Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Geçen hafta hastaydım.üşüttüm..ok öksürüyordum.doktora gittim neyseki göğsüme falan inmedi.anca düzeliyorum.haftasonu ablam geldi.alışveriş yaptık.bir sürü şey aldık.insanın herşeyden alası geliyor görünce.birkaç eksik var daha.Mucizemin kıyafetlerini yıkadık.dün akşam bir kısmını ütüledim.dolabına yerleştirdim.

sıcaklarla aram hiç iyi değil baygın bir şekilde çalışıyorum.ayaklarım mayalı hamur gibi oldu.son 4 haftam iş yerinde.projeleri toparlamaya çalışıyorum.sen nasılsın?

bende geceleri uyuyamıyorum.... günde 3-4 kez duş alıyorum =((( akşam eve gidip sabah evden çıkana kadar.. çoookk sıcaaakkk.. mahfoldum... neyseki bugün iyi...
ne güzel az kaldı senni yaa... ben çok şükür iyiyim.. bir sıkıntım yok... bu ctesi rapor alıcam 32. hafta raporunu... hemde tekrar kontrol olacak bakalım bebişin durumu nasıl =)

ay kızlar bende ağustosta başlıyacağım ya.... bu ilaç kullanımı benim orucumu etkileyecekmi...nasıl kullanılır ben hiç bilmiyorum

etkilemez kuzucum... klomen vericek zaten.. günde 1 kullancaksın.. akşamları içersin

selam kızlar nasılsınız a.s.

cmrtsi çatlatma iğnemi oldum 20mm de
pzr pzrtsi ilşki salı gel demişti dünde gittim baktı tekrar çatlamış gayet güzel ve kaliteli bi yumurta olmaması için bir sebep yok hadi bu ay allah kısmet ederse dedi :Saruboceq:

ay kızlar bende ağustosta başlıyacağım ya.... bu ilaç kullanımı benim orucumu etkileyecekmi...nasıl kullanılır ben hiç bilmiyorum
canım valla ılac ne zaman ıcılıo nası ıcılıo bılmıom bıtte ye sor bakalım ıstersen yada edaya onlar asılama yaptırdı ya
olmmadı sonrasında kaza edersın artık ne yapalım
canım gecmıs olsun duzelmene sevındım ...
masallah ne guzel yaa herseyı hazır hanımefendının onu beklıyor boshayallersmile

geçmiş olsun canım yaaa.... ama n dikkat et.. son zamanlarda hasta olma bide..
bende alışverişimi yaptım ama yıkayamadım henüz =(((
hastane çantamı hazırlamak istiyorum.. bebeğe isim bulmak istiyorum.. dha hiç bişi yapamadık.. ççoookk yoğunuzz çoookk =(((((((((((((((((((((((

izne ayrılıcan mı yoksa 5 hafta daha çalışıcan mı?gece düzenli uyku bende çoook uzun zamandır yok.Allah yardım etsin hepimize

hadi hayırlısı canım yaaaa.....
inş gönlüne göre gelişir herşey

hadı hayırlısı olsun aysen bu ay ınsallah guzel haberler verırsın ...
catlama hangı gun oldu yanı ılk testı ne zaman yapacaksın 14 gun sonrasımı yap dedı

İnş. canım ya.sen de muradına erersin.Allah kimseyi kimseye özendirmesin.İsteyen herkese nasip etsin.

eşim dün akşam hayran hayran bakıyor kıyafetlerine.ay bunu m u giyecek ay şunu mu giyecek diye eline alıp alıp gülüyor.Rabbim herkese nasip etsin.Bu arada da üzücü bir haber aldık.çok ilginçtir ki eltim de hamileymiş.eşim bana demiş ama ben hiç hatırlmaıyorum.en son ben 4 aylıkken konuşuştuk eltimle ki onunda o zaman 3 aylık olmuş olması lazım hiç bir şey dememişti.Onlar Almanya'da yaşıyor.Yunan asıllı kendisi çok sık görüşemiyoruz fakat hiç haberim olmamış.dün akşam öğrendik o da şöyle Alah korusun bebğini kaybetmiş.ameliyatla almışlar malesef öylelik öğrendim.Allah kimseye böyle acı yaşatmasın.

hadi hayırlısı canım yaaaa.....
inş gönlüne göre gelişir herşey
sağol canımm inşlhhh bu ay gelir göbişime meleğimm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadı hayırlısı olsun aysen bu ay ınsallah guzel haberler verırsın ...
catlama hangı gun oldu yanı ılk testı ne zaman yapacaksın 14 gun sonrasımı yap dedı
aminn canım inşlhhhhhhhhhhhhhh
cmrtsi iğneyi yaptı işte pzr pzrtsi ilişki dmeişti salı günü gel bakalım demişti
iğnedne 36 saat sonra çatlıyo bildiğim kadarıyla
dünde baktı çatlamış herşey yolunda dedi işte bakalımm
rabbim bizim gibi bebek hasreti çeken herkesin yüzünü güldürsün inşlhh
İnş. canım ya.sen de muradına erersin.Allah kimseyi kimseye özendirmesin.İsteyen herkese nasip etsin.

aminnn canım inşlhhhh
:Saruboceq: :Saruboceq:

bittenin çalıştığpı yerde bizim topike yasak gelmiş...artık hiç giremeyecekmiş(

eyvahedigeldismile
:çok üzgünüm:
allah kimseye vermesin...
geçmiş olsun inşallah atlatır en kısa zamanda

çalışıcam ben... zaetn doğum sonrası işten ayrılıcam.... çok radikal bir karar ama öyle istedim... hayırlısı bakalım

en güzeli.bebek 3 yaşına gelene kadar annenin evde olması.Ama ben sanırım en falz ücretsiz izin alabilirim ki ona da pek sıcak bakmıyor patronum.bakalım hayırlısı olsun.madem ayrılmaya karar verdin aslında sen şimdiden iznine de ayrılabilirsin.ben çalışıyoprum çünkü iznimi doğum sonrasına atmak için.hemen işe başlamıyım diye.sen nasılsa evde olacaksın.şimdiden ayrılsana.

ay Allah sabrını versin tekrarını yaşatmasın:Saruboceq:

lorkem...
yumurta ile sperm birleştikten sonra rahme doğru uzunca bir yolculuğa çıkıyor.. 5-10 gün kadar ilerliyorlar.. sonra rahme tutunuyorlar... orada b-hcg salgılanıyor... o hormonun da kanda çıkması için biraz zaman geçiyor.... yani yumurtlamadan sonra beklemen gerek tatlım yaa.... 14 gün falan beklemelisin.. tüp bebekte de 14 gün sonra kan alırlar...
bafoda, bittede hep öyle oldu canımcım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…