Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kızlaarrr eltim geldi şimdi yanımıza... onların bir kızları var.Ve şimdi 5 aylık hamileymiş meğersem... hemde ikizleri olacakmış :) :) Onun da doğumu Ocak ayında olacakmış.

canım bende eltimle aynı anda hamile kalmışım ama o istemiyodu 3.çocuk olucak ve yaşından dolayı diye :dilcikar: bide üstüne abimin eşide ben dkhapını bırakınca bırakmış benden önce hamile kalmıştı hemde yegenim daha 2 yaşına girmemişti bile bide bu arada bitanede karnında ölmüştü ne bu acele anlamadım o doğum yaptı hemen hamile kaldığı için. arada kaldım yani.. ilk zamanlar acayip uyuz oluyodumÇok üzgünüm çoook ama şimdi alıştım

Kızlaarrr eltim geldi şimdi yanımıza... onların bir kızları var.Ve şimdi 5 aylık hamileymiş meğersem... hemde ikizleri olacakmış :) :) Onun da doğumu Ocak ayında olacakmış.

hey maşaallahh.bir anda 3 çocuk olacak.. amcamında öyle oldu =))))
allah yardımcıları olsun =)
cinsiyetleri ne bebşlerin???
aile bu sene pek bereketli bak.. hepinizde bebişler varrr hihoyyyt

Bir kızları var şimdi.ikizlerinde biri kız biri erkek demiş doktor.

Canım eltimin ilk çocuğundan önce bir düşüğü var ondan sonra bu kızları da ikizmiş aslında ama biri karnında ölmüş.Şimdi yine ikizlere hamile.. Maaşallah eltim çok verimli :))

Canım eltimin ilk çocuğundan önce bir düşüğü var ondan sonra bu kızları da ikizmiş aslında ama biri karnında ölmüş.Şimdi yine ikizlere hamile.. Maaşallah eltim çok verimli :))

masallah gayee ne guzel haber...
esının sulalede mı var ıkız yoksa eltının tarafında mı
5 aya kadar nasıl olmusta soylememmıs sız etebrık edıom valla
catlardım ben olsam sempatiksalakcinni

maşallah canım sizin ailede gelenek gibi sıraya dizilmiş desene sırnaşık şey

masallah gayee ne guzel haber...
esının sulalede mı var ıkız yoksa eltının tarafında mı
5 aya kadar nasıl olmusta soylememmıs sız etebrık edıom valla
catlardım ben olsam sempatiksalakcinni

Canım zaten onlar Ankaranın içinde değiller Bala ilçesindeler.Ankaraya arada geliyorlar.Bide kayınbiraderim kayınvalidemlerle konuşmuyor eşini de görüştürtmüyor pek.Ondan haberimiz olmadı.Zaten kendide 3. ayda anlamış hamile olduğunu.

Bir kızları var şimdi.ikizlerinde biri kız biri erkek demiş doktor.

oyy maşaallaahhhh yerim onları.. inşallahh sağ salim doğarlarrr.....
amcamında bir oğlu vardı. o 2 yaşında iken yengem hamile kaldı.. biri kız biri erkek ikiz oldu.. acaip zor oluyo evdeki çocuk bi de ikizler... ama şimdi hepsi büyüdüler...
darısı başınıza diyeyim.. doğsunlar büyüsünler inş...

vayy vayy 3. ay demekkı
bız hemen 2 gun gecse test yapıoz ya hep dıolar ılk cocuktan sonra ole olmuyo
beklemeyı ogrenıyorsun dıye hayırlısı bakalım

sımdı ben cuma gunu regl gelmezse kan testı yapmaya karar verdım yumurtlamdan 11 gun gecmıs oluyo ne dersınız yapayımmı ptesıyı bekleyımmı

yumurtlama gününden emin değilsin...
emnsen bile 11 gün az... yumurtlamadan sonra en az 14 gün beklemek lazım...

yumurtladığın tarihten eminsen bence de üstüne 14 gün ekle a.s ama beklemek zor meraktan ölücem dersen yap testi derim ben

yumurtlama gününden emin değilsin...
emnsen bile 11 gün az... yumurtlamadan sonra en az 14 gün beklemek lazım...

yumurtladığın tarihten eminsen bence de üstüne 14 gün ekle a.s ama beklemek zor meraktan ölücem dersen yap testi derim ben
emınım dıyebılıyorum cunku herzamnkı seylerı yasadım ama catladımı Allah bılır ıste bilmiyorumkismile
bakalım o zaman ptesı yı bekleyeyım hayırlısı tabı suan karnımda da sertlık var zaten kıst mı oldum yıne dıye korkuyo degılım acıkcası

merhaba canımhosgeldın
nasılsın az zamanınız kaldı sızden haberler beklız artık gelmeyınce korkuyoruz sositososito

ay kızlar bende ağustosta başlıyacağım ya.... bu ilaç kullanımı benim orucumu etkileyecekmi...nasıl kullanılır ben hiç bilmiyorum

geçen hafta 5 hafta çalışabilir raporu almıştım.1 haftası bitti kaldı 4 hafta.geriye doğru sayıyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…