Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar bugün sadece günahların affedildigi gün degil
aynı zamanda kaderin yazıldıgı gün
kimlerin dogup kimlerin ölecegi nasıl rızk kazanılacagı
düşecek tek bir yagmur damlasının dahi kaderi yazılır
işte bizim için önemli olan gün bugün dualarınızı eksik etmiyin

biz de bebk odası almadık zaten.park yatak aldık.eniştem de çekmeceli sonradan büyüyebilen karyola hediye olarak aldı.bebk odasında zaten bizim fazladan bir gardolap vardı.onun yarısını ona dolap yaptık.bir de benim çamaşırlığım yatak odama sığmamıştı bebk odasındaydı.onu da onun için kullanıcam.halı perde ve avize alıcam sadece bir de duvarlara sticker yapmayı planlıyorum.

iyi yapmışsın canım inşallah sıkıntı yaratmazlar sana ve bebişine

oh maşallah odamız hazır opuyorumnanaktan sağlıkla gelsin minişmiz inş

canlar ben yemeğe çıkıyorum ordan doktora gideceğim erken biterse işim gelicem geriye o zaman bilgilendiririm sizi haydi görüşmek üzere afiyet olsun hepinize

Allah hepimize yardım etsin inş. 2 kat olsa iyi 4 kat çıkıyorum ofise giriyorum ofis de 2 katlı odan 2. katta.en çok da bugün zorlandım.resmen yığılıp kalıcam sandım.hava acayip sıcak.buz gibi su çıkardım dolaptan 1 saat içinde sıcacık oldu.patronum hamileyken son güne kadar patır patır indi çıktı.gerçi onun hamileliğinin son dönemi kışa denk gelmişti.

oh maşallah odamız hazır opuyorumnanaktan sağlıkla gelsin minişmiz inş

Amin hepimizinki inş.perşembe günü kontrole gidicez.çok merak ediyorum döndü mü dönmedi mi?anlayamıyorum ben.bazen aslında sanki göğsümün altında ayakları varmıl gibi hissediyorum ama emin olamıyorum.seninki döndü mü?

ayyy ne güzel ya ayy heyecan yaptımm bebek 9 ay bekleyecek de ben nasıl bekleyeceğim acaba :dance::dance:

evet canım beimkisi biraz geç döndü 34.haftadayda sanırım,sen onu merak etme annesi o çookk rahat sıcaktanda korunuyo =) inş o geldikten sonra bukadar sıcak olmıcak

sebin sabah onu konuştuk ayselle.. bebişler zaten %96ı ilk andan itibaren hep baş aşağı gelişiyormuş.. %4 lük kısmı baş yukarı gelişiyormuş... o %4 lük kısım sonraki haftalarda yani 37. haftaya kadar dönermiş.. diğer bebekler ise zaten baş aşağı duruyolarmış.. bizim ctesi kontrol vardı sordum dr a o anlttı bunu.. benimki baştan beri hep baş aşağıymış hep...

tünaydın =)))))
herkese iyi haftalar zemuszemus
Sağol Hande'cim.Hoşgeldin. Kandilin mübarek olsun.

Evet canım en iyisi park yatakmış.Bu konuştuğum arkadaş aynı zamanda hemşire ve çocuk yetiştirme konusunda çok bilgili... Çok takdir ediyorum davranışlarını.O nedenle kendisine sormak istedim...
Eğer diyor bebek odası alırsan kullanamadan zaten çocuk büyür. Çünkü normalde 4 ay deniliyor ama neredeyse ilk 12 ay yani 1 yaşına kadar bebek anne ve babanın yanında olmak durumunda.Çünkü ayıramıyorsun hiç bir şekilde diyor.Sonrasında mutlaka anneanne babaanne falan biyerlere gidiliyor ve çocuklar o dönemde sıklıkla yatak yadırgıyorlar karyolayı söküp götüremeyeceğine göre park yatak en iyisi bu konuda diyor... Zaten 2 yaşına geldiğinde o karyola ona yetmez hale geliyor daha hiç kullanamadan diyor.hadi idare etsin diye 3 yaşını bekliyorsun ve zaten o zamanda da çocuğun zevkleri gelişmiş oluyor ve kendi seçim yapabilir durumda oluyor.O dönemde park yataktan ayırıp çocuğun seçimine göre uygun bir çocuk odası almak daha ekonomik ve kullanışlı diyor.

hımmm. bazen göbek deliğimin altında bir yerlerde top gibi oluyor kafası mı diye düşünüyorum.bazen kasıklarımda garip bir şekilde hareket oluyor sanki elini sokmuş da kurcalıyor gibi :) perşembe belli olur döndü mü dönmedi mi?belki de deiğin gibi baştan beri dönüktü.

canım bencede park yatak daha kullanışlı =)
herkesin kandilini kutluyorum inş Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…