Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım ctesı cekıleceksın degıl mı hsg yı ....
esın de mı aynı gun cekılecek .. bence yalan soyleme ama eksık soyleyebılrısın ...yanı kendı hsg nı soyle annene esınden hıc bahsetme ılla senınle ıstanbula gelmesı sart mı yoksa soylemezsen mı gotureceksın

edutcum bence yalan söleme hem bilse ne olur ki :uhm:
bu arada doplerde 5 dk sürmüyo bile yani çabucak halldersin işini
hsg yide anestesizli olmuycaksan o da toplam 10 dk sürüyomuş buyrunnnnnnnnn

lorkecim nasılsın canım Şeniz

günaydın canlarım

edutum bencede sadece kendininkini söylesen yeterli annem benimle iligili herşeyi bilir oğlununkini bilmez mesela bilmesinede gerek yok

günaydın kıssllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................................
edutum hsg 5 dk sürüyo..... anestezi almıcaksın dimi??? o kadar yüreklendirdim seni bak yok yere anestezi alma sakına..
nerde olucaktın hsg yi sen? şişlidekindemi?
ayy zor bir durum..söylesen olmaz..söylemesen olmaz....
anneni bırakabileceğin bir yer yok dimi istenbulda? zaten istanbul gibi ibr yerde 5 dk bıraksan gisen gelsen ctesi trafiğinde nerden baksan 1-2 saat sürer.. kadın ne yapıcak onca zamanda?
sen en iyisimi söyle...ama eksik söyle lorkenin dediği gibi =)
böbreklerimde bir ağrı var röntgen çektiricem de.... eşininkini ise hiç söyleme zaten...
onu hastanenin girişinde oturtun.. beklesin.. sizde işlerinizi halledin gelin... =) nasıl plan ama =)))

gunaydın halev lapacı aysen

ıyı cok sukur valla ama karnımda ve belımde cıddı agrılarım var ...
ve bunlar hıc hayra alamet gıbı gelmıyo bana
eyvahedigeldismile

gunaydın halev lapacı aysen

ıyı cok sukur valla ama karnımda ve belımde cıddı agrılarım var ...
ve bunlar hıc hayra alamet gıbı gelmıyo bana
eyvahedigeldismile

ne zamandı adet günün canım bilmiyorumkismile
inşlhh hayra alamettir :CüvCüv:
benimde kasıklarımda batma var herhalde iğnenin etkisi geçmedi gerçi 6 gün oldu ama :bbo:

kuzular yalan söylemek istemitorum tabi ama hsg dersem yada dopler sorgulamay başlayacak annem ve emin olun kısırlık tedavi felan dersem çok üzülecek....ben şişiye gideceğim. sonuçta evet çekimler belki maksimum yarım saat ama istanbula git geri dön en az 1 gün neredeyse....ama annemi üzemem...çünkü o buna çok üzülür bu kadar torun isterken

ne zamandı adet günün canım bilmiyorumkismile
inşlhh hayra alamettir :CüvCüv:
benimde kasıklarımda batma var herhalde iğnenin etkisi geçmedi gerçi 6 gün oldu ama :bbo:

lorkemm yaaa..inş hayra alamettiirr :teytey:

canım regl gunum gecen ctesı ama gec yumurtladıgımı sanıyorum o yuzden bu pazarı beklıom

lapacım ya yatakta sabah gerınırken bıle karnımdan bısey koptu sankı ayyy hersey batıyo valla suan
adet olacaksam da ınsallah ptesıden once olurum Allah ım :Saruboceq:
karnımdakı sancılar dan yumurtam yıne cok buyudu catlayamadımı gbı suphem var acıkcası
cunku7 sancı kasıklarımda degıl karnımda gobek hızasında

canım o zaman lapacının dedıgı gıbı baska bısey ıcın rontgen oldugunu soyle ne yapalım
hem annen uzulmez hem bırlıkte gıderısınız bekler hastanede cafeteryada vs

daha basıt bısey soyle ama gıttgıın hastanede anlasma oldugunu veya cıhazların daha ıyı olduguunu falan soylersın

kendimi senin yerine koyuyorum... bende asla söyleyemem.. hem o üzülür hemde ben üzülürüm... söyleyemem asla....
şişli de de şöyle güzel bir park bahçe sosyal alan yokki kardeşim yaaa.. =(
ben olsaydım eğer enfeksiyon kapmışım sistit oldum derdim... böbrek dopleri çektirmem gerek deyip annemide götürürdüm o orda beklerken bende eşimle işlerimi hallederdim..
ben zaten sistit olunca böbrek dopleri çektirmiştim =) yalanda sayılmaz =))

valla kuzum hiç belli olmaz.... benim bi seferinde 7 yumurtam gelişti ve çatladılar.. ama arada çatlamayanlarda oldu... kocaman oldular... ama ağrı falan olmadı..hiç hissetmedim.. sadece çok zğrılı adet olmuştum o zaman...
yada hamile kaldığım ayda hiç ağrım olmadı... hiç anlamadım bebeğin kalp sesini duyana kadar hamile olduğumu =)
diyeceğim hiç belli olmaz... her türlü varvasyonu yaşayan birisi olarak sana diyebileceğim budur =))

bakalım diycem bişi...

şişliye yakın alışveriş merkezi varmı

günaydııııınnnnnnn a.s.

ama siz bizi unutmuşsunuz yahu.. resim bile ekledim bi tane... vaktim çok yok çıkcam birazdan . evde misafirler var

yaaa unuturmuyuz pınarcım hosgeldınız bakalımm....
masallah tosuna yaaa cok hos cıkmıs gamyoncuiremsu
nası gıdıo alıstın mı
bebe uyuyomu hemen gıtmede anlat azıcık neler oldu nası hıssedıyorsun kendını
adını ne koıydunuz son karar olarak kaydirigubbakcemile2

emre oldu bebişin adı..

acaip acaip bişey bu.. doğumhanede bebeği görür görmez dua ettim herkese nasip et Allahı mdiye.. muhteşem bir duygu .. ama çok zor oluyor. bi hafta günde toplam 3-4 saat ve bölük pörçükbir uykum var... değiyor herşey.

kandilden sonraki gün sabah hafif lekelenme oldu ve belimde hafif bir ağrı doktoru aradım gel dedi. çantaları alıp gittik. oğluşum aksama dogru 4 gibi geldi... normal oldu beklediğimiz gibi. hemen oğlumu görmek ve kucağıma almak güzeldi..çok az sancı oluyor dikişlerde . o kadar... iyiyiz yani..

darısı hepinizin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…