- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.521
hayırlısı canım ınsallah bakalım halev de bu haftayı gecırmeyı beklıyo zaten sanırım
canım yaa sukur bu kadarla atlattın Allah tan ıshal e de donusmedı o zaman kalkamazdın Allah korusun
bacım senın mr dan baska bıseye bakılmadımı pekı
sende mıgren varmıydı
mıgren olmasın yada strese baglı akut bas agrısı mı ne dıolar
bı norolaga gorun ıstersen
mıgrense gercı yapacak bısey yok ılac dayayıp yoluyolar
çok sıcak var burada da bunaldım
sıcakların görünce eylül sonuna kadar çalışabilir miyim diye düşünüyorum?
Gözüm korkmaya başladı açıkçası
halevim ve lorkemm inş. çifte halay çekeriz
süper olur walla
yaaa
kızlar diğer ilginç topiklere bakıyorum üçüz anneleri siper ve çeyizlerini resmeden hele tek tek resim çekip koyanlar var...anammmm
bide pre seed e bakıom suan bı yandan
kullandım bu ay ya
az kaldı bı daha kı aya
valal ayselim..
ihtiyaçları aldık gibi.. bir tek yatak karyola falan kaldı....
onada bakıcaz artık
o kadar yoğunuz ki bu ara hiç zaman ayıramadıkki kuzuma... bir ctesi gittik gezdik akşama kadar aldık işte... sonra ptesi işe gelemedim hemeroidim azdı o kadar ayakta kalmaktan =((
mother care de çok güzel indirimler oluyor... ordan aldım bir sürü şey zaten... chicco outlet var bizim orda.. ordan aldım.. diğerlerinide eminönünden hallettik =)))
şimdi hastane çantası hazırlamak istiyorum... hazır aldıklarımı yıkayıp bir çantaya bile koyamadım yani o kadar yoğun geçiyo hep =((
yok bacım amerıkadan arkadasım geldı ya o getırdı bana
tam 26 sında geldı o benım reglım yenı bıtmıstı falan snaırım
bu ay kullandım ıste
canım zaten esım 12. gunde yanımdaydı o gun kullandım 14 te kullandıme her seferinde kullandınmı ben yumurtalamam yakın ytarihlerde kullandım
ben çıkar sizi öper
oo iyi baya halletmişsin bir seferdevereliniortak
bende netten almıştım biraz
eşim istanbula gittiğinde almıştı
geçen ayda 20li hastane çıkışı almıştım
kıyafet kısmı tamam sayılır
banyo gereçleri havlusu falan eksik
park yatak alacam ama ürün daha gelmemiş netten sipariş verebilirim
bebek arabasına acele etmiyorum zaten
bebek çantasını falan netten sipariş verdim
yıkama kısmını bende halledemedim
tavsiye edilen deterjandan alacam
havlusunu falan aldım da bende banyo gereçlerini alıcam.. kovası, küveti falan...
aslında bende park yatak alıcaktım... çok kararsız kalmıştım.. sonra karyola almaya karar verdim..
arabası ana kucağı oyun parkımız da var.. bir arkadaşımız verdi.. yıkanabiliyor..chicco nun.. onları yıkayıp kullanıcam =)
jel deterjanları tavsiye ediyorlar.. granüllüler makineyi tıkıyormuş... ayrıca bizim bulaşık makinesi iyi durulamıyodu.. bende servisi çağırdım.. toz deterjan kullanıyodum o zaman.. servisteki çocuk en ijisi jel detaerjan hem sağlıklı hemde en iyi o dağılıyo suda dedi... ordan beri jellere karşı ilgim var.. o yüzden bebe deterjanımıda jel alıcam yumuşacık
ayy akşam olmuş.. mesai bitmiş.. ben kaçar..sizide öpperrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?