- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.101
selammm kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız..
hoşgeldin..
biz iyiyiz siz nasılsınız asıl?
bir takvim yapda bebeğini takip edebilelim bizde
hoşgeldin canım hayırlı kandiller
ne zaman gidiceksin keseyi görmeye
ahh evet Hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN arkadaşlar..Dualarımda siz de olacaksınız inş.
Bilmiyorum 7 hafta olsun diyorum kalp atışını da duyayım ya şey ben alttan muayne edecekler çok kötü oluyorum öyle o masaya oturunca korkuyorum elim ayağım titriyor mafoldumben
sebinim hoşgeldin tatlımhayırlı kandiller herkese
iyi gibi işte hafta sonu elime bıçak sokmayı başardım derinmiş tutsun die dikiş attılar elim acıyorelim sarılı he he yine de burdayımm tetenoz dediler vurdurmadım bebek zarar verir mi vermez mi bilemedim netten baktım zararı yokmuş bugun yarın yaptırırım diyorum.. Ne takvimi anam dur tecrübesizim gülmeyin sırnaşık şey
iyi gibi işte hafta sonu elime bıçak sokmayı başardım derinmiş tutsun die dikiş attılar elim acıyorelim sarılı he he yine de burdayımm tetenoz dediler vurdurmadım bebek zarar verir mi vermez mi bilemedim netten baktım zararı yokmuş bugun yarın yaptırırım diyorum.. Ne takvimi anam dur tecrübesizim gülmeyin sırnaşık şey
hayırlı kandiller herkese
hayırlı kandiller herkese
sebinim hoşgeldin tatlım
iyice zorlaşıyor hamilelik demi azıcık kalmış
saglıcakla gelsin şu bebekte inşallah
oyyyy..sebinim... hoşgeldin canımcım.. ansılsınn... minik prenses nnasıl????
nasıl gidiyor? varmı bir aksilik?
Vajinal ultrason istemiyorum de.bu senin en doğal hakkın.bana sormuştu drum.ben de istemiyorum demiştim.7 haftalıkken karın ultrasonunda da görünür kalp atışı.
slmmmm kızlar herkese iyi haftalar..Hayırlı kandiller..Bu gece Rabbim bütün istediklerinizi yerine getirir inşalahhh..Aysima hamişmişşşşşşş çok sevindim canım hihoyyyt:dance: Allah tamamına erdirsin..Topikte hamiş olmayan kalmasın inşallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?