Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya edutum işte herşeyden öenmlisi bu.. eşlerin birbirini sevmesi, sahiplenmesi, birine birşey olduğunda diğerinin canının yanması... çok şükür bunlara sahibiz.. allah bozmasın... bunlara sahip olamayanların halini düşünsene..ne büyük eksiklik hayatta =((

benimkide alır ama bazende köy yolundan gelirken rengarek çiçek toplar....yolda defalarca durup...........a.s.

ben yemegı cok sevıom o yuzden nısanlıyken demıstım kı bana cıcek alacagına zırt pırt bı kılo baklava falan al gel demıstım kaydirigubbakcemile3
o da ssaolsun hep ya cıkolatalar ya baklavalar vs ole seyler alıp gelıo

gecenlerde dedım arada cıcek de alabılrısın tabıkı dıye a.s

Dimi...hele eşim işinden asla izin almaz kendi ölse almaz..dün bırakmış çıkmış benle konuşunca.......o benim kahramanımmm

bu akşam kocaları mutlu edicezzz..
artık çikolata mı verirsinniiizzzzz
masaj mı yaparsınızzzzzz
ayağını mı yıkarsınızzz
bileeeemmmmeeeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile

dimi haklısın hakkatten lorkem...dün anlattığım adama bakınca şükür ettim hepimiz için....belkide o kadına üzülüp hastalandım ben

masaj mı yaparsınızzzzzz
ayağını mı yıkarsınızzz
bileeeemmmmeeeeeeeeeee
ben mutlu edıcem ınsallah bakalım dusunelım bıseyler bu aksam ben de kavusuyorum ınsallah kocamaaa cok ozledım vallaa yaaaa Şeniz

dimi haklısın hakkatten lorkem...dün anlattığım adama bakınca şükür ettim hepimiz için....belkide o kadına üzülüp hastalandım ben

evet canım olabılır hakkaten cunku benım mıgren ozellıkle uzuldugum zamanlar baslar hemen
anında zonklamalrın arttıgını hıssederım

annaamm...yine akşam oldu yavvv....
ben giderrr..
bu sefer öpücüğü oğluşum veriyo size..
hepinizi tek tek öpüyyooo
sınava gircekelre başarılar diliyyoo
tatile gitceklere de bol eğlence dinlence diliyyoooooo

maaasalllahh maasalllah dıyelım Allah mutluluklarımızı bebeklerımzle tamamlasın ınsallah

tövbe yarabbim ne zaman böle kanım kaynayığ övsem gece beni kesin tilt eder:))) ama şimdi hastayım diye çok canı sıkkın...bugün öğlen bahçedeyiz diyorki üşürsün içeri gir:))) dedim güneş o zaman güneş geçer başına:))))

aman aman oglusu da bızı opermıs
buldu bu kadar cok guzel teyzeyı opsun bakalım
buyuyunce zor bulur

aman canım anlattıgın ınsanalara dıkkat et kotu nıyetle dınleyıp haset edebılrler
veya ıyı dınlese bıle kıskanıp ozenebılır goze gelebılrıısnız
o yuzden annem de benı hep uyarır herkese anlatma esınle muhabbetını dıye

lapaci goruşuruz byy opuyorumnanaktan
masaj mı yaparsınızzzzzz
ayağını mı yıkarsınızzz
bileeeemmmmeeeeeeeeeee
evet hakediolar dimi yapalım bişiler alkisalkisalkis
ay esyalarımı toplayıp dus yapmam lazım esım gelene kadar
ama hıc kalkasım yok burdan

kalk suslen hadi kıss

sen dönüyormusun:içelim:

yok bacım bu haftada esımın ızın haftası kayınvalıdemlere gecıcez aksam oınlar da eskısehırde yasıo
bı haftada orda kalıcaz
18 ıınde evımde olucam ınsallah
ohoo kizlar yine kaynatmissiniz benim sorumda güme gitmis sempatiksalakcinni

kız soru kaynamadı da ben bılmıom o proteın ıslerını valla

dimi...ama ne bileyim öle ben hemen anlatırım ki, biri anlatıncada çok sevinirim mutlu olduğuna...e hepinizde öylesiniz zaten maşallah

Neyse kizlar bilgisi olan varsa cvp yazsin lütfen. Ben kaciyorum mesai bitti cok sükür hafta sonu geldi . Cooook sicak burasi bunladim. P.teside tatilim ohoh :sm_cool:

ohoo kizlar yine kaynatmissiniz benim sorumda güme gitmis sempatiksalakcinni

valla protein çıkması idrarda böbreklere baktırmayı gerektirir...annemde var mesela o 3 ayda bir kontroe gidiyor allah korusun ilerlemesi böbrek yetersizliğine sebp oluyr ama hamilelikte hiç bilmiyorum...bu arada değer cidden büyükse tabi bu mesela anneminki üst sınırın üstündeydi doktor hiç bişi olmaz dedi...en az 2- 3 kat oluyoruş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…