya...nasıl bakıyor böle...dedi hangisi değer...negatifmiymiş felan....kıyamam ben onaa....dün hastayım dedim nasıl gelmiş 1 saatte gelmiş 2 saatlik yolu....sürekli gece üstümü örttü.....değer verildiğini görmek ne kadar özewl bişi şükür ettim allahıma dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?