- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.121
hazir köfte yemedim hic bilmiyorum nasil yememde zaten. Ama niye öyle diyosun sosis patates kizartmasi süper oluyo delikafadulden
canım bu tarıftekı tıramısuyu yapabılrısın ...
ben de cok sevıom sımdı canım cektı benım de akannehir
bak kızcam ama....yeğenimi obezmi yapacaksın...olmaz :içelim:
sagol canım bakıyorum ama bunların arasında denediklerin varmı denenmiş bişiler yapıyım
ewet farkettim canım sagol :roflol:yazmısım adresı eklememmısım http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2004/01/tiramisu.html
kizlar bisi sorcam gebelikde cig etler yasak ya yani ilk aylarda . Peki sosisdemi yasak? Yani cig degil zaten pismis olacak
lapacım ya ben istemiyomuyum sanki tek doktor var ve adamın muayenehanesi var doktorlardan para almıyormuş almayıncada insanın haysiyeti olmuyor sanki rica minnet gidiyormuşum gibi başta gittik yaptık tahlil hormonlar normal çıktı ama 9. ay olucak el insaf gidelim doktora tekrar dedim eşim konuşmuş gelsin aşılama yapalım bu kadar çok istiyosanız demiş
ben nasıl aşılama yaptırırım ya belki bi problemim yok belki var ama geçici bir problem yani bi yumurta takibi falan yapmadan bi hsg çektirmeden ne aşılaması ya normal olarak korktum gidemiyorum
buraya en yakın trabzon o da gidiş 1 buçuk saat dönüş 2 saat yol parası falan nerdeyse 2 günde bir çagıracak nasıl yapıyım bunları
bacım ben camasır toplayıp camasır astım ...millet neden suskunsunuzzzzzzzzz
lapacım ya ben istemiyomuyum sanki tek doktor var ve adamın muayenehanesi var doktorlardan para almıyormuş almayıncada insanın haysiyeti olmuyor sanki rica minnet gidiyormuşum gibi başta gittik yaptık tahlil hormonlar normal çıktı ama 9. ay olucak el insaf gidelim doktora tekrar dedim eşim konuşmuş gelsin aşılama yapalım bu kadar çok istiyosanız demiş
ben nasıl aşılama yaptırırım ya belki bi problemim yok belki var ama geçici bir problem yani bi yumurta takibi falan yapmadan bi hsg çektirmeden ne aşılaması ya normal olarak korktum gidemiyorum
buraya en yakın trabzon o da gidiş 1 buçuk saat dönüş 2 saat yol parası falan nerdeyse 2 günde bir çagıracak nasıl yapıyım bunları
hımm..doğru senin böyle bir problemin vardı... tek dr olması berbat bir durum.....
o dr a gitmekde hiç mantıklı değil
trabzona gitmekde mantıklı değil.. ayy kıvırcıkım ya durum çok kötü.. ankaraya gitsen bir ay kalsan annende falan? ama aile öğrenmiş olur =(
tatlım sorun yol degil 2 saat olsada gideyim kabul ama yalnız gidemem cesaret edemem hsg nasıl oluyo onu bile bilmiyorum eşim bu aralar gelemez çok yogun haftasonları bile hastanede ve burda trabzona gidebilmek için o meşhur zigana dagını geçmek zorundayız hala kar var buralarda hava çok sisli yani gidip gelmek öyle kolay degilben katılmıyorum
gerçekten olmuyorsa trabzona gitmeli diye düşünüyorum
çok uzun bir saat değil
bizim il ilçe arası mesafe 1,5 saati alıyor kısacası olmasını istiyorsan katlanmalısın kvrck
hala herkes bizi korunuyor biliyor annem bide buna sıkıntı yapsın istemiyorum yüksak tansiyon hastası üzülmeye gelemiyor kafasına takıp duracak
o yüzden işte bu kadar stres oluyorum düşünüyorum
yoksa ben çok sogukkkanlı biriyim öyle hayata küsecek dert keder yapacak biri degilim herkesin çocugu olmak zorunda degil herşey kısmet ama kısmetini bulmakta senin elinde
yani zor işte napıcamı bilemez vaziyetteyim 1 buçuk yıl daha burdayız sonra eşim 1 sene askere gidicek zor yani
tatlım sorun yol degil 2 saat olsada gideyim kabul ama yalnız gidemem cesaret edemem hsg nasıl oluyo onu bile bilmiyorum eşim bu aralar gelemez çok yogun haftasonları bile hastanede ve burda trabzona gidebilmek için o meşhur zigana dagını geçmek zorundayız hala kar var buralarda hava çok sisli yani gidip gelmek öyle kolay degil
hala herkes bizi korunuyor biliyor annem bide buna sıkıntı yapsın istemiyorum yüksak tansiyon hastası üzülmeye gelemiyor kafasına takıp duracak
o yüzden işte bu kadar stres oluyorum düşünüyorum
yoksa ben çok sogukkkanlı biriyim öyle hayata küsecek dert keder yapacak biri degilim herkesin çocugu olmak zorunda degil herşey kısmet ama kısmetini bulmakta senin elinde
yani zor işte napıcamı bilemez vaziyetteyim 1 buçuk yıl daha burdayız sonra eşim 1 sene askere gidicek zor yani
ben katılmıyorum
gerçekten olmuyorsa trabzona gitmeli diye düşünüyorum
çok uzun bir saat değil
bizim il ilçe arası mesafe 1,5 saati alıyor kısacası olmasını istiyorsan katlanmalısın kvrck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?