- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.141
Canım internetten alışveriş yaptığında online postan çekiliyor tutar eğer ürünler gelir de kapıda imzanı atıp alırsan o zaman ödemeyi ve siparişi onaylamış sayılırsın... Fakat oldu ki sipariş verdin ve gelmedi o zaman bankaya itiraz edip bu alışveriş benim bilgim dışında yapılmıştır diyebilirsin...
Eğer firmanın irtibat telefonu varsa öncelikle irtibata geç ve biraz netten araştır firmayı derim.
Sonra daha kafa ağrıtıcı şeylerle uğraşmamak için tedbiri almak lazım başından.
Bu arada dün bir arkadaşımla konuştum bir oğlu var 4,5 yaşında... Ona sordum siz neler almıştınız diye... Sakın oda takımı almayın dedi... Park yatak alın bide ona uygun 6 çekmeceli falan bir etajer alın yeterli diyor... Ben bebek odası aldığıma pişman oldum hem ağır hemde ilerleyen zamanda ekstra masraf çıkıyor dedi. Park yatak alırdım şimdiki aklım olsa dedi.Henüz almamış olanlar için bir fikir olsun diye söylüyorum...
Canım benim yaa... Allah kolaylık versin... Sıcaklar mahvetti hepimizi...
Valla geçen akşam eşimle konuştum..Bundan sonra bebeğimde var kimsenin beni üzmesine izin veremem dedim..Sen yine susarsan senin tercihin ama bu saatten sonra hiç kimse kusura bakmasın bebek benim Rabbim onun dünyaya gelmesi için bana nasip etti dedim karışmasınlar laf sokmasınlar dedim çok istiyor ise 3 taneden sonra doğursun kendi çocuğuna baksın dedim sesini çıkarmadı..Bana bulaşmasınlar die dua ediyorum tesbihler çekiyorum..
biz de bebk odası almadık zaten.park yatak aldık.eniştem de çekmeceli sonradan büyüyebilen karyola hediye olarak aldı.bebk odasında zaten bizim fazladan bir gardolap vardı.onun yarısını ona dolap yaptık.bir de benim çamaşırlığım yatak odama sığmamıştı bebk odasındaydı.onu da onun için kullanıcam.halı perde ve avize alıcam sadece bir de duvarlara sticker yapmayı planlıyorum.
ay canım ya.. ben şimdiden bitmş durumdayım.. hemen yoruluyorum... yürüyüş yapamıyorum... merdiven çıkamıyorum... sen her gün 2 kat çıkıyosun işin zor...allah yardımcın olsun....
aman yolunda olsun daaaa..... zaten daha çoookkkk erkenn.... dönmesi içinde dönmemesi içinde =)
oyy..bu sıcakta badana =(( iyi cesarettt =(((
valal az kaldı benimde.. gayet iyiyiz çok şüküüürrrr...... güzel güzel geçinip gidiyoruz minişimle kaydirigubbakcemile3
oh maşallah odamız hazır opuyorumnanaktan sağlıkla gelsin minişmiz inş
iyi yapmışsın canım inşallah sıkıntı yaratmazlar sana ve bebişine
Amin hepimizinki inş.perşembe günü kontrole gidicez.çok merak ediyorum döndü mü dönmedi mi?anlayamıyorum ben.bazen aslında sanki göğsümün altında ayakları varmıl gibi hissediyorum ama emin olamıyorum.seninki döndü mü?
Amin hepimizinki inş.perşembe günü kontrole gidicez.çok merak ediyorum döndü mü dönmedi mi?anlayamıyorum ben.bazen aslında sanki göğsümün altında ayakları varmıl gibi hissediyorum ama emin olamıyorum.seninki döndü mü?
ayyy ne güzel ya ayy heyecan yaptımm bebek 9 ay bekleyecek de ben nasıl bekleyeceğim acaba :dance::dance:
Sağol Hande'cim.Hoşgeldin. Kandilin mübarek olsun.tünaydın =)))))
herkese iyi haftalar zemuszemus
biz de bebk odası almadık zaten.park yatak aldık.eniştem de çekmeceli sonradan büyüyebilen karyola hediye olarak aldı.bebk odasında zaten bizim fazladan bir gardolap vardı.onun yarısını ona dolap yaptık.bir de benim çamaşırlığım yatak odama sığmamıştı bebk odasındaydı.onu da onun için kullanıcam.halı perde ve avize alıcam sadece bir de duvarlara sticker yapmayı planlıyorum.
canım zaman hızla geçiyo acele etme tadını çıkartarak devam et kaydirigubbakcemile2
sebin sabah onu konuştuk ayselle.. bebişler zaten %96ı ilk andan itibaren hep baş aşağı gelişiyormuş.. %4 lük kısmı baş yukarı gelişiyormuş... o %4 lük kısım sonraki haftalarda yani 37. haftaya kadar dönermiş.. diğer bebekler ise zaten baş aşağı duruyolarmış.. bizim ctesi kontrol vardı sordum dr a o anlttı bunu.. benimki baştan beri hep baş aşağıymış hep...
Sağol Hande'cim.Hoşgeldin. Kandilin mübarek olsun.
Evet canım en iyisi park yatakmış.Bu konuştuğum arkadaş aynı zamanda hemşire ve çocuk yetiştirme konusunda çok bilgili... Çok takdir ediyorum davranışlarını.O nedenle kendisine sormak istedim...
Eğer diyor bebek odası alırsan kullanamadan zaten çocuk büyür. Çünkü normalde 4 ay deniliyor ama neredeyse ilk 12 ay yani 1 yaşına kadar bebek anne ve babanın yanında olmak durumunda.Çünkü ayıramıyorsun hiç bir şekilde diyor.Sonrasında mutlaka anneanne babaanne falan biyerlere gidiliyor ve çocuklar o dönemde sıklıkla yatak yadırgıyorlar karyolayı söküp götüremeyeceğine göre park yatak en iyisi bu konuda diyor... Zaten 2 yaşına geldiğinde o karyola ona yetmez hale geliyor daha hiç kullanamadan diyor.hadi idare etsin diye 3 yaşını bekliyorsun ve zaten o zamanda da çocuğun zevkleri gelişmiş oluyor ve kendi seçim yapabilir durumda oluyor.O dönemde park yataktan ayırıp çocuğun seçimine göre uygun bir çocuk odası almak daha ekonomik ve kullanışlı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?