Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Gud morning leydiiizzz :)) yerimseniben nassınız ? eyisiniz?

Kıvırcığım muhtemelen şu anda sınav yerine gidiyorsundur yada sınav yerindesindir.Rabbim zihin açıklığı versin.ınşallah full çekersin yerimseniben .Sabah kocişim beni işe bırakıp o da sınava gitti. Allahım tüm sınava girenlerin yardımcısı ol.

günaydınlar kızlar
ilk bebişimiz dünyaya geldi pınar dün akşam mesaj attı bebişim kucağımda diye
geç saatte farkettiğim için arayamadım
bugün mutlaka arayacam

günaydınlar kızlar
bugün mutlaka arayacam

Oleeeeyyyyyyy Oleeeeyyyyyy süper haber bu Aysel'im !!!!!
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Maaşallah Oğluşumuza Ayy çok duygulandım yaaa ...
Pınarla konuştuğunda bende de selam söyle lütfen. Hem minik bebeğini hemde onu tebrik ediyorum öpüyorum.a.s.

Ayy mutluluktan hüngür hüngür ağlıyorum... Ben bugün ilk yeğenimiz için halay çekmem de ne yaparım.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın kıslar güne güzel haberle baslamak nekadar gusel ne mutlu pınara doyadoya yasasın mutlulugunu:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gayeciğim bende çok sevindim mesajı okuyunca çok duygulandım
canım benim yaa ne kadar mutluduropuyorumnanaktan

günaydın kıslar güne güzel haberle baslamak nekadar gusel ne mutlu pınara doyadoya yasasın mutlulugunu:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Pınar Anneeee!!!! :)) Rabbim hepimize nasip etsin inşallah .

slm kızlar ne zamandır yazamıyorum tatil yaptım da biraz :)) kayınvalidemlerin yanındaydık gerçi ama tatil tatildir dimi :)) ben ve oğluşum şimdilik iyiyiz perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum ne alemde diye bide şeker yüklemesi yaptırıcam pınar canım ya valla doğum yaptığını okudum şimdi çok sevindim canım ya çok duygulandım :gitme: çok şükür dünyaya gelmiş ilk yiğenimiz Rabbim herkese hayırlı evlat versin doğum yapıcaklara da yardım etsin kolay doğumlar olsun inşallah şuan burda kimse yok yine uğrarım anacım ev temizlenicek beni bekler bi hafta uğraşırım artık :)) beni özleyi anacım byyy

günaydınlar kızlar
bugün mutlaka arayacam

yaaa cok sevındım valla degısık bı duygu sanal alemde de olsa teyzelık hıssı oluyor kesınlıkle

Allah saglıkla buyutmeyı de nasıb etsın ...
gercekten duygulanıyor ınsan sanırım hormonlarımız tepe taklak oldu ıyıce :gitme:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

herkes hamıle olsun ve artık hep bebek halayları cekelım ınsallah

Yaa bide ilk anından itibaren biliyoruz y o bir başka duygusallık veriyor insana... 1 yıl önce Pınar'a doktoru boşa uğraşmayın demişti.O kadar umutsuz konuşmuştu ama bak şimdi kollarında mis kokulu oğlunu tutuyor... Ne kadar sevinmiştik onun hamile haberini alınca... Doktora nanik yapmıştık :))

o doktorların bazısı yokmu zaten hasta olmayan ınsanı hasta bıle ederler ...
bebesını alıp doktora gostermeye gıtsın

günaydınlar kızlar
bugün mutlaka arayacam

oy nasıl sevindim ya maşallah tuhaf oldum şimdi =))))
ay canım arkadaşım neler hissediyo acaba, oğluşu gelmiş
daha dün gibi konusuyoduk ilk yazışmalarımızı hatırlıyorum 'eşimde problem var doktor olmaz dedi' diye konuşmuştuk ve o çift çizgi anı :teytey:
şimdi bebeği kucağında bile hihoyyyt
Rabbim hayırlı evlat eylesin darısı tüm hamişlerin ve hamiş adaylarının başına inş :Saruboceq:

günaydınlar kızlar
bugün mutlaka arayacam

ya rabbim sen nelere kadirsin ya
ne güzel ya topikimizin ilk bebegi
bizim bebeklerin abisi olucak inşallahhhhhhhhhhhhh
darısı tüm bekleyenlerin başına
rabbim saglıklı huzurlu bir hayat verir inşallah anneli babalı büyütür

maşallah bebegimize
pınarım çok tebrik ederim seni canımm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey:

bacılar nasılsınız bakalım herkes ızınde tabıkı
ben dun bag bahce ısı yaptım bı cok kayınvalıdemlerın bahceye gıttık once ıs sonra bı guzel yemekler
ama aksam ayaklarım zonkluyordu yıneee

bu arada sabah da aynı yumurtlama gıbı uzayan akıntı geldı hafıf bugun 21. gunum bu kadar gec yumurtlamıs olabılırmıyım yaaa
yoksa ıkıncıyemı yumurtluom nedır acaba

neyse calısmayı ıhmal etmemek lazım dımı son gune kadar

bugun esımın dgunu bende opucukle kutlladım sadece malum evımızde degılız

o da dıo gıdınce evımızde kutlama yaparız meyvelı bı pasta ısterım dıo
dondugumuzde tam gunum bellı olacak aslında keske kutlamasını mujdeyle yapabılsem ama
tam gunum yanı test yapsam cıkmayabılır

günaydın miilletttttt... güzel bir hafta diliyorruummm..........
bugün benim hemeroid tavan yaptı... oturamıyorum. o yüzden dr dan rapor alıp eve gidicem.... yarın görüşürüz inş..
ayy pınar doğum yapmıışşşşşşşşş...
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ararım öğlene doğru pınarı...
darısı diğer tüm hamişlerimizin baaşıınnanaaaaa :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…