Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

dimi...ama ne bileyim öle ben hemen anlatırım ki, biri anlatıncada çok sevinirim mutlu olduğuna...e hepinizde öylesiniz zaten maşallah
yok bacım burda anlatabılırsın bencede zaten
cunku aynı duyguyu mesela gaye ve sen guzel syeler yazınca bende yasadım
ne guzel masallah mutlular dıye gecırdım ıcımden
cok sukur Allah bozmasın arttırsın
esımle benım ortak duamızdır
Allah ım esımle aramdakı sevgı saygı muhabbet ask ıstıyakı senın razı olacagın sekılde arttır
deriz hep :Saruboceq:

Neyse kizlar bilgisi olan varsa cvp yazsin lütfen. Ben kaciyorum mesai bitti cok sükür hafta sonu geldi . Cooook sicak burasi bunladim. P.teside tatilim ohoh :sm_cool:

sana ıyı tatıller o zaman bacım
zaten hosnu burası perılı kosk gıbı oluyor :1ninca:

hmmmm... Zaten sürekli kontrol oluyorum. Demistim belki biyopsi yapilacak zaten.

Neyse kac tim bennsositososito

benimkide alır ama bazende köy yolundan gelirken rengarek çiçek toplar....yolda defalarca durup...........a.s.
Çok romantiiiiiikkkk

Çok şükür.Ben eşimi bana yazdığı için Rabbime hep dua ediyorum.Severek evlenen herkesin de böyle mutlu olmasını diliyorum hep.

Bak bu süper fikirmiş.. Zaten eşim beni cips'le kandırdı.. Ben bi ara Gurme cipsler çıkmıştı onun permesanlısını çok seviyordum.Eşimde biz flört ederken yanıma her gelişinde ondan alıp geliyodu.Yanına da sprite :)

Dimi...hele eşim işinden asla izin almaz kendi ölse almaz..dün bırakmış çıkmış benle konuşunca.......o benim kahramanımmm

:hooray:

bu akşam kocaları mutlu edicezzz..
artık çikolata mı verirsinniiizzzzz
masaj mı yaparsınızzzzzz
ayağını mı yıkarsınızzz
bileeeemmmmeeeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile

Ayy eveeettt... kocişimi bugün öpücüklere boğucam... mutluluk manyağı yapcam onuuuu :))

hoşgeldin sebin
nasılsın canım?

sorma ayselcim.2 sabahtır boğazım ağrıyor.çok terliyorum özellikle de geceleri.geçen gewce dayanamayıp cam açık yatmıştım sanırım üşüttüm havalar da bir garip dün öyle bunaltıcı bir hava vardı ki bütün gün.akşam da bir yağmur yağdı.oturduğum yerde ter döküyorum.sen nasılsın?

ya beni her gören erkek mi diye soruyor.bugün toplantı vardı.mimar bir bayan var o da erkek mi dedi yooo kız dedim.hiç çirkinleşmemişsin aksine güzelleşmişsin kızlarda genelde insanın yüzü falan şişer dedi.nazar değdirecekler ayol

kızlar bende çıkıorum hepinizi opuorum 19 unda goruşmek uzere donduğumde yeni hamiş hbrleri bekliorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım
pınar hep derdi hamilelerde üşütme olasılığı daha yüksek derdi
dikkat et canım limonlu birşeyler içmeye çalış canım
benim de dün akşamda beri idrarımı yaparken yanma var
sanırım idrar yolu enfeksiyonum başladı ilaçlarım vardı tekrar kullanmaya başladım

druna sorsaydın başlamadan önce.ayaklarını sıcak tutu.bir de sarımsak ye doğal antibiyotik derler ya.sana da geçmiş olsun.

Sebin'im benim şeker kuzucuğum :) Dikkat et kendine canım... bende odada uyuyamıyorum hep salonda yatıyorum hem camlar açık hem vantilatör çalışıyor arada... Valla bende oturduğum yerde terliyorum.Hele sabahları su gibi uyanıyorum.Zaten uykum terlemekten dolayı bölünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…