Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydınn kıssslaaaaarrrrrrrr hani nerde millet yav.........................
bizde bebişimle beraberdik dün kalp atışlarını gördüm yaaaaaa kendini gördüm kimse farkedemiyo usg den ama ben görüyorum bebeğimi çok mutluyum kızlarrr yaaaaaaa................

ayyy edacım daha ne güzellikler yaayacaksın ....hep iple çekeceksin

oyy ooyyy.... canım benim yyaaa.. maşallahh kuzuyaa..sımsıkı tutunmuş annesine...
hadi gözün aydın canımcım... tekmelerinide hissedersin inş.. büyümesinede şahit olursun

günayddıınn herkeseeeeeeeeeeeeee
ya site dün bozuktu galiba giremedim hiç... ee doğal olrak 2. sayfaya düşmüşüz..neyse hemen bugün toparladık olayı =))))))))))))))
şükür eski haline döndürmüşler sitenin görünümünü yavv

Hadi gözünaydın Eda'cım... Sende hemen o anda beklemedeki arkadaşlarımız için dua etseydin.İnşallah burada pıt pıt sesi duymayan kalmayacak... Rabbim hepimizin hamileliklerini sağlıklı geçirtsin,tamamına erdirsin inşallah.

ayyy edacım daha ne güzellikler yaayacaksın ....hep iple çekeceksin
Ayy dimi yaaa... şimdi sizlerin konuşmalarına bakınca acaba nasıl bir his diyorum.Şu an bişi hissetmiyoruz ama kıpırdanışlarını hissedince nasıl olacak acaba? yarın randevum var mesela acayip heyecanlıyım.

Yaa dün rezaletti... sitenin yeni hali de berbattı... neyse ki çevirmişler eski haline... zaten dün yaptığımız konuşmaların hepsi gitmiş.silinmiş.

Günaydın güzellerrr
edut mr ın temiz çıkmış süper haber
eda çok güzel duygular tadını çıkarmaya devam et tepiklemeleri de olacak
kızlar dün site hep bakımdaydı
akşamda giremedim ayaklarım ve bacaklarım şiş olduğu için
sürekli yattım
biraz iyiyim ama akşama yine aynısı olur malum çok sıcak var

kuzular mrım temiz:))))

:lepi:
işte bu şekerimm.... demedimmi sana stres yaptığın için belkide oluyo bunlar...
relax...
sakin bir yaşama merhaba de artık.. domateslerinle ilgilen...
eşinle ilgilen...
bebiş gelincede onal ilgilenirsin

geçmiş olsun ayselim yaa.. bir türlü inmedi şu şişlikler... sıkıntı oldu sana da.... vücudun ödem yapıyor demekki.. doğuma kadar idare ediceksin artık canım yaa

evet kuzum.....

Canım hiç bilemiyorum ama tuz ve yağla ilgisi yok tatlım buna emin oldum
dün okudum kan basıncı ile ilgiliymiş
yürüyüş iyi geliyor aslında ama çıkışta çok sıcak oluyor yürüme şansım yok
bu akşamdan itibaren eşimle kısa yürüyüşler yapacaz
dün akşam en kötü akşamımdı şişler yüzünden
gece uyuyamadım ağlayacaktım nerdeyse
eşim ılık duş al dedi olıktan biraz soğuk suyla duş aldım
biraz rahatlayarak uyudum
inş. hiçbir hamiş arkadaşım şişlik yaşamaz inş.

Kızlar saat 10:30 da LYS sonuçları açıklanıyor... En büyük görümcemin oğlu girdi bu yıl sınava... İnşallah iyi sonuç alır.Valla oturduğum yerde ben heyecan yaptım resmen.

çalıştığım şirkette 3 arkadaş da aynı şekilde senin gibi oldular... ocak gibi doğum yaptılar.. kış olduğu için çorap giyiyorlardı. çorapların lastikli yerleri içerde gömülü kalıyodu... bacaklar o kadar şişiyodu ki =( kesiyorlardı lastik yerini ama yinede hep iz oluyodu... çok sıkıntılı... doğuma kadar çektiler ama ne doğumda sorun oldu ne de sonrasında..seninde geçer canımcım yaa..sabırr

Evet bende birçok kişide duydum bunu... Şişme aşırı oluyormuş... Benim arkadaşım da kızına hamileyken öyle oldu.Zaten kilolu hamile kalmıştı bide şişlik binince üstüne feci oldu... O evde yürüme bandının en düşük devrinde yürüyüş yaptı 4. aydan sonra... Kan akışını biraz hızlandırmak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…