- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.801
ben geldim 2 tane halı yıkadım sonrada kendimi yıkadım
yorgunluktan ölmüş vaziyetteyim yemekte yok
biri bana acil yaptıklarından göndersin kociş aç kalacak sonra bana kızacak yoksa
o kalabalıktamı:)))) senin ikizin olacak ya yoksa üçüzmü:)))kıvır kıvır
aaa kim diyo süslenmedim diye
ben hızlı hatunum bi kere kimse benim rekorumu kıramaz
kim bi kere gördügü adamla 2 hafta sonra nişanlanıp 3 buçuk ay sonra evlenir bayanssulusmile
sebin burdaymış azıcık kalmış doguma ay ne güzel ya keşke bende ankarada olsaydım da dogumlarınızda ziyaretlere gelebilseydim
neyse kızlar herkeşler dogursun sonra bi toplanalım çoluk çocuk
ay ne güzel olurrr
oyy hamaratlığa bak seennnnn.... alkisalkisalkis
dün akşam tavuk but attım fırına... yanına biber patates domates..üstüne salçalı su... çok da güsel oldu... bu akşam ne yapıcam bende bilmiyom =((((
ya diye diye sonunda ikiz dogurtturcaksınız bana haaaklava:
kızlar bugün 6. gün ama benim hala kanamam var bu işte bi anormallik var gibim sanki
normalde 4 gün olurdu allah allah
kocişimi yine mi erteliycem ben bilmiyorumkismile
gel gel valla hava sıcak hortumuda çektim balkona iyi oldu arada da kendime tuttum suyu ateşim başıma vurdu zaten kaç günlerdir ayrıyım eşimden aklinialirimsmilebeni de yıkasana.çok sıcak.duşun altına girsem orda otursam keşke :)
anlatırsam şimdi lapacı bu gecede gül koyar kapıma sonra da kocişim beni kapı önüne koyar aklinialirimsmileoohh masallah haklısın afedersın sana laf etmıyım tabıkı ben zemuszemus
eee ne yaptın pekı ne gıydın ne surdun aklinialirimsmile
ayyy ya ben hep onu dusunuom gece yuzustu donunceçok şükür öksürüğüm geçti ama sırtım çok ağrıyor.yatsam ağrıyor otursam ağrıyor.şöyle yüzüstü yatıp masaj yaptırmak istiyorum artık kısmetse doğumdan sonra
sempatiksalakcinni super olurdu ama büzüşürdün laelaelaelaelaebeni de yıkasana.çok sıcak.duşun altına girsem orda otursam keşke :)
kızlar bugün 6. gün ama benim hala kanamam var bu işte bi anormallik var gibim sanki
ya bana tavuk demeyin amaaaaaa
tavuk tavuk tavuk :enbuyukkk:
dün kocişime beni sevemiyor diye alinazik yaptım dı
bugün daha hiç bişi yok dolapta biberim vardı dolma mı yapsam ki ama adam gelcek şimdi
amannnnnnnnnnnnnn boşver iki yumurta kırarım bende kaydirigubbakcemile2
gel gel valla hava sıcak hortumuda çektim balkona iyi oldu arada da kendime tuttum suyu ateşim başıma vurdu zaten kaç günlerdir ayrıyım eşimden aklinialirimsmile
anlatırsam şimdi lapacı bu gecede gül koyar kapıma sonra da kocişim beni kapı önüne koyar aklinialirimsmile
Valla ben hamilelikten beri evde pek yemek yaptığım söylenemez kaydirigubbakcemile3 kocişim isyan bayraklarını çekti sayılır... "Ne yemek hayatı kaldı ne cinsel hayat kaldı mahvetti beni bu bebe" diyor. :roflol:
Eve zaten geç gidiyoruz.Artık o sırada aklıma ne gelirse yada canımız ne çekerse yapmaya çalışıyorum... Bide sıcaklardan ne benim bişey yiyesim var akşam nede eşimin.
ayyy ya ben hep onu dusunuom gece yuzustu donunce
hamıle kalınca nası yatıcam zaten zor uyuyorum cok stres bı durum benceee
Allah yard olsun az kaldı dayan bacım olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinni super olurdu ama büzüşürdün laelaelaelaelae
kız bısey olmaz 6 gunden
sen 3 den az 10 dan fazla surerse kork
her zaman duzen aynı olmuyo yaz gunu artması normal bence
kanaman damla şeklinde ise birşey olmaz bence ben öle yapıyom zaten benimki de uzun sürüyor seninki de belki hsg den sonra öle olmuş olabilir
nasıl yani anlamadım.kim kapıya gül koyuyor?kocan neden seni kapınınönüne koysun ki süslendin diye?CADIARZU
kız ben hsg çektireli bu 3. adetim bu kadar farkeder mi
gel gel valla hava sıcak hortumuda çektim balkona iyi oldu arada da kendime tuttum suyu ateşim başıma vurdu zaten kaç günlerdir ayrıyım eşimden aklinialirimsmile
anlatırsam şimdi lapacı bu gecede gül koyar kapıma sonra da kocişim beni kapı önüne koyar aklinialirimsmile
ayyy geçen hafta ne oldu anlatayım.ablamlar gelmişti alışveriş merkezine gidiyorduk.ben önde balmala yürüyorum.metroyu beklemek için durduk.eşim geldi
* " afedersiniz hanımefendi bu sizden düştü" diyerek anahtarını uzattı.çantama koyayım ben taşıyım diye.benim de ağzımdan birden şu cümle çıktı göbeğimi işaret ederek
* " beyefendi bu da sizden düştü ama ben taşıyorum.o zaman sizde bunu taşıyın"
sonra gül gül öldük ablamla.ablam çatlak şey nerden de aklına geldi diyor.
ayyy geçen hafta ne oldu anlatayım.ablamlar gelmişti alışveriş merkezine gidiyorduk.ben önde balmala yürüyorum.metroyu beklemek için durduk.eşim geldi
* " afedersiniz hanımefendi bu sizden düştü" diyerek anahtarını uzattı.çantama koyayım ben taşıyım diye.benim de ağzımdan birden şu cümle çıktı göbeğimi işaret ederek
* " beyefendi bu da sizden düştü ama ben taşıyorum.o zaman sizde bunu taşıyın"
sonra gül gül öldük ablamla.ablam çatlak şey nerden de aklına geldi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?