Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sagol canım bakıyorum ama bunların arasında denediklerin varmı denenmiş bişiler yapıyım
ewet farkettim canım sagol :roflol:

kizlar bisi sorcam gebelikde cig etler yasak ya yani ilk aylarda . Peki sosisdemi yasak? Yani cig degil zaten pismis olacak

bebişkom sucuk salam sosis yasak..

kıvırcıkım ... bende de evlenmeden önce sorun olmazdı ama evlendikten sonra acaip şaştı durumlar... kan parçalarıda geldi herşey oldu.... dr a sordum kan tam sökülemediğinde içerde biraz beklediğinde olabiliyor demişti. benim ilk 1-2 gün oluyordu sonra normale dönüyordu..
ayrıca diğer konuda da haklısın canım... hiçbirşey yapmadan beklemek de doğru değil... ama kendiniz üzmek de doğru değil... sen güzel bir dr bulup iyi bir yol çizmen lazım. testlerini yaptır, ultrasonla bakılsın yumurtlar ne durumda falan... ona göre yol alırsın....
kızma ama bana neden bu ay korundun, neden doktora gitmiyorsun, neden kendini üzüyorsun anlamıyorum canım ya..

lapacım ya ben istemiyomuyum sanki tek doktor var ve adamın muayenehanesi var doktorlardan para almıyormuş almayıncada insanın haysiyeti olmuyor sanki rica minnet gidiyormuşum gibi başta gittik yaptık tahlil hormonlar normal çıktı ama 9. ay olucak el insaf gidelim doktora tekrar dedim eşim konuşmuş gelsin aşılama yapalım bu kadar çok istiyosanız demiş
ben nasıl aşılama yaptırırım ya belki bi problemim yok belki var ama geçici bir problem yani bi yumurta takibi falan yapmadan bi hsg çektirmeden ne aşılaması ya normal olarak korktum gidemiyorum
buraya en yakın trabzon o da gidiş 1 buçuk saat dönüş 2 saat yol parası falan nerdeyse 2 günde bir çagıracak nasıl yapıyım bunları

hımm..doğru senin böyle bir problemin vardı... tek dr olması berbat bir durum.....
o dr a gitmekde hiç mantıklı değil
trabzona gitmekde mantıklı değil.. ayy kıvırcıkım ya durum çok kötü.. ankaraya gitsen bir ay kalsan annende falan? ama aile öğrenmiş olur =(

millet neden suskunsunuzzzzzzzzz
bacım ben camasır toplayıp camasır astım ...
bıde mutfagı toparlamam lazım kendımı bıraz ıyı hıssedıyoken yapayım dıye arad kacıom

canım sen de haklısın bulundugun yer ıtıbarıyle sıkııntılı bır durum ...
eger o doktora gıtmek ıstemıyorsan da uygun bı zaman sehır dısına falan cıkınca en azından su rahım fılmı ısını hallet bence ...
zaten suan sanırım kafandakı tek sey o ,
onun sonucuna gore de temız cıkar ınsallag ve zamanı gelmemıs demekkı derız beklemeye devam ederız bırlıkte

ben katılmıyorum
gerçekten olmuyorsa trabzona gitmeli diye düşünüyorum
çok uzun bir saat değil
bizim il ilçe arası mesafe 1,5 saati alıyor kısacası olmasını istiyorsan katlanmalısın kvrck

hala herkes bizi korunuyor biliyor annem bide buna sıkıntı yapsın istemiyorum yüksak tansiyon hastası üzülmeye gelemiyor kafasına takıp duracak
o yüzden işte bu kadar stres oluyorum düşünüyorum
yoksa ben çok sogukkkanlı biriyim öyle hayata küsecek dert keder yapacak biri degilim herkesin çocugu olmak zorunda degil herşey kısmet ama kısmetini bulmakta senin elinde
yani zor işte napıcamı bilemez vaziyetteyim 1 buçuk yıl daha burdayız sonra eşim 1 sene askere gidicek zor yani

aa bak doğru.. rahim filmi denen şey 5 dk da çekliyor. önceden birşey yapmana gerek yok. yine progesteron testi yaptırabilirsin dr a gitmeden... böylece zamanında yumurtlayıp yumurtlamadığını görürsün... en azından bir kaç şeyi elemiş olursun....

ben katılmıyorum
çok uzun bir saat değil
bizim il ilçe arası mesafe 1,5 saati alıyor kısacası olmasını istiyorsan katlanmalısın kvrck
tatlım sorun yol degil 2 saat olsada gideyim kabul ama yalnız gidemem cesaret edemem hsg nasıl oluyo onu bile bilmiyorum eşim bu aralar gelemez çok yogun haftasonları bile hastanede ve burda trabzona gidebilmek için o meşhur zigana dagını geçmek zorundayız hala kar var buralarda hava çok sisli yani gidip gelmek öyle kolay degil

canım dedıgım gıbı yakında yokmu bı sehır dısı ısınız yoksa bıle bı kere olsun ayarla rahım fılmını gıt trabzonda cektır ...
o senı yormaz yjmurta takıbı falan yapılacaksa yorar gıt gel vs...
rahım temız cıkarsa elden gelecek bısey yok sabır lazım sanırım ondan sonrası ıcın de

bu ay da olmasın belki mecburen burdaki doktora yine giderim eger bu seferde ciddiye almazsa ya da hemen aşılama falan derse direk gidicem ertesi gün trabzona

Canım o zaman şöyle yap 1-2 ay daha denersin normal şartlarda
sonra baktın olmuyor inş. olur fazla bekletmez:Saruboceq:
kış ortamı ortadan kalmış olur trabzona gisip gelmeye başlarsın olumunekankayizsmile

Canım benim benimde annem y.tansiyon hastası öle olmuyor felan deme zaten ama ankaraya gidince iyi bir doktora gidip kontrol olacağım orda yok de...ne var bunda

ben katılmıyorum
çok uzun bir saat değil

benim çalıştığım yer ile gittiğim hastane arası yaklaşık 50km... otobüsle gidip geldim hep h.içi ve 2 günde bir... stresi acaip yetti bana. yetiştimmi yetişemedimmi işe geç kalıcakmıyım ne çıkacak dr ne diyecek acaip stres oldum.. ve bunu yaklaşık 5 ay çektim. sonra iş yerime yakın bir dr buldum. oda senin birşeyin yok git kafanı boşalt 1 seneyi doldur öyle gel dedi.. ne yapacağımı şaşırmıştım. rahim filmi çektirdim ve hamile kaldım o ay... yeterki o niyete gir..allah bir şekilde yardımcı oluyor sanırım... kolay değil 2 günde bir yumurtayı kontrol edecek ama 1 ayda en fazla 3 yada 4 kez gidilir... katlanılmayacak şey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…