- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.481
sebin hoşgeldin canım az kaldı sabret,
aysen canım hayırlısı olsun saglıkla gelir inş minişin
en güzeli.bebek 3 yaşına gelene kadar annenin evde olması.Ama ben sanırım en falz ücretsiz izin alabilirim ki ona da pek sıcak bakmıyor patronum.bakalım hayırlısı olsun.madem ayrılmaya karar verdin aslında sen şimdiden iznine de ayrılabilirsin.ben çalışıyoprum çünkü iznimi doğum sonrasına atmak için.hemen işe başlamıyım diye.sen nasılsa evde olacaksın.şimdiden ayrılsana.
bittenin çalıştığpı yerde bizim topike yasak gelmiş...artık hiç giremeyecekmiş(
ocak ayına kadar beklemek istiyorum... hem prim alıcam, hem yıllık iznim gelicek, hem 6 yılı doldurduğum için yıllık iznim artacak, hem en yüksek maaşı alıcam kesinti az olduğu için, hem özel sağlık sigortam devam edecek... bi sürü artısı var. o yüzden uzatabildiğim kadar uzatıcam ki ocak ayına kadar sarksın doğum iznim... 1-2 hafta eksik kalıcak o günleride rapor alıp ocak ayına tamamlıcam artık =)
Allah sabır versın zor bı durum gercekten bızde abımlerde yasadık aynısını..Allah herkesı korusun boyle bı sıkıntıdaneşim dün akşam hayran hayran bakıyor kıyafetlerine.ay bunu m u giyecek ay şunu mu giyecek diye eline alıp alıp gülüyor.Rabbim herkese nasip etsin.Bu arada da üzücü bir haber aldık.çok ilginçtir ki eltim de hamileymiş.eşim bana demiş ama ben hiç hatırlmaıyorum.en son ben 4 aylıkken konuşuştuk eltimle ki onunda o zaman 3 aylık olmuş olması lazım hiç bir şey dememişti.Onlar Almanya'da yaşıyor.Yunan asıllı kendisi çok sık görüşemiyoruz fakat hiç haberim olmamış.dün akşam öğrendik o da şöyle Alah korusun bebğini kaybetmiş.ameliyatla almışlarmalesef öylelik öğrendim.Allah kimseye böyle acı yaşatmasın.
yaaaaaaaaaaaabittenin çalıştığpı yerde bizim topike yasak gelmiş...artık hiç giremeyecekmiş(
lorkem...
yumurta ile sperm birleştikten sonra rahme doğru uzunca bir yolculuğa çıkıyor.. 5-10 gün kadar ilerliyorlar.. sonra rahme tutunuyorlar... orada b-hcg salgılanıyor... o hormonun da kanda çıkması için biraz zaman geçiyor.... yani yumurtlamadan sonra beklemen gerek tatlım yaa.... 14 gün falan beklemelisin.. tüp bebekte de 14 gün sonra kan alırlar...
bafoda, bittede hep öyle oldu canımcım yaa
hoşbulduk.nasılsın?bebişin nasıl?doğum şeklin belli oldu mu?
ders çalışmıyorum ki benhoşgeldin çalışkan öğrenciii
ders çalışmıyorum ki ben
halıları topladım yıkanmaya gidicek
perdelerdi camlardı çamaşırdı canım çıktı
bide arada infertilite bölümlerini geziyorum
eee bizde o kervana katıldık artık
yok artık
bittenin çalıştığpı yerde bizim topike yasak gelmiş...artık hiç giremeyecekmiş(
ocak ayına kadar beklemek istiyorum... hem prim alıcam, hem yıllık iznim gelicek, hem 6 yılı doldurduğum için yıllık iznim artacak, hem en yüksek maaşı alıcam kesinti az olduğu için, hem özel sağlık sigortam devam edecek... bi sürü artısı var. o yüzden uzatabildiğim kadar uzatıcam ki ocak ayına kadar sarksın doğum iznim... 1-2 hafta eksik kalıcak o günleride rapor alıp ocak ayına tamamlıcam artık =)
kızlar kötü bir haber aldım
bi arkadaşım vardı 1 buçuk senedir bebegi olmuyordu
yenile bir buçuk aylık hamileydi
bebek düşmüş içinde parça kalmış
hemen ameliyata almışlar şuan hastanedeymiş yanınada kimseyi almıyolarmış
çok üzüldüm ya
bitterime noldu kiyaaaaaaaaaa bitterimizden uzakmı kalıcaz şimdiiiiiiii mafoldumben
akıllı kadının hali başka oluyor aklinialirimsmile
hoseldınnnnnselam kızlar ben geldim yine
gecmıs olsun canım ya ınsallah sgalıkla atlatır...kızlar kötü bir haber aldım
çok üzüldüm ya
ohh msallahh sen de ben gıbısınders çalışmıyorum ki ben
halıları topladım yıkanmaya gidicek
perdelerdi camlardı çamaşırdı canım çıktı
bide arada infertilite bölümlerini geziyorum
eee bizde o kervana katıldık artık
kızlar kötü bir haber aldım
çok üzüldüm ya
bitterime noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?