- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
selam arkadaşlar yeni topik hayırlı ugurlu olsun =)) hamiş adayylarımıza bol şans getirsin
nasılsınız bakalımm
Yavru kuŞlar ne kaynatıyosunuz bakİİm
ınsallah canım hayırlısı bakalım ılk defa bı ılac kullanıcam heyecanlıyım ohaoldumsmileyumurtacıklar olgunlaşmaya başlayınca takip edicek işte.. sonra duruma göre iğne ile çatlatacak ve çalışma vericek =)
hayırlısı bakalım.. inş güzel sonuçlarını alırız lorkecimm...
herşey bebişlerr içinn.. durmak yok sürekli çalışmalıyıızz =)))))))))))))
Lorkee yirim seni ben çok datlısınnnn cokacimcoook cokacimcoook
oyle mııı o zaman bu enerjıler sana bebıs olarak gerı donsun ınsallah aklinialirimsmilehayatım girmedim ben sınava
ama ankara süperdi fena enerji depoladım
ya kızlar kendi derdimden sizinle ilgilenemedim...bugün yoğunum azcık kusuruma bakmaayın olurmu?
bu arada okuyamadım ne dedi doktor lorkee
hoşgeldin tatlım
nasıl gidiyor bakalım anne kız neler yapıyorsunuz?
aysel ben seni face de ekledim kabul etsene bacım
beni de eklesene a.s.
hosbulduk canım ne yapalım, bulantılar geçti dedik mide yanmaları başladı =)))
iyice hareketlendi minişim küt küt atıp vurup duruyo darısı saglıkla senin başına inş az kaldı.
bebiskomdan sora hamiş haberi aldıkmı?
lapaci kuşumm oğluşun geliyomuş hadi bakalım hayırlı olsun canım benim:dance:
lorkee sen varsın ya eklemiştim ben seni 2-3 tane foton var eşinle dimi
haftaya burdaki ürologa gideceğiz bende bu arada bişiler kullan diyorum ama galiba doktora gidip doktor dediği zaman farkına varacak..
hosbulduk canım ne yapalım, bulantılar geçti dedik mide yanmaları başladı =)))
iyice hareketlendi minişim küt küt atıp vurup duruyo darısı saglıkla senin başına inş az kaldı.
bebiskomdan sora hamiş haberi aldıkmı?
lapaci kuşumm oğluşun geliyomuş hadi bakalım hayırlı olsun canım benim:dance:
canım sen dedikçe o yapmak istemiycek iş inada binecek bence bırak biraz eminim erkekler için bu durum daha zor abimden biliyorum kabullenmek istemiyorlar doktor desin eger o zamanda yapmazsa devreye öyle girersin
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
lorkee sen varsın ya eklemiştim ben seni 2-3 tane foton var eşinle dimi
vardı evet ama suan yok da ben nıe hatırlamıom bakayım bı dur bakalım
biz tekrardan korunmaya başladık hayatım bebiş olarak geri dönemezyumurta kaynatıyoruz delikafadulden
ınsallah canım hayırlısı bakalım ılk defa bı ılac kullanıcam heyecanlıyım ohaoldumsmile
anam korktum bole ama catal bıcak gorunce :1shok: akannehir
oyle mııı o zaman bu enerjıler sana bebıs olarak gerı donsun ınsallah aklinialirimsmile
canım baktı kıst vs yok sukur test yaptı bıde klomen verdı yumurtlkamanı kontrol edelım dedı haftaya kontrole gıdıcem ınsalah
esının sonuclarını da getır dedı
bitan nasılsın canım?
bulantı ve kusmaların bitti mi?
canım hosgedlın mıde yanması demıssın de eger sevıyorsan leblebı ye bol bol mıde asıdını dengelıyo ben de gastrıt var babamda ulserden amelıayt oldu doktorun tavsıye ettıgı sey dırek leblebı
hem yan etkısı zararıda yok rahatlarsın ınsallah
biz tekrardan korunmaya başladık hayatım bebiş olarak geri dönemez
sağol canım iyi sayılırım sabahları bi bulantı kusma geliyo sonra pek yok ama midem çok yanıyo sen nasılsın senin bulantıların sürüyo mu?Bide ben çok halsizim ben mi kendimi çok salıyorum acaba?
severim leblebi deniyim bugün onu ins iyi gelir saol cnmboshayallersmile
seninde hamişliğin ozaman 6 aylarda zor gecicek gastrit oluncaki bende de var yanmalar erken başlıyo bebiş büyüdügü için midede sıkışıyo :bbo:
ehehee..efet.. oğluşum olcak inş... sağolasın canımcım...
ayy ne güsel ya hareketlerini duymak.. ne zaman hissetmeye başladın? sabırsızlıkla bekliyorum bende.. 16. haftadayım ama tık yok daha
o zamanda bişi degişmiyo canım yacanım ekstra yöntem olmaksızın korunuyo dusuncesı ıcınde olsanı olmazmı
tabı sız bılırsınız ama CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?