- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.921
kızlar kociş diyince dün biz gebelik testini aldık ya...nasıl bakıyor böle...dedi hangisi değer...negatifmiymiş felan....kıyamam ben onaa....dün hastayım dedim nasıl gelmiş 1 saatte gelmiş 2 saatlik yolu....sürekli gece üstümü örttü.....değer verildiğini görmek ne kadar özewl bişi şükür ettim allahıma dün
benimkide alır ama bazende köy yolundan gelirken rengarek çiçek toplar....yolda defalarca durup...........a.s.
Ayy ne güzel yaaa... Benimde eşim ben taş düşürürken hastaneye gittik acile ağrı kesiciyi vermediler hemen ben sancı çekiyordum çok fazla başımda ağladı...
Kıyamam ona ben yaaa...
Ne kadar taş fırın erkeği görünmeye çalışsalarda bi yerde patlak veriyo yufka yürekleri
Dimi...hele eşim işinden asla izin almaz kendi ölse almaz..dün bırakmış çıkmış benle konuşunca.......o benim kahramanımmm
maaasalllahh maasalllah dıyelım Allah mutluluklarımızı bebeklerımzle tamamlasın ınsallah
ben mutlu edıcem ınsallah bakalım dusunelım bıseyler bu aksam ben de kavusuyorum ınsallah kocamaaa cok ozledım vallaa yaaaa Şenizbu akşam kocaları mutlu edicezzz..
artık çikolata mı verirsinniiizzzzz
masaj mı yaparsınızzzzzz
ayağını mı yıkarsınızzz
bileeeemmmmeeeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile
dimi haklısın hakkatten lorkem...dün anlattığım adama bakınca şükür ettim hepimiz için....belkide o kadına üzülüp hastalandım ben
maaasalllahh maasalllah dıyelım Allah mutluluklarımızı bebeklerımzle tamamlasın ınsallah
ay esyalarımı toplayıp dus yapmam lazım esım gelene kadar
ama hıc kalkasım yok burdan
annaamm...yine akşam oldu yavvv....
ben giderrr..
bu sefer öpücüğü oğluşum veriyo size..
hepinizi tek tek öpüyyooo
sınava gircekelre başarılar diliyyoo
tatile gitceklere de bol eğlence dinlence diliyyoooooo
tövbe yarabbim ne zaman böle kanım kaynayığ övsem gece beni kesin tilt eder:))) ama şimdi hastayım diye çok canı sıkkın...bugün öğlen bahçedeyiz diyorki üşürsün içeri gir:))) dedim güneş o zaman güneş geçer başına:))))
lapaci goruşuruz byy opuyorumnanaktanannaamm...yine akşam oldu yavvv....
ben giderrr..
bu sefer öpücüğü oğluşum veriyo size..
hepinizi tek tek öpüyyooo
sınava gircekelre başarılar diliyyoo
tatile gitceklere de bol eğlence dinlence diliyyoooooo
evet hakediolar dimi yapalım bişiler alkisalkisalkisbu akşam kocaları mutlu edicezzz..
artık çikolata mı verirsinniiizzzzz
masaj mı yaparsınızzzzzz
ayağını mı yıkarsınızzz
bileeeemmmmeeeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile
ay esyalarımı toplayıp dus yapmam lazım esım gelene kadar
ama hıc kalkasım yok burdan
sen dönüyormusun:içelim:
ohoo kizlar yine kaynatmissiniz benim sorumda güme gitmis sempatiksalakcinni
aman aman oglusu da bızı opermıs
buldu bu kadar cok guzel teyzeyı opsun bakalım
buyuyunce zor bulur
aman canım anlattıgın ınsanalara dıkkat et kotu nıyetle dınleyıp haset edebılrler
veya ıyı dınlese bıle kıskanıp ozenebılır goze gelebılrıısnız
o yuzden annem de benı hep uyarır herkese anlatma esınle muhabbetını dıye
kız sımdı suslensem ne olcek kayınvalıdemlere gıdıoz hele bı gece olsun ben suslenırım onalapaci goruşuruz byy opuyorumnanaktan
evet hakediolar dimi yapalım bişiler alkisalkisalkis
kalk suslen hadi kıss
ohoo kizlar yine kaynatmissiniz benim sorumda güme gitmis sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?