- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.361
kayınvalide gelin çatışmasını herkes yaşıyor.. bebek olsada eşn olsada olmasada zaten yine yaşayacaksın... o yüzden başka şeyleri ertelemnin anlamı yok bence... sen kendi hayatını yaşa.. nasıl istiyorsan öyle... ne zaman istiyorsan öyle.. başkalarını düşünüp hayatına yön vermek hiç doğru değil...
ilginiz için teşekkür ederim..Ama gerçekten ailesi ile ilgili sorunlar çok iyi niyetli olarak olsa anlarım ama iç pardüsenin altında ki pantol a bile karışıyorlar evde ki giyim tarzıma açık giyorum die ama zaten ev ne içindir ki ?? gerçekten çok zor kayınvalidem de tuhaf kayınpederim de en basiti geçen denize gideceğiz arkadaşlarla dedik senin ne işin var gitme dedi eşim yanımda dedim yok ordakiler bikini giyerniş de benim ne işim varmış eşim tek gidecekmiş en basidi bu ?
eşinle evlenmeden önce bilmiyormuydun onun ailesiyle aynı binada yaşıycanı bunları kabullennip öyle evlenmiş olman lazımsanmıyorum canım daha çok sorun olur geçen çocuk konusu açıldı bişeyler söyledi bende dedim ki ben kendi çocuğu kendim yetiştirmek isterim kızdığım zaman müdehale edilmesini istemem iyi yetiştiremem herkes karışır ise dedim kadın bana ne dese iyi sadece senin mi çocuğun bizim de çocuğumuz olacak dedi şok oldum ya kendi çocuğumu da yetiştirememe imkan olmaz ise ölürüm herhalde kadın arıza ne yazık ki ve eşim yok iken tahammül edebileceğimi sanmıyorum inanın :S
kuzum şu playskool un toplar olan oyuncağı pahallı ama süper bişi
ben yenidoğan bebeklere bile bez kitaplar alıyorum... çıngıraklı falan oluyo... sesler çıkarıyo... üstünde değişik figürler oluyo... eğitici birşey.. gelişimine destek oluyo.. zaten bi dünya kıyafet alıyo insanlar darklı olsun işe de yarasın istediğimden hep onları tercih ederim...
ama bunu halledecek olan eşin kusura bakma....diyecek sizi ilgilendirmez karışmayın
ilginiz için teşekkür ederim..Ama gerçekten ailesi ile ilgili sorunlar çok iyi niyetli olarak olsa anlarım ama iç pardüsenin altında ki pantol a bile karışıyorlar evde ki giyim tarzıma açık giyorum die ama zaten ev ne içindir ki ?? gerçekten çok zor kayınvalidem de tuhaf kayınpederim de en basiti geçen denize gideceğiz arkadaşlarla dedik senin ne işin var gitme dedi eşim yanımda dedim yok ordakiler bikini giyerniş de benim ne işim varmış eşim tek gidecekmiş en basidi bu ?
sanmıyorum canım daha çok sorun olur geçen çocuk konusu açıldı bişeyler söyledi bende dedim ki ben kendi çocuğu kendim yetiştirmek isterim kızdığım zaman müdehale edilmesini istemem iyi yetiştiremem herkes karışır ise dedim kadın bana ne dese iyi sadece senin mi çocuğun bizim de çocuğumuz olacak dedi şok oldum ya kendi çocuğumu da yetiştirememe imkan olmaz ise ölürüm herhalde kadın arıza ne yazık ki ve eşim yok iken tahammül edebileceğimi sanmıyorum inanın :S
canım bellıkı bılınclı olmadan geleneksel bı sekılde kendı kafalarına gore dogru bıldıklerını yasayan ınsanlar...
ama sen esını yanına destek alarak ustesındenn gelebılırsın
en onemlı nokta burda sana esının destek olması
o yanında olur evet sen hakllısın derse hersey daha kolay olur ınsallah
benim ailemde böyle herşeye karışırlar kardeşimin bebegi olacak bizim gelinden çok annemle babam seviniyor beraber büyütücegiz diyorcanım bellıkı bılınclı olmadan geleneksel bı sekılde kendı kafalarına gore dogru bıldıklerını yasayan ınsanlar...
ama sen esını yanına destek alarak ustesındenn gelebılırsın
en onemlı nokta burda sana esının destek olması
o yanında olur evet sen hakllısın derse hersey daha kolay olur ınsallah
eşinle evlenmeden önce bilmiyormuydun onun ailesiyle aynı binada yaşıycanı bunları kabullennip öyle evlenmiş olman lazım
ayyy öyle desem var ya eşim de kafayı yer kayınvalidem de ölür kesin ya kesin yani bir markete gittim olaylar oldu haber vermemişim de komşu musunuz nesiniz dediler eşimi de doldurdular ayrılmanın eşiğine geldim.. eşim de annesine çok düşkündür kırmak istemez hiç bir zaman arada karambole giden ben oluyorum İlk zamanlar eşim karışmayın diyordu ama baktı ki öyle söylese de kavga da etse anlamıyorlar benim herşeyi alttan almamı olgun olmamı bekliyor kim kendi çocuğunu eğitmek büyütmek istemez ki yani hanginiz bunu eşinizin annesine bırakabilir ??
Canım Lapacı'nın dediğine katılıyorum bu noktada.Eğer fikir ve kültür ayrılığı varsa ister hiç çocuk yapma istersen 10 tane yap ister eşin yanında olsun ister olmasın bu devam eder,değişmez... Bunun kararını evlenmeden önce ailesini iyi analiz edip vermeliydin bence.Ben bu aile ile yapabilir miyim? diye.
Eşimin ailesi ile bizim ailenin kültürel yapıları da çok farklı birbirinden ama çok şükür hem kayınvalidem hem kayınpederim hemde eşimin kardeşleri çok içten ve uyumlu insanlar... Kayınvalidem düşüncesini söyler kızım bak onu şöyle yap daha iyi olur der ama sonrasına karışmaz.Sen yapmışsın yapmamışsın önemi olmaz...Fakat ben bunu zaten ailesi ile tanıştığımda farkettim kültür olarak farklı olsakta onlar uyumlular...Yani onlara ters gelen şeye bile beni kırmamak için ses etmiyorlar bazen.
dün döndüm canım 12. kez kırmızıları görüpte geldim
hepinizi çok özledim
sen nasılsın bebek nasıl
Hımm evet face 'de görürsem sorayım hemen.kızlar ya sekerkız gelmeıd tekrr onun gunu dundu sanırım dımı ne oldu kı durum bılen var mı
ayyy öyle desem var ya eşim de kafayı yer kayınvalidem de ölür kesin ya kesin yani bir markete gittim olaylar oldu haber vermemişim de komşu musunuz nesiniz dediler eşimi de doldurdular ayrılmanın eşiğine geldim.. eşim de annesine çok düşkündür kırmak istemez hiç bir zaman arada karambole giden ben oluyorum İlk zamanlar eşim karışmayın diyordu ama baktı ki öyle söylese de kavga da etse anlamıyorlar benim herşeyi alttan almamı olgun olmamı bekliyor kim kendi çocuğunu eğitmek büyütmek istemez ki yani hanginiz bunu eşinizin annesine bırakabilir ??
valla bacım sen haklısın zor durum...ama eşinde biter iş...sen bence mesafeni koy sakın yüz göz olma....
çok güzel diyorsunuz da benim sözüm yapıldı antalya da oturuyorduk bir gece kaldılar ve biz kayınvalidem ile aynı yatakta sarılarak yattık o kadar mükemmeldi benim en çok zoruma giden de bu başta mükemmeldi ama evlendik bir anda herşey değişti büyü bozuldu oğlundan dolayı kıskançlıkları çok oldu ama madenm bu kadar zorlanacaktı evlendirmeyecekti biricik oğlunu..Eşimin kardeşi askerde ve biz en başından beri mükemmel anlaşıyoruz..Arada kuşak farkı da var kültür farkı da var..Benden 23 yıllık hayatımı unutmamı herşeyi silmemi ve onların düşündüğü gibi yaşamamı istiyorlar onların kültüründe yaşamamı elbette değişeceğim ama bir anda kalıptan kalıba giremem ki kimse yapamaz bunu
anne düşkünü erkeklerden uzak duracaksın benim kız kardeşimin eşide anne düşkünüydü o yüzden bana karşı geçimli görünselerde geçimsizlermiş 2 çocuktan sonra boşandılar hiç sevmiyorum böyle erkekleri anneler kutsal olsalar dahi geline yada damata böle ters davranma yetkileri yok bence herşey eşinde biter canım aradaki köprüyü kuran daima erkektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?