Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam kızlaaarr..
hemen konuya dalayım.. bende izmirin içinde değilim. burda gidiyodum doktora ama so ngittiğimde hoşuma gitmedi. ve izmire gitsemmi diyorum . yol bi buçuk saat sürüyor. ama daha iyi sonuç verecekse katlanılır bence. 1-2 ay daha havalar düzelsin ayselin dediği gibi bence trabzona git gerekiyosa tatlı kıvırcıkım....

Hoşgeldin canım
bende değiştirdim dün dr umu. İyi kide değiştirmişim idrar yolu enfeksiyonu başlamış
yoksa ileri seviyedeyken farkedilecekti.

selam pınar hosgeldınız ...

dr a güven çok çok öenmli.. bende 3. ayımda değiştirdim.. şimdi çok memnunum. inş doğuma kadar böyle gider.....

ben şirkette bugün tekim ama sırf oda arkadaşım değil, kimse yok((( deli gibi koşuyorum ama sizdende geri kalmıyorumç....süpermityim neyim...kvrck her gidişinde birde pide yersin tranzonda:))))))

sağolun şekerler , iyiyiz şükür.. işler hafifledi. dinleniyorum akşamları sabahları.. mesaiyi küçülttüm azcık :)

dr çok önemlide gitmeden anlaşılmıyor işte. 2 aydır bi terazi alamadı benim dr. salak. bi kişinin muayene parasına alır aslında. tansiyonad ölçmedi ikidir gidiyorum. paragöz olmuş çoğu.
bende araştırıyorum şu anda. dogumada karar verip aynı dr a gitmek istiyoru martık. bu hafta araştırma haftam...

idrar yolu enf. önemli. iyi zamanında farkedilmiş.

o kadar dr a gidiyoruz herşey yapılıyo ama anne nine zamanında farkı gene yok. Allaha emanetiz yani..

evet zaten normal zamandada hıc su ıcmek gelmıyo aklıma
su yuzunden kocamdan aazar ısıtıcem ılk defa ondan sonra akıllanıcam sanırım :mymeka:

canım sen su ile ilgili program indirmiştin galiba sürekli sana hatırlatan
yanlış mı hatırlıyorum yoksa

ben şirkette bugün tekim ama sırf oda arkadaşım değil, kimse yok((( deli gibi koşuyorum ama sizdende geri kalmıyorumç....süpermityim neyim...kvrck her gidişinde birde pide yersin tranzonda:))))))

seni çok başarılı buluyorum edutttttttttttttttsositosositohihoyyyt:sm_cool:a.s.

evet katılıyorum sana
gittiğim bayan dr du kadın işi gücü bilgisayar
ne tansiyon ölçer ne kiloya bakar
5 dk ultrasonda gösterip 15 gün sonra gel diyen bi tipti
birde lekelenme oldu pzt. dr a ulaşamadım cebi direkt kapalı hastnaeden izin almış 3 gün yokmuş
bende kızdım
diğer özel hastaneye gittim
önce tansiyonumu ölçtüler sonra kilomu
sonra dr ultrason da baktı inceledi
test yapalım dedi
ilaç falan verdi ilgili bir dr du yani

haha supeeer fıkır ...
kız sen ne yedın bakayım oglende yalnız basına yuıttunmu herseyı yoksa akannehir
canım sen su ile ilgili program indirmiştin galiba sürekli sana hatırlatan
yanlış mı hatırlıyorum yoksa
hayat su dan bende indirdim. ama sürekli su hatırlatıyorda, su seside tuvalet hissi doğuruyor şırıl şırıl kaydirigubbakcemile3

evet canım o bendım buldum ındırdım aynen pınarın dedıgı gıbı zzırt pırt cıkıo seslı seslı sınrı oldum kaldırdım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…