Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

benim göğüsler acımaya başladı sivilcelerde çıkmaya başladı sanırsam kırmızılarım gelecek gibi gelirse hemen randevu alıcam drdan yumurta çatlatma işlemine başlayacaktık hayırlısı bakalım

Sebin'im sen haberleri kesme yeter...akşamları da olsa haber ver...
Bu arada doğum tarihi falan ne durumda? yani doktor bişey dedi mi? normal mi olacak sezeryan mı?

henüz hiç bir şey belli değil.haftaya belki belli olur.hesaplayıcılara göre 7 eylül muhtemel doğum tarihi.

canım kusura bakma ofisteyim ya bazen habersiz çıkmak zorunda kalıyorum.haftaya kontrole gidicez bakalım ne dicek dr teyzemiz.

işyerinde zor oluyo.. bende hep çıkıyodum şimdi ise iki sekme açıyorum birinde bizim şirket portali var diğerinde ise topic.. portal açık duruyo aşağı alıyorun sayfayıda..hiç bişi görünmüyo =)))))
senin artık yavaştan dönmeye başlamış olması gerek dimi? hissediyomusun bişi?

hiç belli olmaz halev.. hayırlısı..adet gelene kadar bekle bakalım....
gelirsede başlarsın tedaviye... inş güzel sonucuda alırsın canımcım

aslında 32. haftamdan beri hareketleri daha faklı.sanki göbeğime sürtünüyor gibi.acaba döndü de mi ondan mı diye düşündüm.ama tam olarak anlayamıyorum.

henüz hiç bir şey belli değil.haftaya belki belli olur.hesaplayıcılara göre 7 eylül muhtemel doğum tarihi.

Vakitli sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah... Bak özelde de yazmıştım tekrar söliim... Eğer sezeryan olursan kapıda bekliicem bebek çıkar çıkmaz kapıp kaçıcam -tatlicadiarzu-

hiç belli olmaz halev.. hayırlısı..adet gelene kadar bekle bakalım....
gelirsede başlarsın tedaviye... inş güzel sonucuda alırsın canımcım

adet olmaya yakın en belirgin özelliğim karnımın şişmesi oluyor ve şuan patalayacak gibiyim bu da hayır olur benim için en azından düzene girdi gibi şimdilik tedaviyede başlarım erkenden iyi olur bu hastaneyle nisanda sigortam bitecek bitmeden bebiş olursa iyi olacak bizim için doğum garantisi içinde para yatırmıştık

EFERİM ONLARADA SEVGİ VEREN SİZEDE...BENİM HALA 1 AMA EN GÜZELİNDEN:)))BENİM HALA UMUDUM VAR BEKLİYORUM....EFERİM YAVLUMMMMMMMM:lepi:

aslında 32. haftamdan beri hareketleri daha faklı.sanki göbeğime sürtünüyor gibi.acaba döndü de mi ondan mı diye düşündüm.ama tam olarak anlayamıyorum.

kontrolde görürsün zaten ne durumdaymış prenses... inş herşey yolunda gider..güzelce sağlıklı sıhhatli şekilde alırsın kucağına ve 2. annemiz sen olursun... ya hande ya sen olucaksınız 2. ama bakalım kimin prensesi daha aceleci =)

ayy az kalmış sebinim yaa
nerdeyse 1 ay diyebiliriz
ben az önce baktım gökçekte doğum yapmış 12 temmuzda
sebin sen nasılsın? rahatsızlığın geçti mi canım?

bende öyle yapıyorumsempatiksalakcinni

yinede belli olmaz diyorum ben sanaa =)))
ayy inşallah halevim yaa..inş bekletmez sizi daha.. yeter bu kadar gelsin artık dimi kuzucukk

yinede belli olmaz diyorum ben sanaa =)))
ayy inşallah halevim yaa..inş bekletmez sizi daha.. yeter bu kadar gelsin artık dimi kuzucukk

evet hayırlısı ile bi gelse bütün arkadaşlarımın yarısı hamile yarısı doğurdu maşallah bi ben kaldım

ayy az kalmış sebinim yaa
nerdeyse 1 ay diyebiliriz
ben az önce baktım gökçekte doğum yapmış 12 temmuzda

Aaaa 2. annemiz o oldu o zaman... Benim evlilik yıldönümümde doğum yapmış :)
Allah sağlıklı uzun başarılarla dolu ömürler versin tüm bebişlere

kızlar nasılsınız sersem gıbıyım
yemegı yedım koltukta sızmısım bu saate kadar
bı ara sankı yatakta gıbı donmeye kalktım nerdeyse dusunuyordum koltuktan :bbo:
son anda toparladım olayı
sımdıde telefon sesıyle uyandım

tek0633,bmen,mercan76,eso11 bu hatunlardan da hiç haber yok... onlarda doğurmuş yada doğumları yakın olanlardan...

zor yırtmışsın yani düşmekten yemeğin üzerine uyulurmu yavrum ağırlık yapar tabikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…