Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben geldim 2 tane halı yıkadım sonrada kendimi yıkadım
yorgunluktan ölmüş vaziyetteyim yemekte yok
biri bana acil yaptıklarından göndersin kociş aç kalacak sonra bana kızacak yoksa

beni de yıkasana.çok sıcak.duşun altına girsem orda otursam keşke :)

o kalabalıktamı:)))) senin ikizin olacak ya yoksa üçüzmü:)))kıvır kıvır

ya diye diye sonunda ikiz dogurtturcaksınız bana haaa klava:

kızlar bugün 6. gün ama benim hala kanamam var bu işte bi anormallik var gibim sanki
normalde 4 gün olurdu allah allah
kocişimi yine mi erteliycem ben bilmiyorumkismile

aaa kim diyo süslenmedim diye
ben hızlı hatunum bi kere kimse benim rekorumu kıramaz
kim bi kere gördügü adamla 2 hafta sonra nişanlanıp 3 buçuk ay sonra evlenir bayanssulusmile

oohh masallah haklısın afedersın sana laf etmıyım tabıkı ben zemuszemus
eee ne yaptın pekı ne gıydın ne surdun aklinialirimsmile

oyy hamaratlığa bak seennnnn.... alkisalkisalkis
dün akşam tavuk but attım fırına... yanına biber patates domates..üstüne salçalı su... çok da güsel oldu... bu akşam ne yapıcam bende bilmiyom =((((

Valla ben hamilelikten beri evde pek yemek yaptığım söylenemez kaydirigubbakcemile3 kocişim isyan bayraklarını çekti sayılır... "Ne yemek hayatı kaldı ne cinsel hayat kaldı mahvetti beni bu bebe" diyor. :roflol:
Eve zaten geç gidiyoruz.Artık o sırada aklıma ne gelirse yada canımız ne çekerse yapmaya çalışıyorum... Bide sıcaklardan ne benim bişey yiyesim var akşam nede eşimin.

kanaman damla şeklinde ise birşey olmaz bence ben öle yapıyom zaten benimki de uzun sürüyor seninki de belki hsg den sonra öle olmuş olabilir

gel gel valla hava sıcak hortumuda çektim balkona iyi oldu arada da kendime tuttum suyu ateşim başıma vurdu zaten kaç günlerdir ayrıyım eşimden aklinialirimsmile

oohh masallah haklısın afedersın sana laf etmıyım tabıkı ben zemuszemus
eee ne yaptın pekı ne gıydın ne surdun aklinialirimsmile
anlatırsam şimdi lapacı bu gecede gül koyar kapıma sonra da kocişim beni kapı önüne koyar aklinialirimsmile

çok şükür öksürüğüm geçti ama sırtım çok ağrıyor.yatsam ağrıyor otursam ağrıyor.şöyle yüzüstü yatıp masaj yaptırmak istiyorum artık kısmetse doğumdan sonra
ayyy ya ben hep onu dusunuom gece yuzustu donunce
hamıle kalınca nası yatıcam zaten zor uyuyorum cok stres bı durum benceee
Allah yard olsun az kaldı dayan bacım olumunekankayizsmile

sempatiksalakcinni super olurdu ama büzüşürdün laelaelaelaelae

kız bısey olmaz 6 gunden
sen 3 den az 10 dan fazla surerse kork
her zaman duzen aynı olmuyo yaz gunu artması normal bence

o zaman davuk davuk davuk diyeyimm
eğer zmanım yoksa hemen bişi yapmam gerekirsede et sote yada ciğer sote yada davuk sote yaparım =))))))))))))
konserve yap bugünde.. bezelye mesela.... düdüklüde 5 dk da mercimek çorbası.. ohh hemencecik hazır işte sana yemek

nasıl yani anlamadım.kim kapıya gül koyuyor?kocan neden seni kapınınönüne koysun ki süslendin diye?CADIARZU

olcek o kadan da canımmm koca şimdiden açmış isyan bayraklarını :roflol::roflol::roflol:

yüzüstü yatamıyorum hadi onu geçtim önceden yan yatınca rahattı şimdi sıkışıyor herhalde minik pat pat vuruyor çok yana dönünce.İyiki 9 ay taşıyoruz Allah'a şükür

nasıl yani anlamadım.kim kapıya gül koyuyor?kocan neden seni kapınınönüne koysun ki süslendin diye?CADIARZU

hastayım kıvırcığa.. kapısına kırmızı gül bıraktım geçen....
süslenmiş pislenmiş kocası için... bugün yine bırakcam...sonrada şarkımı sööliceeemm
"aşığım saaannnnnaaaaaaa
doyamıyoorruummmmmmmm
ne de güzeellssiinnnnn
bakamıyorruummm
seni sevmeyyyeeee
doyamıyoorruummmm
bu ne büyük aşşkkk
anlamıyoorruummmm"

repertuarımdaki 2. şarkımda

"kapına kırmızı bir gül bırakttıımmmm"
sadece bu kısmını biliyom şarkının

O İKİZİ DOĞURTCAK BEN DEĞİLİM YAVRUMMMM

ayyy geçen hafta ne oldu anlatayım.ablamlar gelmişti alışveriş merkezine gidiyorduk.ben önde balmala yürüyorum.metroyu beklemek için durduk.eşim geldi
* " afedersiniz hanımefendi bu sizden düştü" diyerek anahtarını uzattı.çantama koyayım ben taşıyım diye.benim de ağzımdan birden şu cümle çıktı göbeğimi işaret ederek
* " beyefendi bu da sizden düştü ama ben taşıyorum.o zaman sizde bunu taşıyın"
sonra gül gül öldük ablamla.ablam çatlak şey nerden de aklına geldi diyor.

kız ben hsg çektireli bu 3. adetim bu kadar farkeder mi

sanki yeni gibi geldi aklıma ne bilim kızzz çok unutkanımdır :kedi zaman sıcaktan veya üşütmekten de olabilir canım kafaya takılacak bi durum yok merak etme

lülülülülülü ahaa sonra balkonda halı yıkarken mı gorduler senı dıye :mymeka:

lapacı da cok arabesk takıloo ya bosver onu ben koyayım gullerı kapına olmazmı
Şeniz

ayy alemsin sebinim yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: güzel laf olmuş

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden AELİMSİN KIZ SEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…