- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.321
gesdik denize girdik bide üzerine kırmızıları gördük geldikben geldim kıssllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öperim hepinissiiii
günaydınlarrr
ooo..kıvırcık hanım.. teşrif ettiniz demeekk... hoşgeldin... nasıl geçti neler yaptınnnnn....
kızlarrr lafa bakın hepımıze gelsın
" Ha deyince gelmez mutluluk.. Hahaha diyeceksin "
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
e kuzum sen de oda bu kadar üzülüyorsunuz...sende yaptır aşılama...hatta git kimseye haber verme izinde git iyi bir merkeze otelde kalın hatta....ne bu kadar paralanıyorsunuz bacım yagitmiycek canım şehir dışına çıkamıyor 1 ay yanındaki doktor tatile gitti bi o var hep burda olmak zorunda
ben yalnız gittim canım annemler yazlıktaydı onların yanına gittim
eşimle bayram sonu gidicez inşallah
zor ya hele kardeşimin olucak bebegi iki laftan biri bebek oluyor o yüzden ilk defa anneme çok kızgındım çok üzüldüm ya
hele eşimin arkadaşı bahsetti eşim kimseyle konuşmuyor muş hastanede kızmış herkese
herkes oglum yürümeye başladı kızım okula başladı falan filan muhabbetleri oluyomuş
o da çok üzülüyormuş artık kimsenin yanına bile gitmiyormuş hele bu çok daha fazla üzdü beni dayanamadım
bana hiç belli etmemişti ama demekki bu kadar üzülüyormuş
nerelerdesın bacım yahu dun bı laf attın kactın
gesdik denize girdik bide üzerine kırmızıları gördük geldik
sen nasılsın napıyo yaramaz
delikafadulden:roflol:
güzel lafmış alkisalkisalkis:roflol:
haklısında dogal yoldan olsun istiyorum yae kuzum sen de oda bu kadar üzülüyorsunuz...sende yaptır aşılama...hatta git kimseye haber verme izinde git iyi bir merkeze otelde kalın hatta....ne bu kadar paralanıyorsunuz bacım ya
ınsallah kuzum ınsallah sızde bana sopa sallarsınız halayın yanında sempatiksalakcinnihaklısın kanda çıkmayınca çok kötü oluyor insan..bekle o zaman biraz daha ama inşallah yanılan sen olursun kuzuuuuuuu
zor ya hele kardeşimin olucak bebegi iki laftan biri bebek oluyor o yüzden ilk defa anneme çok kızgındım çok üzüldüm ya
hele eşimin arkadaşı bahsetti eşim kimseyle konuşmuyor muş hastanede kızmış herkese
herkes oglum yürümeye başladı kızım okula başladı falan filan muhabbetleri oluyomuş
o da çok üzülüyormuş artık kimsenin yanına bile gitmiyormuş hele bu çok daha fazla üzdü beni dayanamadım
bana hiç belli etmemişti ama demekki bu kadar üzülüyormuş
iyi yapmışsın hoşgeldin canım Edutun dediği gibi başlık ve sayfamızı cici yapan bizleriz
edutum....
hayırlısı olsun bakalım....
MR da diğer testlerde iyi çıkmış sanırım...
bir güzelde aşılama sonucu alırsan mutlu olup hahahahahahahahahahhahahahahaaaa diyeceksin kuzum
ayy bu laf süpermiş... tuttum bunu sengözlerimebaksanab
ay sorma.. çok yoğunum yaafff... bıktım işten güçten... ohaoldumsmile
kafanı boşalttınmı onu söyle sen.. iyi geldimi tatil?
inş gelmediği günüde görücez kıvırcıkım.. ban bende 12 ay gördüm sonra göremedim çok şükür =))
sende hoşgeldin halevciimmm....
valal özledik sizi kızlar yaaafff...zaten sitede sorun vardı..giremedim falan.. tatilcilerde vardı... konuşamadık..
hatunlarrrr gunaydınn canlar nbrsiniz
kaçaklar bir bir gelioorrrr kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5
kuzum nabersin bakem...işlerini bitir valla senide özledik:)))
kıslar bugun yiğenimin doğum gunu bir yaşına girior teyzeleri akşam ablama gidicez kutlayacağız kuzumuzun doğum gununu ama ben daha hediye alamadım gitmeden evvel alacam
ne alacam onuda bilmiom yav biri akıl verirmi kıyafeti bol bebişin başka ne alacam yahu ben kafamçokkarıştı sırnaşık şey
kıslar bugun yiğenimin doğum gunu bir yaşına girior teyzeleri akşam ablama gidicez kutlayacağız kuzumuzun doğum gununu ama ben daha hediye alamadım gitmeden evvel alacam
ne alacam onuda bilmiom yav biri akıl verirmi kıyafeti bol bebişin başka ne alacam yahu ben kafamçokkarıştı sırnaşık şey
Rabbim güzel sağlıklı bir ömür versin inş. opuyorumnanaktan
Oyuncak sanırım en uygun olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?