- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.561
şişliye yakın alışveriş merkezi varmı
canım masalllaaah dıyorum sadeceemre oldu bebişin adı..
acaip acaip bişey bu.. doğumhanede bebeği görür görmez dua ettim herkese nasip et Allahı mdiye.. muhteşem bir duygu .. ama çok zor oluyor. bi hafta günde toplam 3-4 saat ve bölük pörçükbir uykum var... değiyor herşey.
kandilden sonraki gün sabah hafif lekelenme oldu ve belimde hafif bir ağrı doktoru aradım gel dedi. çantaları alıp gittik. oğluşum aksama dogru 4 gibi geldi... normal oldu beklediğimiz gibi. hemen oğlumu görmek ve kucağıma almak güzeldi..çok az sancı oluyor dikişlerde . o kadar... iyiyiz yani..
darısı hepinizin başına...
guanydın noldu kız test sonucunngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
emre oldu bebişin adı..
acaip acaip bişey bu.. doğumhanede bebeği görür görmez dua ettim herkese nasip et Allahı mdiye.. muhteşem bir duygu .. ama çok zor oluyor. bi hafta günde toplam 3-4 saat ve bölük pörçükbir uykum var... değiyor herşey.
kandilden sonraki gün sabah hafif lekelenme oldu ve belimde hafif bir ağrı doktoru aradım gel dedi. çantaları alıp gittik. oğluşum aksama dogru 4 gibi geldi... normal oldu beklediğimiz gibi. hemen oğlumu görmek ve kucağıma almak güzeldi..çok az sancı oluyor dikişlerde . o kadar... iyiyiz yani..
emre oldu bebişin adı..
sağolun kızlar...
valla normal doğum oldugunu duyan ekstra bi tebrik ediyo. normal doguran kalmamıs memlekette :)
3900 gr 50 cm dogdu tatlım benim... azcık zor oldu tabii ama hemen kucagıma verdi hemşire ablamız. gözgöze geldik, zaman durdu sanki.. hala da öyle.. kokusu bin yıldır benimleymiş gibi...
dogdugu an agladım sadece. hemşirelerde şaşırdı. o kadar sancı sızı ağlamadım :)
bir an önce yasamanızı canı gönülden diliyorum arkadaslar
sağolun kızlar...
valla normal doğum oldugunu duyan ekstra bi tebrik ediyo. normal doguran kalmamıs memlekette :)
3900 gr 50 cm dogdu tatlım benim... azcık zor oldu tabii ama hemen kucagıma verdi hemşire ablamız. gözgöze geldik, zaman durdu sanki.. hala da öyle.. kokusu bin yıldır benimleymiş gibi...
dogdugu an agladım sadece. hemşirelerde şaşırdı. o kadar sancı sızı ağlamadım :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
lorkee yiğen geliyor sizeeeeee
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey::teytey:
sağolun kızlar...
günaydın merak ettik seni dün acaba negatif mi diye öle hemen girmeyince Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin naptın kayınvalide biliyormu
Pınarcım seni kaçırmayayım diye mesajına cevap yazmadan hemen topice geldim bebişin resmine bile bakamadım daha...
Ayy ne güzel artık onun kokusu ve sesiyle dolu eviniz..Rabbim sağlıklı,mutlu,uzun ve başarılarla dolu bir ömür nasip etsin Emre oğlumuza.
Ben normal doğumdan çok korkuyorum.yani o sancılardan ve özellikle alt tarafın yırtılması olayından!!! müsait olduğunda acının tarifini yaparsın bize yani ne kadar canın yandı? kestiler mi? v.s.
Bebişi de seni de çoook çoook öpüyorum canım.Darısı bizim başımıza ve tüm bebek isteyenlerin başına inşallah.
amin sağol canım..hoşgeldin pınarcım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım
kızım hakkatten sana canı gönülden bir tebrik koyuyorum....oğlumuz çok güzelll annesi... en az annesi kadar....ve normal doğum valla utandım kendimden ben hsg ye tırsarken afferin bacım
bu duyguların binlerce kat fazlasını mutlulukla yaşarsın inşallh.okurken tüylerim diken diken oldu....
ne güzel bebiş haberimi var yani
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canımmm dün fırladım eşimin iş yerine duramadım li
hayır hiç kimse bilmiyor..İlk 2 ay geçene kadar da söylemeyi istemiyorum kendi ailem de bilmiyor..Sebep kayınvalidem dili durmaz 7 sülaleye söyler ve benim kuzenim 2 ya da 2,5 aylık ikiz bebeklerinden birini kaybetti nazardan korkarım..Bir de şimdi dur evini ben temizleyeyim hızlı yürüme eğilme vs. vs. söylenip duracak daha hiç bişey yokken hep dur ya bebek varsa diyordu en son kızdım yokken o kadar söyleyen şimdi tepeme biner sırnaşık şey
eveeeet :teytey::teytey::teytey::teytey: :dance::dance::dance::dance::dance:
dün eczaneye gidene kadar ayet el kürsi okudum çok panik oldum sanırım hamile olduğumu bildiğimdendi çünkü belirtiler hepsi vardı nerde ise geldim yaptım gözlerimi kapattım 1. çizgi gördüm ayyy dedim yine kapattım gözlerimi 2. de çıktı dondum kaldım öyle aynanın karşına geçtim ben hamileyim anne oluyorum dedim ve ağladım :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?