Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

oyun oynayacak yaşta olmasa bile oyuncak en iyi hediyedir çocuklara canım bu arada hayırlı olsun canım

aramıza yenı geldın sen anlat bakalım hıkayenı canım
ne kadarlık evlısın ne zamandır bebek ıstıyorsun vss vss

5 aylık tazecik evliyim 23 yaşındayım =)) bebek konusunda biraz tuhaf gelecek ama istemiyordum ama sanırım geliyor :CüvCüv: istememe sebebim eşim askerliğini yapmadı ve ailesi ile pek de iyi anlaştığım söynemez..Herşeyde var olmak istiyorlar herşeye karışıyorlar ve ne yazık ki aynı binadayız..Bu aydan sonra korunmaya başlayacaktım ama gerek kalmadı gibi test de yapmadım ama 6. gün rengli geçti bişey yok..Eşim askerde iken pek de katlanabileceğimi sanmıyorum..bu yüzden 2 sene daha beklemek istiyordum eşimi ancak bu ay ikna ettim korunmaya o da yalan oldu işte öyle..neden şimdiye kadar önlem almadın die sorarsanız 9 ay önce çikolata kistinden amelyat oldum..Tek yumurtalığım alındı..Çocuğun ilk 6 8 ayda oldu oldu sonra tedavi dediler eşimde dolası ile istemiyordu korunmamazı..Öyle işte..

Rabbim güzel sağlıklı bir ömür versin inş. opuyorumnanaktan

Oyuncak sanırım en uygun olan

playskoolun degısık oyuncakları falan oluyor ya onlardan al bı tane

gır toys r us a muhakkkak guzel bıseyler bulursun

canımcım.. çok güzel zeka geliştirici yada el becerisi geliştirici oyuncaklar var.. onlardan al... yani araba, bebek yerine o tür şeyleri tercih et...

oyun oynayacak yaşta olmasa bile oyuncak en iyi hediyedir çocuklara canım bu arada hayırlı olsun canım

evet herkes oyuncak demişşşşş bakayım bi oyuncaklara bizim bebiş herşeyi ağzına goturuo ona gore uygun bişey bakayım bari yutmayacağı kaydirigubbakcemile3

kuzum sen tek yumurtayla hamile kaldıysan emin ol o senin eşin askerdeyken destekçin olacak.... sen sıkı sıkı sarıl bebeğine

öncelikle hoşgeldiinn....
seninkide değişik bir hikaye =)) buradakilerin aksine bir hikaye =)))
burda çoğumuz neredeyse 1 sene uğraşıp bebek sahibi olanlar, yada olamayanlarız...
senin ise tek yumurtalığın olmasına ve bebek istememene rağmen bir hamilelik şüphen var...... emin ol sana bu topicde herkes bu kadar bebek özlemi çekerken ve bu kadar uğraş verdikten sonra "eğer hamile isen mutlaka o bebeği doğur" diyecektir...
bende öyle düşünüyorum... bir bebek sahibi olmak o kadar zor ve byük bir nimet ki... onu veren allaha şükredip herşeyin yolunda gitmesi için dua et derim ben.... evet zor günler seni bekleyecek ama bebek sahibi olmak için çekilen zorluk çok daha fazla emin ol... hem hiç birşey kolay elde edilmiyor... anne olmazda zor birşey.. eğer buna hazırsan anne olabilirim diyorsan bir an önce test yaptır sonucu netleştir ve bebeğinin gelişimini takip edelim burada ve halayımızı çekelim senin için alkisalkisalkis

evet herkes oyuncak demişşşşş bakayım bi oyuncaklara bizim bebiş herşeyi ağzına goturuo ona gore uygun bişey bakayım bari yutmayacağı kaydirigubbakcemile3

ben yenidoğan bebeklere bile bez kitaplar alıyorum... çıngıraklı falan oluyo... sesler çıkarıyo... üstünde değişik figürler oluyo... eğitici birşey.. gelişimine destek oluyo.. zaten bi dünya kıyafet alıyo insanlar darklı olsun işe de yarasın istediğimden hep onları tercih ederim...

kuzum şu playskool un toplar olan oyuncağı pahallı ama süper bişi

Günaydın kızlar.... Taçsız prenses canım sende aramıza hoşgeldin...
Tazecik gelinsin ve inşallah tazecikte bir anne olacaksın :)) Adetim 6 gün geçti demişsin nasıl dayandın test yapmadan? eyvahedigeldismile
Burdaki hiç kimse bu dirayeti gösteremiyor kaydirigubbakcemile3 Bebek konusunda da eğer gelip karnına yerleştiyse yapılacak bişey yok.Rabbim sana yoldaş yollamış olacak... Eşin askerdeyken bebişin seni oyalar... Eğer test yapmadıysan bence hemen test yapmalısın çünkü başından bir kist ameliyatı geçmiş.Allah korusun bu tarz gecikmeler sadece hamilelikten olmayabiliyor.Vücudun kistik bir yapıdaysa over kisti oluşturmuş olabilir.

bence sen çocuk falan dogurma

tek yumurtayla hamile kaldıgın için yat kalk yeme içme rabbim diye dua ett

hayırlısı olsun canım ya sen bence emın ol hamıle mısın degılmısın ü
ve eger gercekten yumurtalık kaynanklı bı sorun varsa bence ertleme degılsen de
esın gıtse de Allah yardım eder ınsallah aılesı de kotu nıyetle degıl de ıyı dusunereke dahıl olmaya calısıyordur
o askerdeyken sana daha ıyı davranırlar ınsallah

kuzum sen tek yumurtayla hamile kaldıysan emin ol o senin eşin askerdeyken destekçin olacak.... sen sıkı sıkı sarıl bebeğine

çok istiyorum zaten emin ol istemiyorum diyorum ama içten içe birtanecik oğluşum olsun çoook istiyorum ama ailesi yüzünden gerçekten korkuyorum..eŞİM destek olsa bile o aylar nasıl geçer bilmiyorum çünkü eşim olduğu için dayanabiliyorum ama o yokken kesin yüzgöz oluruz :bbo::bbo::bbo:

Kıvırcığııııımmm hoşgeldin canım... Tatilden döndün müüü? yoksa internet mi buldun? Şüper oldu gelmen.

geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım bende hiç sevmem evime karışanlara neyseki bizimkiler öle değil umarım hamilesindir her işte bi hayır vardır belki aradaki buzlar kırılabilir eşinin ailesi ile ama Allah sabır versin

ilginiz için teşekkür ederim..Ama gerçekten ailesi ile ilgili sorunlar çok iyi niyetli olarak olsa anlarım ama iç pardüsenin altında ki pantol a bile karışıyorlar evde ki giyim tarzıma açık giyorum die ama zaten ev ne içindir ki ?? gerçekten çok zor kayınvalidem de tuhaf kayınpederim de en basiti geçen denize gideceğiz arkadaşlarla dedik senin ne işin var gitme dedi eşim yanımda dedim yok ordakiler bikini giyerniş de benim ne işim varmış eşim tek gidecekmiş en basidi bu ?

kayınvalide gelin çatışmasını herkes yaşıyor.. bebek olsada eşn olsada olmasada zaten yine yaşayacaksın... o yüzden başka şeyleri ertelemnin anlamı yok bence... sen kendi hayatını yaşa.. nasıl istiyorsan öyle... ne zaman istiyorsan öyle.. başkalarını düşünüp hayatına yön vermek hiç doğru değil...

sanmıyorum canım daha çok sorun olur geçen çocuk konusu açıldı bişeyler söyledi bende dedim ki ben kendi çocuğu kendim yetiştirmek isterim kızdığım zaman müdehale edilmesini istemem iyi yetiştiremem herkes karışır ise dedim kadın bana ne dese iyi sadece senin mi çocuğun bizim de çocuğumuz olacak dedi şok oldum ya kendi çocuğumu da yetiştirememe imkan olmaz ise ölürüm herhalde kadın arıza ne yazık ki ve eşim yok iken tahammül edebileceğimi sanmıyorum inanın :S

ama bunu halledecek olan eşin kusura bakma....diyecek sizi ilgilendirmez karışmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…