Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Yavru kuŞlar ne kaynatıyosunuz bakİİm

yumurta kaynatıyoruz delikafadulden
ınsallah canım hayırlısı bakalım ılk defa bı ılac kullanıcam heyecanlıyım ohaoldumsmile

Lorkee yirim seni ben çok datlısınnnn cokacimcoook cokacimcoook

anam korktum bole ama catal bıcak gorunce :1shok: akannehir
hayatım girmedim ben sınava
ama ankara süperdi fena enerji depoladım
oyle mııı o zaman bu enerjıler sana bebıs olarak gerı donsun ınsallah aklinialirimsmile

ya kızlar kendi derdimden sizinle ilgilenemedim...bugün yoğunum azcık kusuruma bakmaayın olurmu?

bu arada okuyamadım ne dedi doktor lorkee

canım baktı kıst vs yok sukur test yaptı bıde klomen verdı yumurtlkamanı kontrol edelım dedı haftaya kontrole gıdıcem ınsalah
esının sonuclarını da getır dedı

hoşgeldin tatlım
nasıl gidiyor bakalım anne kız neler yapıyorsunuz?

hosbulduk canım ne yapalım, bulantılar geçti dedik mide yanmaları başladı =)))
iyice hareketlendi minişim küt küt atıp vurup duruyo darısı saglıkla senin başına inş az kaldı.
bebiskomdan sora hamiş haberi aldıkmı?
lapaci kuşumm oğluşun geliyomuş hadi bakalım hayırlı olsun canım benim:dance:

canım hosgedlın mıde yanması demıssın de eger sevıyorsan leblebı ye bol bol mıde asıdını dengelıyo ben de gastrıt var babamda ulserden amelıayt oldu doktorun tavsıye ettıgı sey dırek leblebı
hem yan etkısı zararıda yok rahatlarsın ınsallah

haftaya burdaki ürologa gideceğiz bende bu arada bişiler kullan diyorum ama galiba doktora gidip doktor dediği zaman farkına varacak..

canım sen dedikçe o yapmak istemiycek iş inada binecek bence bırak biraz eminim erkekler için bu durum daha zor abimden biliyorum kabullenmek istemiyorlar doktor desin eger o zamanda yapmazsa devreye öyle girersin

ehehee..efet.. oğluşum olcak inş... sağolasın canımcım...
ayy ne güsel ya hareketlerini duymak.. ne zaman hissetmeye başladın? sabırsızlıkla bekliyorum bende.. 16. haftadayım ama tık yok daha

canım sen dedikçe o yapmak istemiycek iş inada binecek bence bırak biraz eminim erkekler için bu durum daha zor abimden biliyorum kabullenmek istemiyorlar doktor desin eger o zamanda yapmazsa devreye öyle girersin

al benden de o kadar... erkeklikle ilgili birşey direkt... kolay değil yani erkek için..
arrttıııııı... tüp bebek için çoookk erkenn.. bunu çok söyledim zavallı edutun kafasını yedim ama böyle yani.. 3 ay deneyip tüp bebek istemek hiç doğru bir karar değil...
kaldıki eşin tedavi ile hemen iyileşecek edutum.... sen hiiçç stres yapma... dr a gidin gelin o zaten size bir yol çizecektir...

biz tekrardan korunmaya başladık hayatım bebiş olarak geri dönemez

bitan nasılsın canım?
bulantı ve kusmaların bitti mi?

sağol canım iyi sayılırım sabahları bi bulantı kusma geliyo sonra pek yok ama midem çok yanıyo sen nasılsın senin bulantıların sürüyo mu?Bide ben çok halsizim ben mi kendimi çok salıyorum acaba?

severim leblebi deniyim bugün onu ins iyi gelir saol cnmboshayallersmile
seninde hamişliğin ozaman 6 aylarda zor gecicek gastrit oluncaki bende de var yanmalar erken başlıyo bebiş büyüdügü için midede sıkışıyo :bbo:

sağol canım iyi sayılırım sabahları bi bulantı kusma geliyo sonra pek yok ama midem çok yanıyo sen nasılsın senin bulantıların sürüyo mu?Bide ben çok halsizim ben mi kendimi çok salıyorum acaba?

canım çookk normal halsizlik 16 haftadan sonra azalıyo 20haftaya kadar rahatlamış oluyosun kansızlık var mı ölçümlerini yaptırdın mı? oda çok etkiliyobilmiyorumkismile

valla o zaman hersey degısebılır dıyolar ama bakalım mıgrende var bende hep bas hem mıde hem bulantı tutarsa yatarım artık :bbo:
aman neyse bebısımız gelsın de katlanırız hepsıne ınsallah Allah guc kuvvet verır

ehehee..efet.. oğluşum olcak inş... sağolasın canımcım...
ayy ne güsel ya hareketlerini duymak.. ne zaman hissetmeye başladın? sabırsızlıkla bekliyorum bende.. 16. haftadayım ama tık yok daha

oy oy az kaldı duymana doktorum 20 haftada artık hissetemeye başlamış olursun demişti ama ben çok erken hissettim 14haftada hissetmeye başlamıştım böyle bişey pır edip kaçıyodu sanki içimde. gaz gibi ama degildi biliyorum şimdi hareketlerini tanıdıkça gaz olmadıgından emin oldum 2 gündür ciddi sertleşti hareketleri yerimden zıplıyorum. sanki karın bölgeme cok küçük watta akım oluyo tuhaf yani. bide senin erkek ya başlarsın bence bugün yarın hissetmeye :CüvCüv:

canım ekstra yöntem olmaksızın korunuyo dusuncesı ıcınde olsanı olmazmı
tabı sız bılırsınız ama CADIARZU
o zamanda bişi degişmiyo canım ya
en güzeli bu bak bu ay nasıl rahatım zaten geri çekilme yöntemi uyguluyoruz ben korunmuyorum bi kaç ay böyle olsun istiyorum biraz degişsin düşüncelerim bi kendime geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…