- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.581
anladım canım söleme boşver bi kaç ayı atlat ama kan testi yaptır inşallah herşey güzel geçer bundan sonra canım
bu güzel duyguyu tatmak herşeye bedel birgün bizde tadarız inşallah
canım yaaa valla cok duygulandım okurken ...sağolun kızlar...
valla normal doğum oldugunu duyan ekstra bi tebrik ediyo. normal doguran kalmamıs memlekette :)
3900 gr 50 cm dogdu tatlım benim... azcık zor oldu tabii ama hemen kucagıma verdi hemşire ablamız. gözgöze geldik, zaman durdu sanki.. hala da öyle.. kokusu bin yıldır benimleymiş gibi...
dogdugu an agladım sadece. hemşirelerde şaşırdı. o kadar sancı sızı ağlamadım :)
bir an önce yasamanızı canı gönülden diliyorum arkadaslar
hayırlı olsun bakalım hersey daha guzel olur ınsallah bundan sonra senın ıcınnlorkee yiğen geliyor sizeeeeee
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey::teytey:
aynen canım benım de yaaa :gitme:okurken tüylerim diken diken oldu....
eveeeet :teytey::teytey::teytey::teytey: :dance::dance::dance::dance::dance:
dün eczaneye gidene kadar ayet el kürsi okudum çok panik oldum sanırım hamile olduğumu bildiğimdendi çünkü belirtiler hepsi vardı nerde ise geldim yaptım gözlerimi kapattım 1. çizgi gördüm ayyy dedim yine kapattım gözlerimi 2. de çıktı dondum kaldım öyle aynanın karşına geçtim ben hamileyim anne oluyorum dedim ve ağladım :1ninca:
Taçsız Prenses Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun... Hemen senin için halayımı çekiyorum canım..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Ohhh ohhhh şıkıdık şıkıdık hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Şimdi senin için zaman durdu sayılır canım... Önce bebeğin sonra kendini düşüneceksin... yemene içmene,yatıp kalkmana,eğilmene...v.s. herşey daha da önem kazandı artık hayatta.
lorkee yiğen geliyor sizeeeeee
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey::teytey:
1 hafta 10 gün sonra gideceyim diyorum herşeyi yaptıracağım ayyy çok fena ya :1ninca: dün eşime bir çift bebek patiği aldım öyle gittim kapıda gösterdim şok oldu sarıldı ben çok ağladımmm :sinifsinif: nerden biliyorsun çift çizgi dedim doktora gitttin mi dedi doktora git dedi yok dedim birlikte gidelimmm heyecandan düşerim herhalde =)))
:lepi: :2: :2:teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: ciddi olamazsın hadi gözün aydın bacımmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis :içelim:
LORKEM
seni merak ettim naptın regloldun mu ya da test yaptın mı
lorkee yiğen geliyor sizeeeeee
canım valla agrılı sancılı ve gergın bı sekılde beklıom gelen gıden yok
sabah yıne test yaptım yıne negatıf hayırlısı bakalım
bundan sonra da pazar sabah yaparım test bıde
bende bol ne de olsa sempatiksalakcinni
canımmm çok sağol sizin desteğiniz olmasa idi mümkün değil gidip almazdım..Dün eşim şoku atlattıktan sonra hani almayacaktın dedi sırnaşık şey forma girdim yazdım kızlar da destek oldu dedim bi cesaret gittim dedim :dance::dance::dance::dance:
hepnizeee çok çok teşekkür ederimmm..Dün beni cesaretlendirmese idiniz mümkün değil almayacaktım test =)))) Rabbim inş. sizlerede nasip eder hayırlısı ile..Ben vakti zamanı olduğuna çok çok inanıyorum..Bu aydan sonra korunmaya başlayacaktım 2 yıl kadar ve ben 5 aydır korunmuyordum.. Korunma kararı aldığımız ayda hamile oldumm ki ben istemiyordum ancak eşimi ikna ettim..Demek ki vakti gelmiş böyle hayırlı imiş diyorum..
oyy oyyy... maşallaahhhh
gözün aydıınnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler
insaşallah sorunsuz, güzel, stressiz bir hamilelik geçirirsin...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance:
Canım bende artık bizim istememizle değil Rabbimizin istemesiyle olduğuna inanıyorum bebişlerin... Biz istediğimiz kadar çabalayalım Rabbim o nefesi üflemediği sürece içimize o bebekler gelmez...
Bizlerden çok daha uzun süre her yöntemi deneyip yine de hamile kalamayanlar fakat 20 yıl sonra birden hamile olduğunu öğrenenler var.
Hepimizin bir ölüm zamanı olduğu gibi doğum zamanlarımızda var.İnşallah hepimiz birgün burada çocuklarımızın kreş,okul maceralarını konuşuyor olacağız.
canım artık bebiş için sakin olacaksın....o yavrum herşeyi anlıyor sen ne zaman stres olsan oda olacak...artık kendin için değil onun için yaşayacaksın....ne kayınvaliden ne kayınbaban ne de başkası...anlaştıkmı bunalınca gel dinleriz biz seni....ama bebeğe sakın yansıtma çok sinirli oluyorlar dğunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?