- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.101
ewet çok kötü bi espriydi ama inan gülmekten alamadım kendimi :roflol: :roflol: hoşuma gitti kız
işte tatlım bende ondan korkuyorum eşimin sonuçları süper bende yumurtladıgımı hissediyorum adetlerim düzenli hormonlar süper kist falan yok rahim temiz rahim duvarı saglıklı yumoşlar yeterli büyüklükte bunlara ragmen olmuyorsa demekki tüplerde bi tıkanıklık var ya da başka bi sorun 9. denememiz olucakmış takvime baktım şimdi bu normal degil
bugün 8.gün canım
ya kızlar bişi sorucam adet döneminde sizdede kan pıhtısı gibi et parçası gibi şeyler geliyor mu kanamaylşa beraber
ya kızlar bişi sorucam adet döneminde sizdede kan pıhtısı gibi et parçası gibi şeyler geliyor mu kanamaylşa beraber
ya edutum ne alemsin gülsem mi :roflol: aglasam mı mafoldumben bilemedimHani o yuvarlak güzel kalçalarımız var ya, yağ onlar. Hamilelikte artan enerji ihtiyacını karşılamak için. Hani cildimiz çok güzel ya, esnek ve pürüzsüz? Davul gibi olup sonra düzelelim diye. Hani cin gibiyiz ya, gözümüzden birşey kaçmaz, hani sesleri çok iyi duyarız, hani adeta 2 saniye sonra olacakları biliriz, hissederiz, yavrumuzu koruyup kollamak için. Hani vara yoğa içlenir ağlarız ya; henüz kendini anlatamayan yavrumuzu anlayıp empati kurabilelim diye. Hepimizde var bunlar, bunlar olduğu için kadınız, kadın olduğumuz için bunlar var. Bunlar bizde olduğu için anne olacağız. Anne olacağımız için bunlar var:)))
al işte gözümü yaşartan bir yazı daha...anne olacağım diyemiki acaba...ah hormonlar ah hormonlar...rezilde ediyor veizrde
benımde gelır canım onu bı ara sankı lapacı yazmıstı acıklama olarak ...
genelde oturunca uzun sure veya yatınca kalktıgında gelıyo ınsandan o pıhtılar yada wc de :..
o da kanın durgunlasmasından oluyomus sanırım ...
bıde o parcalar zatwen suda erıyosa esele yok ıste demekkı kan pıhtısı ..
farklı bısey olsa suda yuzer veye bellı olurmus
geliyor arada...ben sana ne diycem sen asıl alsana şu preseed ten....
o ne ki preseed ilk defa duydum
çok mu cahil kaldım ki:uhm: ben
Hani o yuvarlak güzel kalçalarımız var ya, yağ onlar. Hamilelikte artan enerji ihtiyacını karşılamak için. Hani cildimiz çok güzel ya, esnek ve pürüzsüz? Davul gibi olup sonra düzelelim diye. Hani cin gibiyiz ya, gözümüzden birşey kaçmaz, hani sesleri çok iyi duyarız, hani adeta 2 saniye sonra olacakları biliriz, hissederiz, yavrumuzu koruyup kollamak için. Hani vara yoğa içlenir ağlarız ya; henüz kendini anlatamayan yavrumuzu anlayıp empati kurabilelim diye. Hepimizde var bunlar, bunlar olduğu için kadınız, kadın olduğumuz için bunlar var. Bunlar bizde olduğu için anne olacağız. Anne olacağımız için bunlar var:)))
al işte gözümü yaşartan bir yazı daha...anne olacağım diyemiki acaba...ah hormonlar ah hormonlar...rezilde ediyor veizrde
guzelmıs CADIARZU
ama sen aglama ok yada agla rahatla ama uzulmeden agla...
dun hangı dızıye agladın bakayım yaprak dokumune mı yoksa
kizlar bisi sorcam gebelikde cig etler yasak ya yani ilk aylarda . Peki sosisdemi yasak? Yani cig degil zaten pismis olacak
bebişkom bende tavsiye sosisi hiç yeme...etin tüm kalan yerlerinden yapılıyor o....bide hazır köftee....asla alsaaaaa
benımde oyle evlendım butun dengem sastı agrılı vs gecıo genelde ve zor sokuluyoya edutum ne alemsin gülsem mi :roflol: aglasam mı mafoldumben bilemedim hım anladım ben bekarken hiç agrım olmazdı evlendim adet dönemleri agrıdan yataktan çıkamıyorum bide bu pıhtılar oluşmaya başlayınca azıcık korkmuştum önemli diilmiş
hımm...yok bee canım ailemde ki...çok salak sahneleri vardıo:))) ben yemeğe gider
ay ne yapcam bugün öglen sosis vardi burda delikafadulden
bana şöyle güzel bi tatlı tarifi verirmisiniz kızlar canım istedi
browni ıslak kek tiramisu gibi falan bişiler
benımde oyle evlendım butun dengem sastı agrılı vs gecıo genelde ve zor sokuluyo
hımm...
hadı afıyet olsun bakalım dıkkatlı ye aklinialirimsmile
aman o ne be oglen yemegınde sosıs mı olur kı ...
ya ben zaten salam sosıs aynen edutun dedıgı gıbı hıc tavsıye etmem ...
sucukta eger bıldıgın guvendıgın yer yappıyodsa al ye yoksa asla yeme
hazır kofteler de lastık gıbı aynen sempatiksalakcinni
canım bu tarıftekı tıramısuyu yapabılrısın ...
Benimde canim cekti simdi cokacimcoook
ben de cok sevıom sımdı canım cektı benım de akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?