Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

annaammm..
pınnarrrr
hoşgeldin canımm....
iyisin inşallaahhh..
prensde iyi dimmiiiii....
ayy anlat hadi çok şey merak ettik hep sizle ilgili biizz =))

canım masalllaaah dıyorum sadece
Allah oglunuzla sıze hayırlı uzun omur versın
emınım cok guzeldır sadece yegenlerımın dogumundakı heyecanı dusunujnce bıle aklım almıyo kendı cocugu nasıl olur ınsanın
cok sukur kolaylıkla gecırmıssın demekkı dogumu da
hepımıze nasıb olur ınsallah dedıgın gbıı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
guanydın noldu kız test sonucunn

ayy pınnarrrrr........ yerim ben onnnuuu.. maşaaallhh kuzuyaa.. çok tatlıı...gözler çizgi gibi =) maşallah 41 kere....

anammmm kim gelmiş kim gelmişşş.....anne gelmiş....hoşgelmiş....pınar tebrik ediyorum bacım tosunumuzu normal doğurmuşun valla prafooo

sağolun kızlar...
valla normal doğum oldugunu duyan ekstra bi tebrik ediyo. normal doguran kalmamıs memlekette :)
3900 gr 50 cm dogdu tatlım benim... azcık zor oldu tabii ama hemen kucagıma verdi hemşire ablamız. gözgöze geldik, zaman durdu sanki.. hala da öyle.. kokusu bin yıldır benimleymiş gibi...

dogdugu an agladım sadece. hemşirelerde şaşırdı. o kadar sancı sızı ağlamadım :)

bir an önce yasamanızı canı gönülden diliyorum arkadaslar

lorkee yiğen geliyor sizeeeeee

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey::teytey:

Pınarcım seni kaçırmayayım diye mesajına cevap yazmadan hemen topice geldim bebişin resmine bile bakamadım daha...
Ayy ne güzel artık onun kokusu ve sesiyle dolu eviniz..Rabbim sağlıklı,mutlu,uzun ve başarılarla dolu bir ömür nasip etsin Emre oğlumuza.
Ben normal doğumdan çok korkuyorum.yani o sancılardan ve özellikle alt tarafın yırtılması olayından!!! müsait olduğunda acının tarifini yaparsın bize yani ne kadar canın yandı? kestiler mi? v.s.
Bebişi de seni de çoook çoook öpüyorum canım.Darısı bizim başımıza ve tüm bebek isteyenlerin başına inşallah.

hoşgeldin pınarcım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım

kızım hakkatten sana canı gönülden bir tebrik koyuyorum....oğlumuz çok güzelll annesi... en az annesi kadar....ve normal doğum valla utandım kendimden ben hsg ye tırsarken afferin bacım

ne güzel bebiş haberimi var yani

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

okurken tüylerim diken diken oldu....

günaydın merak ettik seni dün acaba negatif mi diye öle hemen girmeyince Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin naptın kayınvalide biliyormu

canımmm dün fırladım eşimin iş yerine duramadım li

hayır hiç kimse bilmiyor..İlk 2 ay geçene kadar da söylemeyi istemiyorum kendi ailem de bilmiyor..Sebep kayınvalidem dili durmaz 7 sülaleye söyler ve benim kuzenim 2 ya da 2,5 aylık ikiz bebeklerinden birini kaybetti nazardan korkarım..Bir de şimdi dur evini ben temizleyeyim hızlı yürüme eğilme vs. vs. söylenip duracak daha hiç bişey yokken hep dur ya bebek varsa diyordu en son kızdım yokken o kadar söyleyen şimdi tepeme biner sırnaşık şey

sağol canım benim. sonra uzun uzun konusuruz artık.. hepinize hep dua ettim. hamile olmak muhteşem bir şey ya.. doğuma kelime bulamıyorum. tarifi imkansız desem abartmış olmam heralde...

hoşgeldin pınarcım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım
amin sağol canım..

kızım hakkatten sana canı gönülden bir tebrik koyuyorum....oğlumuz çok güzelll annesi... en az annesi kadar....ve normal doğum valla utandım kendimden ben hsg ye tırsarken afferin bacım

sağol bebişim..
hemen yaptır edutum tatlı domatesim.bekleme hiç

okurken tüylerim diken diken oldu....
bu duyguların binlerce kat fazlasını mutlulukla yaşarsın inşallh.

ne güzel bebiş haberimi var yani

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eveeeet :teytey::teytey::teytey::teytey: :dance::dance::dance::dance::dance:

dün eczaneye gidene kadar ayet el kürsi okudum çok panik oldum sanırım hamile olduğumu bildiğimdendi çünkü belirtiler hepsi vardı nerde ise geldim yaptım gözlerimi kapattım 1. çizgi gördüm ayyy dedim yine kapattım gözlerimi 2. de çıktı dondum kaldım öyle aynanın karşına geçtim ben hamileyim anne oluyorum dedim ve ağladım :1ninca:

anladım canım söleme boşver bi kaç ayı atlat ama kan testi yaptır inşallah herşey güzel geçer bundan sonra canım

bu güzel duyguyu tatmak herşeye bedel birgün bizde tadarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…