- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.301
ya aşkolsun halevim ya dur daha dün geldim hemen soruyosun ders diyegünaydın kıvırcığım hoşgeldin nasılsın ders çalışması nasıl gidiyor
aaaaaaaaaaaa
neden kimse yokmuşşşşşşşşşşşş
ben geldim herhalde insan bişiler yaparr halay felan çeker
canım lapacı pınarla telde gorusmuspınar geldi mi hiç konuştunuz mu nasılmış
lorkem noldu seni çok merak ettim adet oldun mu hamiş haberi görmedim de ilk sayfada
edutum ne zamandı senin aşılama senide çok merak ettim
gaye ekakal nurzul gültun naptı bebekleri iyimiymiş
hadi anlatın gari
bittem sen nasılsın nasıl gidiyor hayatım iyi mi bebek
pınar geldi mi hiç konuştunuz mu nasılmış
lorkem noldu seni çok merak ettim adet oldun mu hamiş haberi görmedim de ilk sayfada
edutum ne zamandı senin aşılama senide çok merak ettim
gaye ekakal nurzul gültun naptı bebekleri iyimiymiş
hadi anlatın gari
adet dönemin geçtiyse hamilesindir hayatım hiç şüpen olmasın biz düzenli adet görenlerdeniz bu ay bende 16. gün yumurtladıgımı hissettim ilk defa onun üzerine 14 sayıyodum ama yok öyle degilmiş adeti daha erken oldumhosgeldın bacıııım bende dunden berı senı dusunuyorum ne zaman gelecektı bu kız tatılden dıye sabah aklıma geldı sayfayı acarken
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım lapacı pınarla telde gorusmus
ıyıymıs ıkısıde normal dogum olmus vs...
ınsallah bı ara ugrayabılır kendı agzından dınlerız
benım de normal surecte ctesı veya pazar reglım gelecektı ama sanırım gec yumurtladım dıye 25- 26 sına kaydı regl gunum oyle dusunuyorum ve beklıyorum bakalım
dun 20 sınden once test yapmam demıstım yaptım ıdrar testı ama negatıf sempatiksalakcinni
edut ta ayın 2 sınde asılama olacak dıye bılıyorum
hayırlı olsun bitanemoooo tatilciler dökülüyo hoşgeldiniz bayaaaan :) iyiyiz Allaha şükür ev taşıdım onlarla uğraştık senin tatil nasıl geçti
hosgeldın bacıııım bende dunden berı senı dusunuyorum ne zaman gelecektı bu kız tatılden dıye sabah aklıma geldı sayfayı acarken
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım lapacı pınarla telde gorusmus
ıyıymıs ıkısıde normal dogum olmus vs...
ınsallah bı ara ugrayabılır kendı agzından dınlerız
benım de normal surecte ctesı veya pazar reglım gelecektı ama sanırım gec yumurtladım dıye 25- 26 sına kaydı regl gunum oyle dusunuyorum ve beklıyorum bakalım
dun 20 sınden once test yapmam demıstım yaptım ıdrar testı ama negatıf sempatiksalakcinni
edut ta ayın 2 sınde asılama olacak dıye bılıyorum
oooo tatilciler dökülüyo hoşgeldiniz bayaaaan :) iyiyiz Allaha şükür ev taşıdım onlarla uğraştık senin tatil nasıl geçti
kuzum naber...bacım benim daha aşılama tarihim belli değil...ayın 2 sinde randavuma giderken aşılama belgeleri ile gidicem tahminen adetimin 2. günü felan ilaca başlarım ...sen naptın özledik seniiii ciddeennnnnkaydirigubbakcemile5
canım benim hayırlısı olsun inşallahhhhh
bende sizi özledim hele regl oldugum gün acayip aradım sizi
keşke burda olsaydılarda onların yanında aglasaydım dedim
12. adetimi gördüm
tam 12. kez kırmızıları gördüm
hemde kardeşimin bebegi olacak ona alışverişe gitmiştik o zaman
o kadar bebek kıyafetinin arasında regl oldum dalga geçer gibi
içim acıdı ya resmen orda o kıyafetleri parçalamak geldi içimden deli oldum
içim acıya acıya kıyafet aldık birsürü zoraki gülmek zorunda kaldım
ilk defa sanki içimden parçalar koparıp üzerine tuz bastılar
ya aşkolsun halevim ya dur daha dün geldim hemen soruyosun ders diye
tatil yaptık geldik
sen nasılsın nasıl gidiyor
hayırlı olsun canım sen demı tasındın aman kendını yorma bırak ıslerı baskaları yapsınoooo tatilciler dökülüyo hoşgeldiniz bayaaaan :) iyiyiz Allaha şükür ev taşıdım onlarla uğraştık senin tatil nasıl geçti
adet dönemin geçtiyse hamilesindir hayatım hiç şüpen olmasın biz düzenli adet görenlerdeniz bu ay bende 16. gün yumurtladıgımı hissettim ilk defa onun üzerine 14 sayıyodum ama yok öyle degilmiş adeti daha erken oldum
hayırlı olsun bitanem
iyiydi işte nolsun annemi görmüş oldum
yok canım gelen gıden eyvahedigeldismileyok bacım benim daha randevum doktorla 2sinde...sen adet oldunmu
canım ya kan sonucunu negatıf almak cok sınır bozucu 2 kere yasadım 2 sı de kotuydu yanıbende diyorum adetle yumurtlamanınn alakası yok diye....idrarı salla yumurtlaman geç olduysa zaten çıkmaz kan ver bence
canım benim hayırlısı olsun inşallahhhhh
bende sizi özledim hele regl oldugum gün acayip aradım sizi
keşke burda olsaydılarda onların yanında aglasaydım dedim
12. adetimi gördüm
tam 12. kez kırmızıları gördüm
hemde kardeşimin bebegi olacak ona alışverişe gitmiştik o zaman
o kadar bebek kıyafetinin arasında regl oldum dalga geçer gibi
içim acıdı ya resmen orda o kıyafetleri parçalamak geldi içimden deli oldum
içim acıya acıya kıyafet aldık birsürü zoraki gülmek zorunda kaldım
ilk defa sanki içimden parçalar koparıp üzerine tuz bastılar
ben geldim kıssllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öperim hepinissiiii
günaydınlarrr
ooo..kıvırcık hanım.. teşrif ettiniz demeekk... hoşgeldin... nasıl geçti neler yaptınnnnn....
gitmiycek canım şehir dışına çıkamıyor 1 ay yanındaki doktor tatile gitti bi o var hep burda olmak zorundaay kıyamam ben sana....artık sen kafayı boşaltıp deneyeceksin....ne zaman kocan gidecek teste
ben yalnız gittim canım annemler yazlıktaydı onların yanına gittimay tatlım bende tatilden geldim ve kimin gidip gitmediğini bilmediğim için öle didim nasıl geçti tatilin nereye gittiniz en son yer araştırıyordun sanırım
bende iyiyim bizim tatil güzel geçti kafayı dağıtıp geldik eşimle canım
canım ya kan sonucunu negatıf almak cok sınır bozucu 2 kere yasadım 2 sı de kotuydu yanı
canım yaaa bole konusma lutfen bak Allah ne zaman hayırlıysa o zaman verecek dıye dusunmuyormuyuz hep
bu sekılde ısyana da gıdersın yapma lutfen kendını sureklı telkın etmeye calıs
kolay degıl bılıyorum aynı durumu yasıyoruz o yuzden anlıyorum ama ya olsa olunca bı cok sıkıntı cıksa daha mı ıyı
en guzel en hayırlı zamanda Rabbım bızede verecek ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?