Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gel senle bi merkez açalım..
süper iş yaparız heeee..
acıdımı peki? ağladın mı bakiimmm???

kızım sıfır acı...normal makinada azcık olurdu muhtemelen...ama sana söyle diyim..yanımda ekranda sorup durdum... sağa akmadı neden...şu gölgeler ne...rahmim bumu...doktora diycektim yat sıra bende:)))

kızlar dün biriyle konuştum
45 yaşındaymış kendisi imam
dedim ki hocam dua edin bebek için
üzüldü galiba
bak kızım ben 45 yaşındayım ve bizim 15 yıl çocugumuz olmadı 15 yıl sonra bir kızımız oldu dedi
çok sevindim dedim
onuda dogumda daha kucagımıza bile almadan kaybettik sonrada bi daha hiç olmadı dedi
kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam size

kızım sıfır acı...normal makinada azcık olurdu muhtemelen...ama sana söyle diyim..yanımda ekranda sorup durdum... sağa akmadı neden...şu gölgeler ne...rahmim bumu...doktora diycektim yat sıra bende:)))

alemsin edutum dru yatıraydın da sende ona bakaydın

halevim
bugün dr a gidiyormuşsun güzel haberlerle gelirisn inş. canım

evet tatlım inşallah hayırlısı olur

:1shok:
peki bebek yaşıyormu ki acaba?
ne kadar ilginç bir olay yaaaaaa.....
bebek resmen hayata bağlamış anneyi..
evet yaşıyomuş ve dogmuş bile bende çok şaşırdım rabbim nelere kadir ya

desene bi daha ki gittigine hadi hadi lülülülülülü

lapacım haberin devamı
İngiltere’de Harry Salter isimli bir bebek doğmadan annesinin hayatını kurtararak kahraman oldu. Anne Claire (26) hamileliğinin 18’inci haftasında çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını düşündü. Hastaneye gittiğinde doktorlar Claire’in rahminde tümör taşıdığını fark etti. Harry tümörü tekmeleyerek koparmıştı. Doktorlar rahimdeki kanserin tedavi edilmesi için çocuğun alınması gerektiğini söylüyordu. Ancak Claire, “Bebeğim hayatımı kurtarmışken ondan vazgeçemem” diyerek kabul etmedi.
Tümör de büyüdü
Claire hamileliğinin 26’ıncı haftasına kadar bekledi. Tümör de üç kat büyümüştü. Doktorlar tümörün anne ve bebek için çok tehlikeli hale geldiğini söyleyerek sezaryene karar verdi. Harry’nin yaşama şansı yüzde 40’tı ama dayandı. Doğduğunda sadece 1 kg 100 gram olan bebek hemen yoğun bakıma alındı. Annesi de kemoterapiye başladı. On hafta sonra Harry yoğun bakımdan çıkmış, Claire ise kanserden kurtulmuştu. Anne oğul şimdi sağlıklı ve mutlu.

ben sana demedimmi? bir de yok yere bu iş için anestezi alıyolar hiç anlamıyorum yaa...
sen normal doğumda yaparsın misler gibi.. korkusuz eduuttttttt :lepi:

allah vermeyince vermiyor işte..... rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin.. çok zor =(
bizim komşumuzunda olması.. yıllarca tedavi oldu.. tüp bebek yapıldı kaç kez... olmadı.. en son tuttu bir tanesi.. hamile kaldı... gün sayıyordu doğuma... 99 depremi oldu işte.. o zaman çok korkup bebeğini kaybetti =((( sonrada allah vermiyor demekki diyerek bir daha denemedi... =(((((

Kıvırcığım bunun gibi öyle hikayeler var ki benim de duyduğum... Rabbim herkesi bir başka türlü sınıyor... Bizler aslında biraz şımarıklık yapıyoruz... Fazla çabuk istiyoruz herşeyi...Halbuki elde etmek için belki biraz gözyaşı dökmemiz belki biçok kapı aşındırmamız gerekiyor ama biz istiyoruz ki hemen olsun... Olayınca da mızmızlanıyoruz...Ben her kadının anne olmayı istediğini düşünüyorum... Zannetmiyorum ki kendi isteği ile anneliği reddetsin bir insan... Ama ne varki herkes bu şansı yakalayamıyor...
Rabbim hiç kimseyi annelik ve babalık duygusundan mahrum etmesin...Çok şükür hepimiz tek tek hamile kalıyoruz ve inşallah burada çocuklarımızın komik hallerini konuşacağımız günler de gelecek.

ayyyyyyy ne kötü bi durum olmuş Allah sabır versin bekleyişin sonu güzel ama güzelliğin sonu çok kötü desene Allah kimseye yaşatmasın

inanılmaz bir olay yaaaaa......
allahın takdiri işteee.......
1 kg bebek nasıl yaşamış... nasıl sağlıklarına kavuşmuşlar yok bir açıklaması

bana bak kızımmmmm döferim seni haaa alsanaalsanasmile
sen anesteziyle hsg yaptıranlara ne kızıyosun
milattan önceden kalma aletlerle gelde sen hsg ol bakıyım lmaz:

bana bak kızımmmmm döferim seni haaa alsanaalsanasmile
sen anesteziyle hsg yaptıranlara ne kızıyosun
milattan önceden kalma aletlerle gelde sen hsg ol bakıyım lmaz:

sen istisnasın ama... yazarkende aklıma geldi kıvırcık kıscak şimdi o hariç diyeyim diyee kaydirigubbakcemile3
senin durum farklı ama... benim lafım istanbul gibi bir yerde her türlü imkan varken gidip anestezi olanlara...

ha şöyle akıllı ol
alırım aklını lmaz:

işte kısmet olamyınca olmuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…