Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin..
biz iyiyiz siz nasılsınız asıl?
bir takvim yapda bebeğini takip edebilelim bizde

iyi gibi işte hafta sonu elime bıçak sokmayı başardım derinmiş tutsun die dikiş attılar elim acıyor elim sarılı he he yine de burdayımm tetenoz dediler vurdurmadım bebek zarar verir mi vermez mi bilemedim netten baktım zararı yokmuş bugun yarın yaptırırım diyorum.. Ne takvimi anam dur tecrübesizim gülmeyin sırnaşık şey

hoşgeldin canım hayırlı kandiller
ne zaman gidiceksin keseyi görmeye

ahh evet Hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN arkadaşlar..Dualarımda siz de olacaksınız inş.

Bilmiyorum 7 hafta olsun diyorum kalp atışını da duyayım ya şey ben alttan muayne edecekler çok kötü oluyorum öyle o masaya oturunca korkuyorum elim ayağım titriyor mafoldumben

Vajinal ultrason istemiyorum de.bu senin en doğal hakkın.bana sormuştu drum.ben de istemiyorum demiştim.7 haftalıkken karın ultrasonunda da görünür kalp atışı.

geçmiş olsun.dikiş atılacak kadar kötü kestin yani.tüh

geçmiş olsun....
tetenoz aşısını hamileliğin ilerleyen haftalarında yaptırıyorlar zaten.... isteğe bağlı kimisi yaptırmıyor ama dr uyarıyor yaptırabilirsin diye.. sen şimdiden yaptırırsan senin için iyi olur sanki...

kız dikkat etsene nasıl başardın öle derin kesmeyi neyse geçmiş olsun bakalım

hayırlı kandiller herkese

hoşgeldin canım hayırlı kandiller sanada

sebinim hoşgeldin tatlım
iyice zorlaşıyor hamilelik demi azıcık kalmış
saglıcakla gelsin şu bebekte inşallah

sorma canımcım ya.bugün çok sıcak.işe zor geldim.yolda dedim otursam kalsam şurda diye.3 haftam kaldı izne ayrılmaya.nasıl geçer 3 hafta bilmiyorum

slmmmm kızlar herkese iyi haftalar..Hayırlı kandiller..Bu gece Rabbim bütün istediklerinizi yerine getirir inşalahhh..Aysima hamişmişşşşşşş çok sevindim canım hihoyyyt:dance: Allah tamamına erdirsin..Topikte hamiş olmayan kalmasın inşallahhh....

oyyyy..sebinim... hoşgeldin canımcım.. ansılsınn... minik prenses nnasıl????
nasıl gidiyor? varmı bir aksilik?

artık iyice ağırlaştık.sıcaklarında etkisiyle bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor.biraz yürüsem yoruluyorum.hele merdiven çıkmak en büyük kabusum oldu ki ofis 4. katta odam ofisin 2. katında ve asansör yok delikafadulden

Vajinal ultrason istemiyorum de.bu senin en doğal hakkın.bana sormuştu drum.ben de istemiyorum demiştim.7 haftalıkken karın ultrasonunda da görünür kalp atışı.

benim doktor da alttan olsa daha iyi olur diyor amelyattan sonra takibi o yaptı..Ama söylerim şansımı denerim en azından canım =))

evet bir diikiş ama derin gitti yaa acıyor :S benden çok eşim kötü oldu göstermedim elimi şakkıdı

evet ben yaptırayım en iyisi ne olur ne olmaz ilerleyen zamanda tekrar yaptırmama gerek kalmaz herhalde demi..

iyiyim canım elim acıyor belim ağrıyor bir de midem bulanıyor geriye bişey kalmadı demi

bu arada kızlar bittede kandilinzi kutluyor..sizi öpüyormuş...özlemiş çokça

Aminnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…