Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben geldim 2 tane halı yıkadım sonrada kendimi yıkadım
yorgunluktan ölmüş vaziyetteyim yemekte yok
biri bana acil yaptıklarından göndersin kociş aç kalacak sonra bana kızacak yoksa

Aysel'cim sanırım bmen'de doğum yapmış... çünkü normal doğum olacak ve 17 temmuz demiş...bugün 22'si.Muhtemelen doğmuştur bebişi... Kızı olacakmış ve ismi de Melis İrem olacakmış... Diğer hatunlara da bakıcam şimdi profillerinden... Tek0633 sanırım hiç girmemiş topic'e enson bizim şubat başlığına yazmış çünkü.

biri bana acil yaptıklarından göndersin kociş aç kalacak sonra bana kızacak yoksa

oyy hamaratlığa bak seennnnn.... alkisalkisalkis
dün akşam tavuk but attım fırına... yanına biber patates domates..üstüne salçalı su... çok da güsel oldu... bu akşam ne yapıcam bende bilmiyom =((((

ay canım iyi yormuşsun kendini benimde yemeğim yok ki sana yollayım bende hiç pratik değilimdir aklıma direk gelmez

oyy hamaratlığa bak seennnnn.... alkisalkisalkis
dün akşam tavuk but attım fırına... yanına biber patates domates..üstüne salçalı su... çok da güsel oldu... bu akşam ne yapıcam bende bilmiyom =((((
ya bana tavuk demeyin amaaaaaa
tavuk tavuk tavuk :enbuyukkk:

ay canım iyi yormuşsun kendini benimde yemeğim yok ki sana yollayım bende hiç pratik değilimdir aklıma direk gelmez

dün kocişime beni sevemiyor diye alinazik yaptım dı
bugün daha hiç bişi yok dolapta biberim vardı dolma mı yapsam ki ama adam gelcek şimdi
amannnnnnnnnnnnnn boşver iki yumurta kırarım bende kaydirigubbakcemile2

zor yırtmışsın yani düşmekten yemeğin üzerine uyulurmu yavrum ağırlık yapar tabikisi

uykucu senii :1closedeyes:

ohh nede guzel uyumusum nolmus yanı Dance
ama var ya ınsaatın sesı gelmesın dıye camı kapamıstım
o yuzden cıddı soyluyorum resmen sersem gıbıyım berbat bı durum havasız kalmıs sınek gıbıyım aynı -tatlicadiarzu-

sebin burdaymış azıcık kalmış doguma ay ne güzel ya keşke bende ankarada olsaydım da dogumlarınızda ziyaretlere gelebilseydim
neyse kızlar herkeşler dogursun sonra bi toplanalım çoluk çocuk
ay ne güzel olurrr

CİYAK CİYAK:)))
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kafamçokkarıştı

sımdımı gelecek bu kadar erken mı gelıo kız adam
sen de halıları baska gun yıkayaydın hanı kendını susleyecektın bugun
adamın once karnını doyuracan sonra aklinialirimsmile

neyse o zaman dolma olur kız cabuk pıser kı dolma yemegı yada bı tane konserve bezelye falan acıver yanına pılav

bizde de birşey yoksa genelde kahvaltılık yada iki dakkikada makarna yapıyoruz eşimli birlikte eve gittiğimiz için çok şükü o da yardımcı oluyor bana birlikte hallediveriyoruz

aaa kim diyo süslenmedim diye
ben hızlı hatunum bi kere kimse benim rekorumu kıramaz
kim bi kere gördügü adamla 2 hafta sonra nişanlanıp 3 buçuk ay sonra evlenir bayanssulusmile

Amin inş.Hande sanırım 1.5-2 hafta önde benden ama tabi belli olmaz bu işler.Lütfen son ana kadar kalsın.hem akciğer gelişimi için hem de doğum öncesi iznmin yanmaması için

ahhaaa cok da guzel olur valla boshayallersmile

CİYAK CİYAK:)))
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızım bebelerı bırak bızım kendı cıyaklarımız yeter valla beynımız doner burdakı gıbı muhabbete sararsak kaydirigubbakcemile3

evet ne güsel oluuuuuuu :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

çok şükür öksürüğüm geçti ama sırtım çok ağrıyor.yatsam ağrıyor otursam ağrıyor.şöyle yüzüstü yatıp masaj yaptırmak istiyorum artık kısmetse doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…