- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.541
günaydın kuzular.....hsg me son 2 gün ve bana akıl verin anneme söylemedim ya ben...belki annem bu akşam yada yarın gelebilir...gelince yalan söylemem lazım ama kadını o kadar saate evde bırakmakta işime gelmiyor.....yok kenddiminkini söylesem eşimin doplerini hiç söyleyemem....bana yalan bulun ki annemde benimle istanbula gelsin ama 1 saatlik onu tek bırakabileyim yafuuuu
edutcum bence yalan söleme hem bilse ne olur ki :uhm:
bu arada doplerde 5 dk sürmüyo bile yani çabucak halldersin işini
hsg yide anestesizli olmuycaksan o da toplam 10 dk sürüyomuş buyrunnnnnnnnn
lorkecim nasılsın canım Şeniz
gunaydın halev lapacı aysen
ıyı cok sukur valla ama karnımda ve belımde cıddı agrılarım var ...
ve bunlar hıc hayra alamet gıbı gelmıyo bana
eyvahedigeldismile
gunaydın halev lapacı aysen
ıyı cok sukur valla ama karnımda ve belımde cıddı agrılarım var ...
ve bunlar hıc hayra alamet gıbı gelmıyo bana
eyvahedigeldismile
ne zamandı adet günün canım bilmiyorumkismile
inşlhh hayra alamettir :CüvCüv:
benimde kasıklarımda batma var herhalde iğnenin etkisi geçmedi gerçi 6 gün oldu ama :bbo:
lorkemm yaaa..inş hayra alamettiirr :teytey:
kuzular yalan söylemek istemitorum tabi ama hsg dersem yada dopler sorgulamay başlayacak annem ve emin olun kısırlık tedavi felan dersem çok üzülecek....ben şişiye gideceğim. sonuçta evet çekimler belki maksimum yarım saat ama istanbula git geri dön en az 1 gün neredeyse....ama annemi üzemem...çünkü o buna çok üzülür bu kadar torun isterken
kuzular yalan söylemek istemitorum tabi ama hsg dersem yada dopler sorgulamay başlayacak annem ve emin olun kısırlık tedavi felan dersem çok üzülecek....ben şişiye gideceğim. sonuçta evet çekimler belki maksimum yarım saat ama istanbula git geri dön en az 1 gün neredeyse....ama annemi üzemem...çünkü o buna çok üzülür bu kadar torun isterken
canım regl gunum gecen ctesı ama gec yumurtladıgımı sanıyorum o yuzden bu pazarı beklıom
lapacım ya yatakta sabah gerınırken bıle karnımdan bısey koptu sankı ayyy hersey batıyo valla suan
adet olacaksam da ınsallah ptesıden once olurum Allah ım :Saruboceq:
karnımdakı sancılar dan yumurtam yıne cok buyudu catlayamadımı gbı suphem var acıkcası
cunku7 sancı kasıklarımda degıl karnımda gobek hızasında
kendimi senin yerine koyuyorum... bende asla söyleyemem.. hem o üzülür hemde ben üzülürüm... söyleyemem asla....
şişli de de şöyle güzel bir park bahçe sosyal alan yokki kardeşim yaaa.. =(
ben olsaydım eğer enfeksiyon kapmışım sistit oldum derdim... böbrek dopleri çektirmem gerek deyip annemide götürürdüm o orda beklerken bende eşimle işlerimi hallederdim..
ben zaten sistit olunca böbrek dopleri çektirmiştim =) yalanda sayılmaz =))
kendimi senin yerine koyuyorum... bende asla söyleyemem.. hem o üzülür hemde ben üzülürüm... söyleyemem asla....
şişli de de şöyle güzel bir park bahçe sosyal alan yokki kardeşim yaaa.. =(
ben olsaydım eğer enfeksiyon kapmışım sistit oldum derdim... böbrek dopleri çektirmem gerek deyip annemide götürürdüm o orda beklerken bende eşimle işlerimi hallederdim..
ben zaten sistit olunca böbrek dopleri çektirmiştim =) yalanda sayılmaz =))
günaydııııınnnnnnn a.s.
ama siz bizi unutmuşsunuz yahu.. resim bile ekledim bi tane... vaktim çok yok çıkcam birazdan . evde misafirler var
yaaa unuturmuyuz pınarcım hosgeldınız bakalımm....
masallah tosuna yaaa cok hos cıkmıs gamyoncuiremsu
nası gıdıo alıstın mı
bebe uyuyomu hemen gıtmede anlat azıcık neler oldu nası hıssedıyorsun kendını
adını ne koıydunuz son karar olarak kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?