Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

PINARIMMMMM
hoşgeldin tatlım tebrik ediyorum canım benim
artık yandın sen herşeyi minige göre ayarlamak zorunda kalıcaksın
ama deger demi seni çok seviyoruz saglıklı ve hayırlı bir bebek olur inşallah darısı bizlerin başına

Taçsız Prenses Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun... Hemen senin için halayımı çekiyorum canım..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ohhh ohhhh şıkıdık şıkıdık hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Şimdi senin için zaman durdu sayılır canım... Önce bebeğin sonra kendini düşüneceksin... yemene içmene,yatıp kalkmana,eğilmene...v.s. herşey daha da önem kazandı artık hayatta.

anladım canım söleme boşver bi kaç ayı atlat ama kan testi yaptır inşallah herşey güzel geçer bundan sonra canım

1 hafta 10 gün sonra gideceyim diyorum herşeyi yaptıracağım ayyy çok fena ya :1ninca: dün eşime bir çift bebek patiği aldım öyle gittim kapıda gösterdim şok oldu sarıldı ben çok ağladımmm :sinifsinif: nerden biliyorsun çift çizgi dedim doktora gitttin mi dedi doktora git dedi yok dedim birlikte gidelimmm heyecandan düşerim herhalde =)))

canım yaaa valla cok duygulandım okurken ...
hepımız yasarız ınsallah en guzel zamanda bunları boshayallersmile

hayırlı olsun bakalım hersey daha guzel olur ınsallah bundan sonra senın ıcınn
okurken tüylerim diken diken oldu....
aynen canım benım de yaaa :gitme:

tebrik ederim

ayyy canım teşekkür ederimmm

elbette dikkat edeceğim nihayeti benim içimde kayınvalidemin değil ama o aşırı abartıyor herşeyi hele ki torun olduğunu duyarsa gel bizde kal gözümün önünde der ben de sıkılırım nihayeti benim içimde insan dikkat etmez mi bir de söylememe sebebim nazardan korkarım ben biliyorsunuz ciddi bir amelyat geçirdim..Ne olur ne olmaz..
olumunekankayizsmile

:lepi: :2: :2:teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: ciddi olamazsın hadi gözün aydın bacımmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis :içelim:

güzel bi sürpriz yapmışsın eşine

hepnizeee çok çok teşekkür ederimmm..Dün beni cesaretlendirmese idiniz mümkün değil almayacaktım test =)))) Rabbim inş. sizlerede nasip eder hayırlısı ile..Ben vakti zamanı olduğuna çok çok inanıyorum..Bu aydan sonra korunmaya başlayacaktım 2 yıl kadar ve ben 5 aydır korunmuyordum.. Korunma kararı aldığımız ayda hamile oldumm ki ben istemiyordum ancak eşimi ikna ettim..Demek ki vakti gelmiş böyle hayırlı imiş diyorum..

:lepi: :2: :2:teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: ciddi olamazsın hadi gözün aydın bacımmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis :içelim:

canımmm çok sağol sizin desteğiniz olmasa idi mümkün değil gidip almazdım..Dün eşim şoku atlattıktan sonra hani almayacaktın dedi sırnaşık şey forma girdim yazdım kızlar da destek oldu dedim bi cesaret gittim dedim :dance::dance::dance::dance:

LORKEM
seni merak ettim naptın regloldun mu ya da test yaptın mı

canım valla agrılı sancılı ve gergın bı sekılde beklıom gelen gıden yok
sabah yıne test yaptım yıne negatıf hayırlısı bakalım
bundan sonra da pazar sabah yaparım test bıde
bende bol ne de olsa sempatiksalakcinni

oyy oyyy... maşallaahhhh
gözün aydıınnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler
insaşallah sorunsuz, güzel, stressiz bir hamilelik geçirirsin...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance:

hayatım haklısında bi doktorunla konuşsaydın kist falan olmasın allah korusun en azından tedaviye başlardın biran önce
hem bebek varsada kan testiyle anlaşılır halayımızı çekerdik

canım artık bebiş için sakin olacaksın....o yavrum herşeyi anlıyor sen ne zaman stres olsan oda olacak...artık kendin için değil onun için yaşayacaksın....ne kayınvaliden ne kayınbaban ne de başkası...anlaştıkmı bunalınca gel dinleriz biz seni....ama bebeğe sakın yansıtma çok sinirli oluyorlar dğunca

Canım bende artık bizim istememizle değil Rabbimizin istemesiyle olduğuna inanıyorum bebişlerin... Biz istediğimiz kadar çabalayalım Rabbim o nefesi üflemediği sürece içimize o bebekler gelmez...
Bizlerden çok daha uzun süre her yöntemi deneyip yine de hamile kalamayanlar fakat 20 yıl sonra birden hamile olduğunu öğrenenler var.
Hepimizin bir ölüm zamanı olduğu gibi doğum zamanlarımızda var.İnşallah hepimiz birgün burada çocuklarımızın kreş,okul maceralarını konuşuyor olacağız.

oyy oyyy... maşallaahhhh
gözün aydıınnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler
insaşallah sorunsuz, güzel, stressiz bir hamilelik geçirirsin...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance:

ayyyyy inş. inş. çok istiyorum bunu..Gerçi dün eşimle atıştık biraz..Cinsiyetini öğrenmeye sadece ikimiz gidelim dedim..Annesinin gelmesini istemiyorum ki biliyorum ki atılacak..Ne var ki dedi ya dedim ki kadın 3 tane doğurmuş benim ilk bebeğim ve sadece eşimle paylaşmak istiyorum..Çok zor geçecek gibi ama inanın umurumda değil eşime de söyledim çok canımı sıkarlar ise beni daraltmayın bebeğim için de benim için de ruh sağlığı önemli diyeceğim..Pişman etmezler beni inş. dedim..Hayırlısı artık bilmiyorum..

hayal gibi geliyor kreş okul ....

biliyorum canım ama olacaklardan kaçamam ki valla ben gerekirse psikolijinin önemini anlatırım..Eşim nasıl tepki verir bilmiyorum ama benim için bu bebek Bana Allah'ımm ın bir lütfu ve ona zarar gelecek bişey yapmalarına izin vermeyi düşünmüyorum artık bende bu bina da bu semtte yalnız değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…