- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.941
kız sımdı suslensem ne olcek kayınvalıdemlere gıdıoz hele bı gece olsun ben suslenırım ona
bayanssulusmile aklinialirimsmile
yok bacım burda anlatabılırsın bencede zatendimi...ama ne bileyim öle ben hemen anlatırım ki, biri anlatıncada çok sevinirim mutlu olduğuna...e hepinizde öylesiniz zaten maşallah
Neyse kizlar bilgisi olan varsa cvp yazsin lütfen. Ben kaciyorum mesai bitti cok sükür hafta sonu geldi . Cooook sicak burasi bunladim. P.teside tatilim ohoh :sm_cool:
valla protein çıkması idrarda böbreklere baktırmayı gerektirir...annemde var mesela o 3 ayda bir kontroe gidiyor allah korusun ilerlemesi böbrek yetersizliğine sebp oluyr ama hamilelikte hiç bilmiyorum...bu arada değer cidden büyükse tabi bu mesela anneminki üst sınırın üstündeydi doktor hiç bişi olmaz dedi...en az 2- 3 kat oluyoruş
Çok romantiiiiiikkkkbenimkide alır ama bazende köy yolundan gelirken rengarek çiçek toplar....yolda defalarca durup...........a.s.
ya edutum işte herşeyden öenmlisi bu.. eşlerin birbirini sevmesi, sahiplenmesi, birine birşey olduğunda diğerinin canının yanması... çok şükür bunlara sahibiz.. allah bozmasın... bunlara sahip olamayanların halini düşünsene..ne büyük eksiklik hayatta =((
Bak bu süper fikirmiş.. Zaten eşim beni cips'le kandırdı.. Ben bi ara Gurme cipsler çıkmıştı onun permesanlısını çok seviyordum.Eşimde biz flört ederken yanıma her gelişinde ondan alıp geliyodu.Yanına da sprite :)ben yemegı cok sevıom o yuzden nısanlıyken demıstım kı bana cıcek alacagına zırt pırt bı kılo baklava falan al gel demıstım kaydirigubbakcemile3
o da ssaolsun hep ya cıkolatalar ya baklavalar vs ole seyler alıp gelıo
gecenlerde dedım arada cıcek de alabılrısın tabıkı dıye a.s
Dimi...hele eşim işinden asla izin almaz kendi ölse almaz..dün bırakmış çıkmış benle konuşunca.......o benim kahramanımmm
bu akşam kocaları mutlu edicezzz..
artık çikolata mı verirsinniiizzzzz
masaj mı yaparsınızzzzzz
ayağını mı yıkarsınızzz
bileeeemmmmeeeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile
hoşgeldin sebin
nasılsın canım?
kızlar bende çıkıorum hepinizi opuorum 19 unda goruşmek uzere donduğumde yeni hamiş hbrleri bekliorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sorma ayselcim.2 sabahtır boğazım ağrıyor.çok terliyorum özellikle de geceleri.geçen gewce dayanamayıp cam açık yatmıştım sanırım üşüttümhavalar da bir garip dün öyle bunaltıcı bir hava vardı ki bütün gün.akşam da bir yağmur yağdı.oturduğum yerde ter döküyorum.sen nasılsın?
nereye?tatile mi?
çok geçmiş olsun canım
pınar hep derdi hamilelerde üşütme olasılığı daha yüksek derdi
dikkat et canım limonlu birşeyler içmeye çalış canım
benim de dün akşamda beri idrarımı yaparken yanma var
sanırım idrar yolu enfeksiyonum başladı ilaçlarım vardı tekrar kullanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?